Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zochaa

Uwaga powróżę każdemu!

Polecane posty

Gość Isiva
Droga Zochaa Co mysli na mój temat facet na którym mi zalezy? Ania 17.10.87

Droga Wróżko! chyba mnie pominełaś:( dlatego ponawiam swoja prosbe o wrozbe. Kiedy i gdzie spotkam milosc swojego zycia?jaki on bedzie?moze cos o wieku>wygladzie??? Monika 27.05.1986 dziekuje

Gość ia22tk21
He bardzo dziekawe.Jakos podalam swoje imie i date ur i jakos dotad nie dostalam zadnej odpowiedzi

Gość kokokokooooo
Paulina 14.06.1990 Czy Pawl zostanie mym mężem?

Gość Zochaa WRÓĆ gdzie jestes

Droga Zochaa Co mysli na mój temat facet na którym mi zalezy? Ania 17.10.87 Aniu, kula rzecze: A więc moja droga Aniu on nie myśli o kochaniu. Może i mu sie podobasz ale uwieść go nie zdołasz, bo on jeszcze o tym nie wie ale sie zakocha w drzewie. Mowie ci, zrób mu test a okaze sie ze on dendrofilem jest.

Ia22tk21 Wybacz, że Cie pominełam. Pytasz o dziecie i ich płeć. Kula rzecze: Nie denerwuj sie kochanie kula ciebie nie pominie I odpowie ci wierszykiem los obdarzy cie chłopczykiem.

Gość misadelkotluste
A ja chce wiedziec czy moj chlopak urodzony 2 grudnia 1985 to dla mnie ten jednyny??

ja 14.06.1978 on 17.06,1978 pyt: czy on jest szczery w stosunku do mnie, dlaczego jest takim sknera i czy bycie ze mna to sposob na wygodne zycie?

Gość babbsi
to moze jeszcze jedno pytanie, moze wiesz co bede robic, gdzie bede pracowac? bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzie i serdecznie pozdrawiam! basia 30 09 84

Gość ia22tk21
Dziekuje kochana wrozko za udzielenie odpowiedzi :) Prosilabym o jeszcze jedno pytanko -Facet z ktorym bede juz na cale zycie,bedzie pochodzil z innego miasta czy rowniez z tego samego co ja???? Dziekuje!!!!!!!!

Gość trzy dwa jeden
Kochana zochooo ponawiam moje pytanie: Basiu, kula rzecze: "To co Ciebie Basiu czeka to jest wielki temat rzeka raz radości a raz smutki chłop wysoki i malutki wybierz tego malutkiego bowiem serca on szczerego zaś wysoki zbałamuci wykorzysta i porzuci" a moge sie jeszcze zapytac czy znam tego malutkiego czy on sie dopiero pojawi sadze ze wysoki to moj mąż Adam 29.06.1982 co bedzie z nim?

agnieszka 01.01.1987 a pytanie co brzmi co bedzie dalej z moim\"ukochanym\",czy sie zmieni w stosunku do mnie? w ogóle co bnedzie z nasza miłością.

Gość ia22tk21
Izabela 7.12.1985 Dziekuje kochana wrozko za udzielenie odpowiedzi Prosilabym o jeszcze jedno pytanko -Facet z ktorym bede juz na cale zycie,bedzie pochodzil z innego miasta czy rowniez z tego samego co ja???? Dziekuje!!!!!!!!

Gość Snieżynkaaaa
Magdalena, 14 styczeń 1990 rok. Czy moj obecny facet okaże się tym jedynym ?? i czy na wakacje uda wyjechać mi się za granice ?

Gość Fatimaa
07.09.1983 Agnieszka. Czy ten z którym jestem jest na całe życie?

Gość Naszej Zosi sie kula rozbiła..
:)🖐️

Gość musimy złożyć sie na nowa
:)🖐️

Gość cfehbgtjnem
AUTOPRKO mam nadzieje ze sie spowiadasz z tego co tu uprawiasz.PRZYSZLOSC ZNA TYLKO BOG I zadna marna istota jak Ty nie ma wplywu na to co sie wydarzy w zyciu innych.