Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zochaa

Uwaga powróżę każdemu!

Polecane posty

prosze o wrozbe dloa mnie. natalia 28/10/1984. kiedy znajde milosc swojego zycia i czy bede z nim szczesliwa? Miłosc znajdziesz w te wakacje uwierz mi ja mam racje bedzie to po przyjęciu on zobaczy cie na zdjeciu i gdy tylko cie zobaczy będzie trochę żył w rozpaczy że nie dane mu cie poznac ale ja ci musze wyznac że odnajdzie cie ma miła z nim juz zawsze bedziesz żyła. A szczesliwa bardzo bedziesz bo to ten jedyny przecież.

Gość aneczkaaaaaaaaaaaaaaaaa123456
prosze o odp zadalam pytanie juz dawno ja 19.02.87 on 16.08.84 czy i kiedy bedziemy mieli dziecko i czy bedziemy razem pliossss

pelargonia zółta Aleksandra, 9.08.1988. kiedy kogoś poznam? w jakich okolicznościach to może ewentualnie nastąpić? jak ten ktoś wygląda? Pelargonio, kula rzecze: "W nowym roku tak gdzies w lutym kupisz sobie nowe buty na obcasie beda one bardzo ładne bo czerwone idąc drogą nieszczęśliwie złamiesz noge gdzieś przy śliwie i w szpitalu wylądujesz tam doktora oczarujesz spyta sie on o twoj adres samotności będzie kres bo doktorek, przystojniaczek bedzie miał na ciebie smaczek"

wrozko nie ponaglam tylko sie przypominam ;) smutnafinlandia czy widzi pani w moim malzenstwie zdrade??? czy byla lub bedzie??? 17.10.1985

Aneczko to podaj proszę imiona tak jak prosiłam.w innym przypadku wynik może być niemiarodajny.

anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy i kiedy bedzie dziecko i czy bedziemy razem

Gość zazazazazazaza
a ja: jaką mam podjąć decyzję? jechać czy nie? iwona 30/08/1981

anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy i kiedy bedzie dziecko i czy bedziemy razem "Adrian bardzo Ciebie kocha Czasem nawet w nocy szlocha Gdy sie mocno pokłocicie i mosty za sobą palicie Związek ten będzie mocny no i będzie on owocny bowiem już tak za lat szesc usłyszycie dobrą wieść że w twym brzuszku jest komórka z której pozniej bedzie córka"

czy widzi pani w moim malzenstwie zdrade??? czy byla lub bedzie??? 17.10.1985 "Gosiu moja, prawda taka czasem była niezła draka miedzy tobą a małżonkiem że on myśli tylko członkiem. Zdrady jednak to nie widzę a się nią bardzo brzydzę i bym szczerze powiedziała gdybym ją tu widziała. Także możesz być spokojna Boś na razie od niej wolna. Jeśli trochę sie postarasz i męzusia podjarasz To ten problem Cie ominie jeśli czasem włożysz mini."

zocha chyba zartujesz jak to jest on nie pamietam kiedy ostatni raz powiedzial mi ze mnie kocha a jak go pytam to mowi mi ze nie wiem prosze odp jak to jest

a ja: jaką mam podjąć decyzję? jechać czy nie? iwona 30/08/1981 iwono, kula rzecze: "Moim zdaniem musisz jechac tutaj nie ma na co czekac Wiele spraw sie wyjaśni to uchroni cie od waśni"

plisssssssssssss jak to jest

Gość zazazazazazaza
to ja jeszcze jedno: czy kiedyś wyjdę za mąż i będę mieć dzieci? iwona 30/08/1981

aneczkaaa "Czasem tak jest na tym swiecie zreszta sami o tym wiecie człowiek sobie coś tam czuje lecz sie z tym nie afiszuje Boi sie on odrzucenia no i gada od nie chcenia to że nie wie, że sie boi bo to bóle jego koi Jednak w środku myśli swoje no i kocha swą dziewoje"

zocha dziekuje ci bardzo mam nadzieje ze to prawda a szkoda ze na dzidziusia bede tak dlugo czekac wolala bym za jakies 3 lata a o dziewczynce marzymy dziekuje

o ja jeszcze jedno: czy kiedyś wyjdę za mąż i będę mieć dzieci? iwona 30/08/1981 " Tak więc, droga ma iwonko owszem kiedyś będziesz żonką. I nie raz, powiem szczerze bo na rozwod ci sie zbierze. gdy juz bedziesz ze swym pierwszym inny wyda sie piekniejszy on drugim twym zostanie no i piękny czas nastanie a owocem takiejj draki będą cudne twe bliźniaki"

Gość zazazazazazaza
o rany :D no to ide spać spokojna, dzięki

zocha! jestem twoja fanka! to powiedz i mnie..! czy ja, dorotka i toni, mamy szanse na zwiazek? on jest cudzoziemcem i zyjemy w innych krajach ;-)

no i jak jeszcze jestes przy mnie, to powiedz mi jak bedzie u mnie z kasiorą i z pracą, bo jest cieńko :-0

zocha o mnie zapomniała nic powiedzieć mi nie chciała chyba poszla w ciemną noc taka to juz czarów moc ;-) nie zapomnij o mnie jutro bedę czekać na cię z wódką :-D ;-)

Gość trzy dwa jeden
Basiu, kula rzecze: "To co Ciebie Basiu czeka to jest wielki temat rzeka raz radości a raz smutki chłop wysoki i malutki wybierz tego malutkiego bowiem serca on szczerego zaś wysoki zbałamuci wykorzysta i porzuci" a moge sie jeszcze zapytac czy znam tego malutkiego czy on sie dopiero pojawi sadze ze wysoki to moj mąż Adam 29.06.1982 co bedzie z nim?

Gość Karola18
Witam, a ja nie dostałam odpowiedzi chociaż czekałam :( Więc zadam pytanie jeszcze raz. Karolina 20.04.1991, Jakub 12.05.1990 Czy on mnie jeszcze kocha? Czy wrócimy do siebie? Czy dać mu troche czasu? Pozdrawiam i proszę jeszcze raz o odpowiedz :)

Gość jaki to zwiazek 1975
co nas czeka? ja20051975 on10061976 :)))