Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha hiszpanska

gdzie, za ile kupic hiszpanską muche

Polecane posty

Gość mucha hiszpanska

i czy pomaga ktos sosował???

Gość w hiszpani

Gość mucha hiszpanska
halooom ja jestem laska i nie chce nikogo gwałcic idioto, chce miec większa ochotę na seks, urozmaicic go

kupisz pewnie w sexshopie, ale co do skuteczności się nie wypowiadam- nie próbowałam.

Gość mucha hiszpanska
co obraziłes sie za idiote?idioto?a ty co kolejny palant który musi pomagac sobie pigułką gwałtu...załosne. no i napewno nie wiesz co to jest urozmaicanie seksu. no tak bo dla ciebie seks to 2 ruchy w przód 2 ruchy w tył na nieprzytomnej nastolatce

Gość mfreuir
"no tak bo dla ciebie seks to 2 ruchy w przód 2 ruchy w tył na nieprzytomnej nastolatce" zapomnialas o biegu jałowym, pomiedzy jedna pobudka i druga :classic_cool:

Gość mucha hiszpanska
dobra sprbuje lampke wina. ale jestem ciekawa jak działa ta mucha. macie jeszcze jakies urozmaicenia??

z ta pigulka gwaltu tak sobie pierdolnelem zeby taka idiotka jak ty mila wlasnie pole do popisu:P i wez mnie nie rozpierdalaj z ta hiszpanska mucha idiotko musisz byc zalosna zeby siebie wspomagac no chyba ze masz 50 lat i ci zrodelko wyschlo:D

Gość mucha hiszpanska
nie tłumacz sie

Gość zal mi facetów
którzy stosują pigułki gwałtu. a swoja drogą mam do ciebie pytanie jakis tam zboczencu. robisz to bo one nie chcą na ciebie patrzec czy dlatego ze podniecaja cie zwłoki???

Gość gość
Hiszpańska mucha to taki afrodyzjak, a one z natury wzmacniają pożądanie a nie otumaniają. To są suplementy dla par, chcących wzmocnić swoje doznania podczas seksu a nie osób chcących zaciągnąć dziewczynę do łóżka. Wracając do hiszpańskiej muchy to tu http://afrodyzjaki24.sklep.pl/aff/m85kat/sex-elixir.php można kupić tanią i dobrą za 50 zł. Jest to co prawda mieszanka zawierająca głównie ekstrakt z hiszpańskiej muchy wzbogacona o kilka innych substancji wzmacniających działanie.