Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc tego

ciagla krytyka partnea

Polecane posty

Gość mam dosc tego

Moj facet ciagle sie ostatnio czepia wszystkiego a to spodnice za długie, babcine a to jestem za gruba wszystko jest nie tak, ja nie mowie mu nic negatywnego wrecz przeciwnie. nie musze dodawac ze ciagle sie o to kłócimy i oddalamy jedyne co mi przychodzi na mysl to to ze ma mnie juz dosc :(( a ja tej sytuacji.

Gość kateperry
Tak to jest jak kobieta wiaze sie z jakims zakompleksionym frustratem, ktory aby poczuc sie dobrze musi najpierw komus dowalic lub ciagle krytykowac...

jako facet muszę stwierdzić: nacisk spermy na mózg, albo ma ochotę na inną, i kombinuje jakby cię tu w trąbę zrobić :P

Gość carramba
mam dosc tego--------m am to samo :O mój facet uważa ze przesadzam - bo mówie nu o tym i ż eni ejest to miłe :O

Gość mam dosc tego
o sobie to ma akurat wysokie mniemanie ;) a ja przeciez nie bede wsadzac mini bo jest mi w nich srednio a wrecz przeciwnie w rozszerzanych spodnicach za kolanko;)

Gość kateperry
o sobie to ma akurat wysokie mniemanie Wysokie mniemanie o sobie to tez forma niskiej samooceny, bo aby to mniemanie 'utrzymac", musi najpierw kogos zdolowac.

są tylko dwie rzeczy które warto robić z krytyką. albo zastosować się to sugestii jeśli się nam ona podoba, albo powiedzieć "nie zgadzam się z twoim zdaniem" i zamknąć temat jeśli się nam ona nie podoba. robienie z krytyka czegokolwiek innego to strata nerwów i energii. ja mam tak dziwnie zakodowane w głowie, że uważam krytykę za oznakę troski. jakby mila Cie dość to czy być przyszła w mini czy w worku na kartofle to by różnicy nie zauważył.

Gość mam podobnie niestety
Ale jak probuje rzeczowo wyjasnic o co chodzi to sie obraza :O No bo skoro mu we mnie tyle rzeczy nie odpowiada to sie pytam po co cierpi i ze mna jest, czy jest masochista. Lo matko... obraza majestatu takie pytanie. I wciaz nie wiem na czym stoje :O

w moim przypadku to niekoniecznie o wyglad chodzi... Ale o to co jem, a czego nie, kiedy i jak dlugo spie i inne takie nawyki, zachowania. No ale dzieckiem juz nie jestem. Nie bede zmieniac tego co nie jest zle (a jedynie inne) tylko i wylacznie dlatego, ze tak sobie zyczy pan i wladca :O

Gość mam dosc tego
mam podobnie niestety w 100%sie z toba zgadzam jak jestem taka pasqdna gruba i ... to po co ze mna jest ??juz mu kilka razy zadalam to pytanie chyba dopiero cos takiego daje mu do myslenia jest potem przez chwile dobrze ale znow ponownie wraca do tematu...

Otoz to... Najpierw sie obrazi, zrobi z siebie cierpietnika, ze to ja wylewam jakies zale i jatrze, a on nic zlego nie mial na mysli. Potem jest super, wszystko gra. A za chwile znow czyms dowali :O I tak mi to dawkuje... :O A wolalabym raz uslyszec, ze jestem dno i zebym spadala. Lubie wiedziec na czym stoje :(

to że się kogoś kocha nie znaczy że się gu uważa za ideał. fakt że facet się obraża na taki tekst twój (bardzo chamski moim zdaniem) świadczy tylko o tym ze on ma na myśli coś zupełnie innego niż Ty.

Gość krakrakrarak
ja mam tak samo, ale to ja faceta tak krytykuje, zmienil się bardzo od czasu kiedy go poznałam, zachowuje sie jak jakiś szczeniak, ubiera sie beznadzeiej nei wogule ne pasuje to do jego budowy, kupuje bluzki z jakims smiesznymi nadrukami, wlosy sobie postawi na żelu, buty też jak jakis pajac i nie robie tego ze mam kompleksy czy coś, ale poprostu to co robi ze sobą, nie czuje sie z nim dobrze,

Powiedz mu autorko,że Ci się jego zachowanie nie podoba i jeśli go nie zmieni to się pożegnacie. Tylko bądź konsekwentna i poprostu to zrób,no chyba że ktoś o takim charakterze Cię kręci ale na dłuższą metę Cię to wykończy.

skoro mial cos innego a mysli to moglby to najzwyczajniej w swiecie wyjasnic... czasem sie czuje po takich roznych tekstach tak beznadziejnie... :O Ja nie wymagam od niego komplementow. Ale tez nie mam ochoty wysluchiwac ciaglej krytyki. Moze ktos lubi, prosze bardzo. Ale ja nie.

gwiazdki ---> I nigdy nie uwazalam sie za ideal :O Wrecz przeciwnie... Ale jesli on szukal idealu to nie rozumiem czemu jest ze mna!

Gość krakrakrarak
a moze zacznij nosic to w czym ci pasuje, ale bardziej sekowane od czasu do czasu, bo moze tego mu czasem brakuje, bo chce zobaczyc ciebei troche bardziej kobica i pikantna, ja bym radzila delikatnie sie zminic czasem dla niego, nie musza byc od razu mini itp w ktorych ci nei pasuje, ale moze jakies spodnie podkreslajace kobiecosc?

Gość mam dosc tego
krakrakrarak >>bardzoi dobrze wiem o czym mowisz :) robie tak w domu to moge codzic i w mini ale na ulice wole ubrac sie bardziej odpowiednio, wole włożyc jakis wiekszy dekold i podlreslic moje walory;)

Gość skąd ja tyo znam niestety
👋

Gość zeby ta ktytyka jeszcze
bilansowala sie z jakimis pochwalami (ze juz o komplementach nie wspomne) to moze nie czulabym sie jak smiec przy nim :O

Gość u mnie jest podobnie
:(

Gość u mnie jest podobnie
bardziej idealny jest niz ja ;) Dla mnie naprawde ideal :) Tylko nie wiem czemu on sie meczy z kims takim jak ja :( Sroko wciaz mi wytyka wady, a nigdy nie powiedzial ze cos we mnie mu pasuje...