Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zochaa

Uwaga powróżę każdemu!

Polecane posty

Aniuska, kula rzecze: "Aniu śliczna moja droga jesteś jeszcze bardzo młoda nie chcesz kłotni, awantury, Ciągle o te same bzdury? To zastanów się kochana To nie trwoga być sama Trochę będziesz bez chlopaka Każdej laski dola taka A gdy latka 3 upłyną suche lata szybko miną Blondyn piekny cie poderwie i juz nigdy nie zerwie"

Gość No wlasnie...
PONAWIAM CZY BEDZIEMY REZEM KRZYSZTOF 26.06.1986 AGNIESZKA 18.11.1989

smuuutna, kula rzecze "Nie martw sie kobietko smutna oczekuj lepszego jutra Bowiem znowu będziesz w związku to jest w jego obowiązku Dzieciąteczko to pokochać i nie będziesz więcej szlochać Wszystko szybko się ułoży taki jest ten świat Boży"

agatka "Mikołajki będą wkrótce smutki swe utopisz w wódce no bo kurcze tak sie stanie że prezentu nie dostaniesz"

Marysiu, kula rzecze "Wszyscy myślą że nasz sklep walnie kiedyś licho w łeb Jednak jutro będzie fajnie gdzyż młodzieniec piękny wpadnie" Jak wynika z przepowiedni on wpadnie marysiu :D

Agatko, kuyla rzecze: "Kupić to i może kupił jednak sie ostatnio upił poznał laskie w fajnym pubie da ten prezent tamtej babie!"

Gość Ewaaaaaaaa
Ewa 02 08 1988 Co mnie czeka?

Aleksandra 16.07.1989r. W jakim wieku zostane mamą? I czy wróci do mnie mój narzeczony Łukasz?

wróżko kochana proszę o odpowiedź: Mariusz 21.10.86 Czy to ta jedyna? Jeśli tak to kiedy będziemy mieli dzidziusia?

Gość Ewaaaaaaaa
czyżby wróżka straciła wenę??

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Angelika 13.07.1991 czy podobam się Michałowi? czy będziemy razem?

Gość nataliaaaaa
prosze o wrozbe dloa mnie. natalia 28/10/1984. kiedy znajde milosc swojego zycia i czy bede z nim szczesliwa?

Gość jaki to związek ech
mnie znów pominełaś ja 20051975 on 10061976 co nas czeka?

Gość aneczkaaaaaaaaaaaaaaaaa123456
a 19.02.87 on 16.08.84 czy bedziemy mieli dziecko i czy bedziemy razem plisssssssssssssss

Gość no co z tymi wrózbami jest
MNBVCXZ???????????????????????????????

Gość aneczkaaaaaaaaaaaaaaaaa123456
jestes odp prosze

Gość mazda2 chwale sie
wróżka Asia poszła spac !!! prosze sie rozejsc , mowie JA jej kula

Gość pelargonia zółta
Aleksandra, 9.08.1988. kiedy kogoś poznam? w jakich okolicznościach to może ewentualnie nastąpić? jak ten ktoś wygląda? proszę o odpowiedź, ważne :) pozdr.

Powróżę kazdemu ale bez ponaglania prosze! Kula tez sie meczy. Odpowiem kazdemu, nie dzis to jutro

Mariusz 21.10.86 Czy to ta jedyna? Jeśli tak to kiedy będziemy mieli dzidziusia? Mariusz, kula rzecze Dziewcze to jest ta jednyna chociaz będzie konflikt wielki to tyko chasz ja na wieki oczekiwać możesz syna

Aleksandra 16.07.1989r. W jakim wieku zostane mamą? I czy wróci do mnie mój narzeczony Łukasz? "Coś mi się tak lekko widzi ze na razie nie chcesz dzidzi no to kula ci doradzi jak ci tylko chłopak wsadzi to niech zaraz szybko wyjmie i na siebie wytrysk przyjmie. Jeśli zrobisz tak jak powiem dziecie bedzie za lat osiem. Łukasz raczej nie powróci bo już nie ma w nim tej chuci. Będzie za to fajny Marek no i będzie miał gitare"

Angelika 13.07.1991 czy podobam się Michałowi? czy będziemy razem? "No niestety nie potwierdzę Michał wybrał inną twierdzę imie jej to Karolina bardzo fajna z niej dziewczyna Ale za to jest Pawełek jego chęci bardzo szczere. Jeśli tylko będziesz chciała W nim oparcie bedziesz miała"