Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co dalej dd

mam 17 i zakochalam sie w zonatym facecie...

Polecane posty

zaczelo sie niewinnie,od 2 lat bawie sie delikatnie w modeling i mialam miec powtorna sesje portfolio,no wiadomo doroslam troszke i trzeba bylo potwotrzyc zdjecia by byly bardziej aktualne...i tam byl on...on..facet w wieku 36 lat...fotograf,robil mi zdjecia,no ok,po wszystkim mialam sie zwijac do domu,ale on powiedzial ze jakby wyszlo cos nie tak to musi sie ze mna skontaktowac na powtorke,podalam mu tel i...dalej to juz obled,za duzo by opowiadac...zaduzylam sie w nim...to trwa juz pol roku a ja nie wiem co sie ze mna dzieje,mam chlopaka ktory ma 21 lat ale to nie to samo to tamten...nie wem co sie ze mna dzieje,nie potrafie sie z tego otrrzasnac,wiele razy chcialam powiedziec daj mi spokoj ale nie wyobrazam sobie juz ze zabraknie go w moim zyciu.wiele razy smialam sie z kobiet ktore zakochiwaly sie w zonatych facetach a teraz...gdy rozmawiam z nim wieczorem przez tel i gdy slysze ją...to cos jakby mnie rozdzieralo od srodka...to jak sie do mnie zwraca..jak mnie nazywa,okresla...tak wiem,to fajna bajerka dla malolatki ale ja w to wpadlam,nawet nie wiem kiedy,wiem powiecie ze on sie mna tylko bawi ale...ja nie umiem juz z tym przestac... co mam robic?opetalo mnie to kompletnie...

będę szczera jak cholera ---> pchasz się w niezłe błoto i na bank wujdziesz na tym jak zabłocki na mydle :o jestes zbyt młoda i nie potrafoisz jeszcze hamować uczuć jakie Cie opętały - zyczę więcej rozumu :)

no to lpa bo na 99% nie zostawi żony dla Ciebie... nie będę Cie oceniał ale masz z lekka przejebane:P

Gość czarna kafe
daj sobie spokj weż się za nauke dobrze ci radze facet stary żonaty !!!!! co ty chcesz rodzine rozwalać on cię nie traktuje pownie bawi się tobą i tyle co myślisz że żone zostawi zastanów się troche dorastająca nastolatka i facet przed 40 a żona dzieci pewnie wszystkie laski z fotek zalicza

to nie ten typ raczej,moze zaliczac bo naprawde swietnie wyglada,nie wiem co sie ze mna stalo,zakrecilo mnie to wszystko ,to kim jest,ze jest wysoko postawionym czlowiekiem ,jezu to wszystko jest jakby magiczne,nie potrafie sie juz od tego oderwac,to jak mnie dotyka,gdy czuje jego oddech...o jezu

rozumna?jakbym byla rozumna to bym w to nie wpadla...

Gość upupupupu

Bo cipa mnie swędzi i chcę starszego bolca. A mojemu 21latkowi nawet nie daję bo myślę że starszy będzie lepszy.

Nie wiem co dalej, przestań spotykać się z tym żonatym facetem, spędzaj więcej czasu ze swoim chłopakiem.

tamta wuypowiedz nie byla moja no ale to juz chyba kazdy zauwazyl,ciezko mi to przerwac,czuje ze sie chyba juz od tego uzaleznilam,od tych slow,tych okreslen,tego takiego czegos magicznego,z moim chlopakiem tak nie jest

Gość ewre
gdy ja mialem lat 36 poznalem tez dziewczyne lat 17. Do dzis jestesmy razem, jdnak dzis zaluje iż wtedy ją nie przegonilem , im dluzej to trwac bedzie tym gorzej to bedzie zakonczyc , az w koncy sie to stanie prawie niemozliwe. Ty bedziesz wszystko brac jak ze tak musi byc i cieszyc sie w sumie szczesciem , które jednak jest złudne bo w ostatecznosci zaowocuje twoim nieszczesciem .

Gość podszywacz ten z wyżej
tu podszywacz co się podszył. Słuchaj ty głupia suko dawaj dupy komu cchesz i kiedy chcesz ale na Wielkiego Fekala rozstań się z tym twoim 21 latkiem i będziesz miała nieco czystsze sumienie a i on będzie miał szanse znaleźć przynajmniej porządną i wierną kobietę a nie zdradziecą dziwkę którą jesteś.

nie sypiam z tym facetem,przynajmniej na razie...

Gość podszywacz ten z wyżej
na jedno wychodzi. Tylko oszukujesz swojego chłopaka więc nie zasługujesz na niego a to czy oddasz się mezatemu wcześniej czy później nie ma znaczenia bo twój obecny i tak ma niewierną sukę która kiwa go z innym na boku. Nie zasługujesz na niego i żebyś miałą odrobinę przyzwoitości to bys zakonczyła związek natychmiast. Ale jesteś tylko zdradziecką suką pod którą warto się podszywac. Teraz jestem jednak zajęty by wymyślać kolejne podszywy.