Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę delikatne tipsy

poradźcie w wyborze tipsów

Polecane posty

Marzą mi się piękne i zadbane paznokcie.Może jestem troszkę próżna ,ale nigdy takich nie miałam bo mam bardzo cienkie i łamliwe paznokcie, których nie mogę zapuścić. Chcę kupić sobie zestaw na allegro do robienia tipsów , ale nie mam pojęcia co wybrać. Chciała bym mieć ładne i naturalne paznokcie ,a nie jakieś plastikowe szpony. Doradźcie czym i jak samej zrobić w miarę naturalne i trwałe tipsy. Dziękuję za porady

ale fajnie ,odpowiedziała tylko Madzia z reklamą jakiejś gry shella

poradzi mi ktoś?

kochana, polecam jedwab... :) jak znajde stronke to wrzuce link jak sie naklada, nie jest opisane szczegolowo ale zawsze cos ;)

ja do tej pory zajmuje sie akrylemm, ale zeby byly straszne szpony to chyba nie :) to zalezy od osoby ktora naklada, ale o jedwabie slyszalam same superlatywy :)

dzięki za odpowiedź.Chciała bym sama sobie robić tipsy.Własne paznokcie zawsze miałam słabe i nigdy nie mogłam wyhodować długich bo szybko mi się łamały.

slyszalam wlasnie ze jedwab a dokladnie ta metoda nazywa sie fiberglass, jest najlepsza jezeli chcesz uzyskac delikatny efekt ;) choc ja nie mam nic przeciwko akrylowi :P hehe tu masz link, ktory obiecalam ;) mam nadzieje, ze sie przyda ;) http://www.paznokcie.org/artykul-16.html

wiesz co? najlepiej byloby gdyby pokazala swoje pazurki kosmetyczce ktora zajmuje sie tymi trzema metodami, moglaby Ci doradzic ktora jest najlepsza :)

kosmetyczka moglaby stwierdzic stan Twoich paznokci i doradzic, bo niewiem czy wiesz ale nie ktore osoby nie przyjmuja akrylu czy zelu itd... bedzie odpadal chocby niewiem co, najlepiej idz sie poradz profesjonalnej osoby, to nic nie kosztuje :P