Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa001

pomocy

Polecane posty

Gość asunelka
musze powiedziec,ze podziwiam kolezanke.ja zrobilam 3 testy,ale nadal obawiam sie ze estem w ciazy.za kazdym razem jak sie uspokoje to cos wyskakuje.pozdrawiam

Gość kolorowa001
asunelka a ile masz lat ?

Gość asunelka
21.taka stara a taka glupia;p

Jaka tam stara:) Nie denerwuj sie , wszystko sie bedzie dobrze jak testy wychodza negatywne i to 3 to pownie nie jestes w ciazy;) a kiedy masz dostac @?

Gość asunelka
ZA mniej/wiecej 2tyg. dzisiaj mnie tak pecherz cos 'goni'.zrobie siku i konczac czuje jakby cieplo w pecherzu.nie wiem takie dziwne uczucie. testy nie byly za szybko,bo mialam jeden okres od feralnego poranka,ale byl skapy,krotszy.

Gość kolorowa001
asunelka spokojnie. Moze idz do gina a on rowieje Twoje watpliwosci.

Gość asunelka
dzis rano moje oddawanie moczu zmienilo sie w kropelkowanie i pieczenie.pojechalam do lekarza rodz.ale to chyba jakis wirus bo moja mamcia i sasiadka tez maja podobne objawy+biegunke i uczucei ciezkosciw brzuchu. pozdrawiam:)

Gość kolorowa001
czyli widac ze nie jestes w ciazy:):) Masz szczescie , ze masz jeszcze troszke czasu i mozesz poczekac i wszystko zaplanowac. Swoja droga ja mam teraz wielkie watpliwosci;(

Gość kolorowa001
Nie wiem czy sobie poradze, nie wiem czy bede miala na tyle siły, teraz to wszystko do mnie dochodzi , ze moze nie jestem az tak silna.

kochana! gdzie ten optymizm?! gdzie ta radość życia?! to pewne, że sobie poradzisz, a jak dzidzia przyjdzie na świat, to uwierz mi, że nie opuścisz jej na krok i zapomnisz o jakichkolwiek wątpliwościach :)

Gość asunelka
mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok i okres moze byc bolacy ale zeby byl;p kolorowa poradzisz sobie.nie jestes sama,strach to normalne dla kobiety w kazdym wieku.bedzie dobrze bo juz wykazalas sie dojrzaloscia.glowa do gory;*

Gość kolorowa001
No ciesze sie , ze mój jest przy mnie bo inaczej to jeszcze ciezej by było. Najgorzej sie boje , ze finansowo sobie nie poradzimy, niby mój juz pracuje i dosyc dobrze zarabia bo około 2 tys to raczej dobrze ale martwie sie bo nie chce ciagle siedziec na garnuszku rodziców.

Gość anik...
Zobaczysz ze wszystko sie ułozy. wszystko w swoim czasie. Teraz sie nie martw tylko dbaj o siebie i dzidzie. Najwazniejsze zeby malenstwo było zdrowe a resztą sie nie przejmuj

Gość asunelka
wiele rodzin radzi sobie z nizszymi dochodami,a w razie czego mozesz liczyc na rodzine.nie martw sie tym,. a powiedz masz/mialas jakies objawy?

Gość kolorowa001
Co do objaw to napewno powiekszone i opuchniete piersi.Ale na poczatku myślałam ze to na okres. Takie dziwne bóle w podbrzuszu , zreszta tez jak na okres. Teraz np Nie moge patrzec na kawe , nigdy nie paliłam papierosów ale jak siedziałam z kims kto palił to mi to nie przeszkadzało a teraz to odrazu wyganiam .

Gość eliza123456
kochałam się z prezerwatywą i teraz mi się spóźnia okres już pieć dni i zaczym zyć w strachu. Co teraz zrobić? Mam nadzieje, że w końcu nadejdzie

Gość kolorowa001
Witam:) A ile masz lat ? Może zrób test

Gość anik...
do eliza: jezeli kochałas sie w prezerwatywie i nic nie pekło ani nie zsunęło sie to nie masz co sie martwic. A takim stresem opozniasz sobie okres. Ile minęło od tego stosunku? Jezeli cie to uspokoi to zrób test

Gość kolorowa001
Witam:) I co Eliza zrobiłas test ?:)

Gość kolorowa001
Kurcze juz pare razy sie spotkałąm z tym , ze ktoś uzywa mojego nicka na innych tematach. Chciałam sobie go zastrzec ale pisze , ze podane hasło jest nieprawidłowe. Jak ktos przeczyta na jakims temacie cos co moze urazic z tego nika to informuje, ze to nie ja

Gość asunelka
pewnie ktos juz jest zalogowany pod takim nickiem. powiedz prosze,w ktorym jestes tyg.?interesuje mnie w ktorym tyg.gin.ci wykryl. ja jutro ide do gina.mam nadzieje,ze mnie uspokoi!;)

Hej:) Ja jestem w 6 a jak wykrył to był gdzies 4. A ty podejrzewasz ze który moze byc jak jestesm w cazy, bo wiesz wczesna jest bardzo ciezko wykryc. Napisz jutro co powiedzial gin.

Gość anuselka
ja mam nadz.ze nie powie mi ze cos jest.;)

autorko jestem wzruszona Twoja postawa! Jesteś niesamowita!!!! podziwiam Cie za Twoja postawe!! I niech ktos jeszcze raz powie , ze wszystkie nastolatki sa nieodpowiedzialne!!!! Ja mam prawie 20 lat, a nie wiem czy bym potrafila sie tak dojrzale zachowac jak Ty! Zycze Ci wszystkiego najlepszego z calego serca!!!

Gość anuselka
widzisz kolorowa jestes obiektem podziwu nie tylko mojego;p od 15.30 przyjmuje moj lek.

Karolcia, kurcze , az sie zarumieniłam :)No dziekuje :* Ale mysle, za kazdy normalny człowiek by sie tak zachował:) anuselka nie to gratuluje, fałszywe oznaki. A co Ci jest?

Gość anuselka
jestem to ja ta powyzej od kropelkowania;p i chyba chorego pecherza.a mowilas lek.ze podejrzewasz ciaze?czy sam ja znalazl?

Nie rozumie. To w koncu lekarz Ci powiedzial , ze nie jestes w ciazy i przepisal Ci lek? Czy jak bo chyba sie pogubilam ?:)