Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta jestem...

czy wszyscy faceci sa tacy beznadziejni?

Polecane posty

ehh.... to niech chociaż przystojny będzie - przynajmniej ładnie na zdjęciach będziemy wyglądali.....

czyli takie rzeczy tylko w erze?? takich rzeczy to nawet w erze nie mogliby mieć. wymyśliłas skrajną utopię. śmiech pusty bierze jak sie to porówna do rzeczywistości.

no właśnie i tu waż problem dziołszki widzicie tylko wady facetów :D:D:D:D:D:D:D:D:D macie jakieś złe wzorce stąpających po ziemi facetów i wyidealizowany wzorzec partnera

to niech chociaż przystojny będzie - cóż...... znam laskę któa wyszła za faceta tylko dlatego że miał piekny, niski, aksamitny głos..... czasem naprawdę facet ma tylko to: piekny, niski, aksamitny głos... i nic więcej....

macie jakieś złe wzorce stąpających po ziemi facetów i wyidealizowany wzorzec partnera ja nie mam. ja widze jak sprawy stoją. :)

a ja nadal będę szukać mojego utopijnego a wiesz.. wcale się nie dziwię... lepiej całe życie spędzić ma mrzonkach niż wziaść jakiegos realnego:):)

Gość zdołowany bardzo bardzo
A ja jestem beznadziejny. Jestem miłym wrazliwym przystojnym inteligentnym facetem... tylko brak mi wiary w siebie i wszytskiego sie boje. To przyczyna moich wszystkich problemow. :(

Gość ofer ma
"imponują mi mężczyźni zaradni życiowo, twardo stąpający po ziemi, mający własne zdanie, ale biorący pod uwage zdanie i potrzeby partnerki" a czy do tego muszą być też: "wysocy, ale niscy" i "bruneci, ale blondyni"? cechy które podajesz są sprzeczne. przynajmniej częściowo.

macie jakieś złe wzorce stąpających po ziemi facetów i wyidealizowany wzorzec partnera ja nie mam. ja widze jak sprawy stoją. to dlaczego pomimo tego ze faceci sa beznadziejni jest jednak tyle udanych związków i kobiety chwala swoich partnerów zapewne zbiorowe szaleństwo

brak mi wiary w siebie i wszytskiego sie boje. Byłaby genialna zabawa... kiedy przychodził byś z pracy do domu, wyskakiwałabym na ciebie znienacka z szafy.....:)

jest jednak tyle udanych związków i kobiety chwala swoich partnerów najpierw mi powiedz za co chwalą:) Bo ja nie wiem.

Dyskusja z retro zawsze przybiera identyczny wymiar, w którym okazuje sie, że ona żyje w jakiejs innej zupełnie odmiennej od tego co ogladamy na codzien rzeczywistosci :D w tym przypadku, nie zna kobiet zadowolonych ze swoich facetów :)

Gość Ju......
Hej Wam :) 🖐️ Ja tam mojego Kotka chwalę. Za wszystko, bo wszystko mi sie w nim podoba. Chociaż ma niewiele wspólnego z moim wymarzonym księciem z bajki, to jednak gdybym miała w tej chwili do wyboru księcia i mojego Kotka, wybrałabym Kotka. :) :) :)

ofer ma - co jest sprzeczne?? To , że facet mający własne zdanie - może brac pod uwage zdanie partnerki - możliwe , że jest to sprzeczne dla kogoś kto nie uznaje kompromisów :)

nie zna kobiet zadowolonych ze swoich facetów owszem, znam ale to zadowolenie najczęsciej idzie w parze z brakiem szacunku, pobłazliwym traktowaniem, a wrecz całkowitym zdominowaniem takiego osiołka. Kobiety zadowolone ze swoich facetów najczęsciej nasmiewaja się z nich w towarzystwie przyjaciółek :)

o własnie - czyli retro zna, ale.... ale w zasadzie to nie zna, bo podany przykład, jest jak ten z jaminikiem jako psem obronnym... niby jamnik moze byc takim psem, jesli złapiesz go za ogon i mocno komuś nim przywalisz :)

u Ciebie retro wszystko jest albo czarne albo białe ?? Nie. Piżamkę mam różową.

postrzeganie przez retro rzeczywistosci, jest nie do ogarniecia dla normalnego czlowieka... gdy pokazac szklanke do polowy wypelnioną woda, pesymista powie, ze jest w polowie pusta, optymista, ze w polowie pelna... retro powie, ze to szklanka, ktorej powlowe wypił jakis mezczyzna nie dzielac sie z kobietą, by drugą powłową znecac sie nad nia psychicznie, gdy ona patrzy spragniona :)

Gość ofer ma
życie to nie film z jamesem bondem, w którym bohater jest delikatny i czuły a za chwilę jednym uderzeniem pięści rozwala 2 metrowego faceta. w życiu raczej jak w filmie "pluton" ten kto lubi zabijać jest w tym dobry ale nie jest wrażliwy i delikatny. pamiętam taką akcję ze spały kiedyś jak kumpel skoczył na łózko i je złamał. wtedy kierownik ośrodka miał pretensje że do trenera że nas nie pilnuje a ten mu odpowiedział że nie może od zawodników wymagać żeby byli "grzeczni". muszą być agresywni bo inaczej będą przegrywać. więc dopóki z premedytacją czegoś nie demolują to może tylko zwrócić uwagę ale żadnych kar stosował nie będzie. no i właśnie tak jest u ludzi, że albo masz własne zdanie, albo bierzesz pod uwagę zdanie partnerki. no chyba że bierzesz pod uwgaę zdanie partnerki wtedy gdy jest zgodne z twoim :D to OK

coś w tym jest Komiczne.... chciałam tylko powiedzieć że kiedy przyniesiesz swojej kobiecie śniadanie do łóżka o 12: 00 w południe, to ona oczywiście cmoknie cię w policzek i powie: dziekuję, kochanie, jesteś cudowny! ale tego samego wieczoru będac na piwie z kolezankami, opowie jak to jej ciapulek znowu zrobił dla niej śniadanko:):) i że na jakiego to ona frajera cudem trafiła.:)

ofermo - to o czym piszesz, to wpływ literatury i filmu... im sie wydaje, ze charyzmatyczny, nie znoszący cienia sprzeciwu i bezkompromisowy prezes, moze być czułym misiem pysiem rozstrzygajacym wszystkie domowe problemy na zasadzie dialogu :D

"ale tego samego wieczoru będac na piwie z kolezankami, opowie jak to jej ciapulek znowu zrobił dla niej śniadanko i że na jakiego to ona frajera cudem trafiła" owszem, byłoby tak gdyby nie jeden mały drobiazg... nie kazdy związek to układ... są tez uczucia... i tu niestety nie mozna kontynuowac z Tobą rozmowy, bo uczucia to słowo, ktore znasz semantycznie, ale za chińskiego boga nie potrafisz go pojąć... tak jest gdy ja np. czytam o amazońskiej dżungli.... niby wiem jak wyglada... nieby czytałem o niej wielokrotnie i ogladalem setki filmow... ale nie wiem jak to jest stanąć na jej skraju i wciągnąć wilgotną, parną woń gnijących lian i tysiąca innych jej zapachów...