Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paola198005

Siedze placze i musze sie wygadac

Polecane posty

Gość katka 80
też mam gęsią skórkę sama 2 tygodnie temu robiłam test,bo myślałam,że jestem w ciąży...

Gość Paola198005
Jest ledwo widoczna, ale widoczna i od razu sie pojawila.... zesz kuźwa.... ale dlaczego w takim razie mialam okres???

Gość paddington
raczej ciaza

Gość katka 80
raczej tak

Gość tynx
w czasie ciąży na początku pojawia sie niewielkie krwawienie. Także wszystko możliwe.

Gość zrób test i bedziesz miala
tak sie zdarza ze okres jest w pierwszych miesiacach ciazy wiec nie pozostaje nam nic innego powiedziec, ,,, jestes w ciazy :)

Gość katka 80
moja koleżanka do 6 miesiąca miała normalny okres, tak bywa

Gość zrob testttt
ja tez robilam test przed 3 tygodniami, wyszla mi baaaardzo slaba druga kreska, jestem w 6 tygodniu (byla ledwo widoczna)

Gość RRRRRRRRRRR
ja tez mialam 2 kreske slaba i to byla ciaza.

Gość Paola198005
świetnie. Zaszlam w ciaze dwa dni przed okresem, ktory sie pojawil i normalnie krwawilam tylko 3 dni krocej. Czy ja mam pecha, czy jestem glupia czy ze mnie ewenement i beda pisac o moim przypadku w ksiazkach medycznych... to nic ze siedze i placze. Ciesze sie boje sie..sama nie wiem. I nie wiem co mam teraz zrobic. Bo nawet z tym pajacem nie moge sie skontaktowac w tej chwili. Dziewczyny...dziekuje Wam! Za mile slowa, za to, że czytacie. Jest mi ciut lzej.

słuchaj czyli co? niby miesiac od zapłodnienia i ledwo widoczna kreska? cos nie tak. Mi dobrze widoczna wyszła tydzien po zapłodnieniu,a dobrze widoczna była 3 dni przed terminem spodziewanego okresu.Moja droga! Chyba zapedzasz sie w kozi róg i widzisz cos czego nie ma:) Moja intuicja Ci mowi,NIE MA CIAZY!!!!! 100 %

Gość jaha
Witam autorko, Widzę, że już po teście... Ja co prawda też mam to już za sobą jednak u mnie wyszedł negatywnie - bez żadnych dodatkowych kresek bladych czy nie.... Nie wiem co mam powiedzieć, jak się czujesz? Sądzę, że powinnaś pójść raz jeszcze do lekarza i powiedz, że masz przypuszczenia, że jesteś w ciąży. Przykro mi, że przeżywacie cieżkie chwile w związku. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Może faktycznie powinnaś z Nim porozmawiać osobiście, tymbardziej, gdyby wyszło, że jednak będziecie mieli dziecko. W końcu to jedna z najwazniejszych rozmów w Twoim życiu -- powinnaś czuć jego obecność fizycznie, nie tylko na odległość. Ja czuję, że wszystko będzie dobrze :)

Gość Matylda34
Też tak miałam. Poszliśmy z mężem na całość, kiedy już miałam dostać okres, a potem po jakimś czasie był. ale taki mniej obfity i krótszy. To jest podobno normalna reakcja, tzw krwawienie implantacyjne, czy jakoś tak podobnie. Teraz jestem juz w 7 miesiącu i już się cieszę, bo w życiu nie zdecydowałabym sie na drugie dziecko. Pozdrawiam. Trzymaj się!

Gość tynx
a raczej MOŻE się pojawić

Gość już miałam Ci napisać że
jeśli nie będziesz w ciąży,żebyś zostawiła tego swojego szanownego faceta..... Nie będzie Ci z nim łatwo.... czy jako tatuś też będzie wyłączał telefon żeby nie być na smyczy? też będzie się obrażał? Co z niego za partner????? mężczyzna????????????? Prawdziwe wyzwanie przed nim- DZIECKO

paola, gratuluje🌻 ktos pytal, to odpowiem. 2 ciaza byla planowana, ale nie przypuszczalam, be beda blizniaki. 2 miechy plakalam. a teraz jestem w nich zakochana;) ide spac pozdro;)

Gość Paola198005
Mam jeszcze jeden test czysty. Moze go powtorze rano. Na bank blada kreska jest. I noc przekichana. Z emocji cala sie trzese :(

Gość tynx
a raczej MOŻE się pojawić

Gość zrób test i bedziesz miala
a ja zaszlam w ciaze po terminie @ w sumie to mi sie spoazniala, i dopiero 3 test wyszedł pozytywny

Gość do to tylko ja
słonko, też miałam niewyraźną kreskę i nie było ciąży. spokojnie, pocekaj, rno zrób drugi test :*

Gość zrob testttt
ale oczywiscie druga kreska sie pojawila? bo niektore kobiety mysla, ze gdy pojawila sie jedna, to sa w ciazy. A do ciazy potrzebne sa dwie ;)

Gość Paola198005
U lekarza bylam 16.11 A co do mojego faceta...

Gość jaha
Paola posiedź z nami :) I nie płacz - to na nic, przecież łzy już nic nie zmienią. Moja przyjaciółka również zaszła w ciaże tylko że w wieku 17 lat i uwierz, radzi sobie ze wszystkim świetnie. Dasz radę :)

iesz co? przypomniało mi sie ze na tescie pre-test tez było widac u mnie dwie kreski kiedy ciąży nie było,a wiarogdnie dwie moje ciąże pokazał mi quick view czy jakos tak podobnie:)

Gość katka 80
Trzymaj się Paola !!! Dziecko to NAJWIĘKSZE szczęście w naszym życiu!!!!!!!!! Zobaczysz jak będziesz je kochać- miłością jakiej jeszcze nie znasz.... Też jestem już mamą,myślę już nawet o drugim ;-)