Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000000000000000000

pomocy jak dać chłopakowi takiego jakby kosza ale żeby go nie uraźić?????

Polecane posty

Gość 0000000000000000000

no bo takich dwóch na nk wysłało mi zaroszenia na nk, napisałam zanim przyjęłam je - znamy się??? no obaj napisali nie, ale chciałbym cie poznać lub coś w tym stylu, no to odpisałam że nie zawieram znajomości na nk czy jakoś tak, to jednen nic nie odpisał, a drugi napisał ''ale ty sztywna jesteś'' lol jak to przeczytałam normalnie lol.... :D:D:D a teraz sytuacja znowu się powtórzyła, znowu jakiś kolo do mnie pisze ale jak mu odpisać że nie chcę nawiązywać znajomości, ale żeby nie było ''sztywno'' ????? :D:D:D lol, nie mam pomysłów dzisiaj wogóle bo mnie głowa boli trochę...

Gość Doradca finansowy...
wprawdzie jestem doradcą finansowym, ale powiedz mu, że się chyba z jaruzelskim na łby pozamieniał

Gość dysscz
napisz łunemu , że jak łobornik z chlewa zabierze i podsypie nowej słomy to moze licyć na buziaka , hej :)

Gość nooo moze teraz
boze jak ja czytam "lol" to mnie bierze, wez sie gowniaro za lekcje, co to w ogole za smieszne problemy, cala polska zyje nK:D

Gość 0000000000000000000
właśnie napisałam do obu,że mimo że znam ich tylko z nk to chętnie obdarzę ich siarczystym OZP :)

Gość nooo moze teraz
bardzo inteligentne te Twoje wypowiedzi, i kulturalne. a lol to sie mowi w podstawowce ponoc

Gość przez takie
przez takie gówniary jak ty n-k zamienił się w portal sexualistyczny

Gość 0000000000000000000
oooo... widzę że podszywy się sypią :D:D:D nie liczyłam na aż takie zainteresowanie :) no ale w końcu to forum dla ''yntelygentnych'' (z dopiskiem inaczej) :D:D:D:D lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lollol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

Gość 0000000000000000000
fajnie co nie?????? ;D:D:D no moze teraz --> tak, asz rację, mam siostrę w potstachówce i ona mnie tak nauczyła. Za to ty pewnie po skończeniu odrabianych lekcyjii już tylko zajrzysz na to forum dla świrów i idziesz spać co nie????? :)

Gość 0000000000000000000
p.s co taka kulturalne i inteligentna (inaczej) osoba jak ty robi na forum rodem z waryjatkowa?????? nie zastanawiałaś się kiedyś nad tym???? bo podbno na jakim człowiek forum siedzi to ono obrazuje obraz obrazu jego duszy i potrzeb... tak więc twoimi potrzebami są topicy o tytułach popularnych czyli ''oceńcie zdjęcie'', jakie obleśne żeczy robią wasi faceci i ile razy dziennie dłubiesz w nosie, oraz ''klub pań po 50-dzięsiąntce (właściwie w twoim wypadku to chyba po 100-fce''

Gość wiossenna jesień
po prostu kulturalnie i stanowczo powiedz nie! i nie martw się że wyjdziesz na sztywną! masz prawo odmówić!

Gość nooo moze teraz
zapomniałaś o ''Ustępujecie miejsa babciom w tramwajach i autobusach?'' i ''mam gołe zdjęcia''

Gość polityka miłości
napisz spierdalaj, nieszukam przyjaciół na zimę :o

Gość gshgerh
ej.. wez gowniaro spier... bo tu ludzie maja wieksze problemy :/ o sory zebys zrozumiala: " ej lapsiaroo wez sie nie oraj jakimis boysami bo az mi sie tipsy strzępia jak piszesz.. lol ale mi słitasnie wyszlo" zrozumiano WY.PIERDALAJ

Gość nooo moze teraz
sory,

Gość 0000000000000000000
nie no jasne bo ''mam gołe zdjęcia'' (stryja wuja) są ważdniejszym problemem :D:D:D oj ludzie jakie ja mam z was zianie :D::D:D

Gość 0000000000000000000
a i zapomniałabym - lol :D:D:D:D:D:D:D:D zapomiałam też o temacie - ''Nie chce uprawiac seksu , czy moge byc aseksualny skoro czasem mi stoi'' - przecież to problem na miarę dźejmsa bonta >lol< :D

Gość 0000000000000000000
ej!!!!!!!!!!!!! ty nędzny podszywaczu!!!! ja sie serio pytałam, te poprzednie ''moje'' wypowiedzi moje nie były... proszę o wasze propozycje (na serio).