Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perrito

Ustępujecie miejsa babciom w tramwajach i autobusach?

Polecane posty

Gość podwójna szczesliwa mama
chudzielec 7kg torby i 80letnia staruszka he he he to ty mysl:D

Gość fanka ankaaa
naprawde chore babcie nei nosza ciezkich toreb

własnie o tym mówie chorzy nie maja obowiazku wstawac ale zdrowej młodzieży jest wiecej prawda? i nikomu sie nic nie stanie jak wstanie. poza tym sa tez miejsca wyznaczone dla osób starszych z dziecmi lub inwalidów. dlaczego młodzeż tam siada? i jeszcze każe prosic sie osoby dla których te miejsca sa?

bilet kosztuje dla wszystkich tyle samo. NIkomu nie wpadło do głowy zwiększyć tabór, tylko sami siebie ścigacie. KAŻDY powinien siedzieć skoro płaci!!!

Gość do zsranej młodzieży
fanka a co ma zrobic babcia ktora ma 800 zł emerytury i musi za to zyć i kupic leki????? skoro tak trudno ci roziwzac ta zagadke to ci podpiowiem..... taka babcia jedzie do supermarketu i kupuje tam bo tam jest sporo taniej...kupuje wiecej zeby nie jezdzic codziennie i nie stać w autobusie bo żaden gówniarz nie wpadnie na to ze powinien jej ustapić......

do podwojnej szczesliwej mamy ja jezdzilam tym cholernym tramwajem codziennie, w 8 miesiacu i moze mialam szczescie, ale zawsze trafialam, na stare babki, albo kobiety ok 40-50 lat i to wlasnie one mi ustepowaly. faceci przyklejali nos do szyby i zadowoleni z siebie jechali dalej

fanka a co ponosisz torby za nie?

Gość fanka ankaaa
ale ta abbcia musi jechac akurat do tesco, przeciez jest tyle supermarketów, a Ty obrońco starszych ludzi przysotuj troche bo serducho Ci stanie

Gość fanka ankaaa
za nikogo nic nie ponosze

Gość lenka_marlenka_
zazwyczaj tak starszym babciom tak albo jak widzę ze kobieta ledwo stoi na nogach to tez...hmmm ale ogólnie siedzę i mam w nosie co o mnie myśli 40 letnia kobieta sapiąca nademną i narzerkająca na chamstwo młodzieży:D ale w sumie wkurw**m sie gdy mnie ktos kaze ustąpić miejsca a chłopakowi nie powie nic.Wrr

inezz bo widzisz facet nigdy nie zrozumieja co to znaczy byc w ciazy i tak juz bedzie jedynie staruszkowie tzw gentelmani:) ustepuja ale to gatunek na wymarciu. niestety a co najlepsze duzo z tych udajacych ze nie widzi sami mieli zone lub dziewczyne w ciązy. brrrrr

Gość fanka ankaaa
maja ale wola same isc zeby potem rozpychac sie w tramwajuzakupy wieksze mozna zrobic raz na 2 tyg potem dokupic chleb a starsi ludzie az tyle nie jedza

odwazna marzycielka jasne najlepiej jakby wnuki woziły babcie samochodami zebys ty nie miała wyrzutów sumeinia ze po raz kolejny udawałas ze spisz w tramwaju bo nie chialo ci sie ruszyć duspka co???

lenka bo dziewczyny sa bardziej uprzejme starsze osoby boja sie nastolatków bo oni czesto obraza lub wysmieja

faceci tacy jak ty chudzielec to niech spierdalaja....masz racje

chudzielec to twoje zdanie

Gość fanka ankaaa
jakby wozil ltso babcie na zakupy to miejsca byloby wiecej a latem byloby latwiej ustac, nie oszukumy sie starci ludzie kapia sie przewaznie w ssobote i czesto sierdzi od nicg

\"do zasrnajej\" alez ty sie rzucasz.ja tam uwazam,ze powinno sie prosic o ustapienie miejsca wtedy na pewno nikt nie odmowi.mi sie nie chce wstawac jak jade zmeczona po trniengu i tez mam chec sobie posiedziec a reszte spolecznosci mam wiadomo gdzie a juz najbardziej to mnie smiesza jak jakies kobity ustepuja miejsca kobietom z dziecmi no po porstu masakra.a co do gowniarz juz nie moze postac?!

marzycielka oj twój nick mówi sam za siebie.... wnuki worzace babcie do supermarketów wow chce to zobaczyc. sama jestem wnuczka i mój mąz pracuje na dwie zmiany nie ma mnie czasu zawiesc do supermarketu a ja do babci dam rade zajrzec dwa razy w miesiacu to jak mam ja wozic na zakupy?