Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

white lavender

Moje kosmetyczne hity! Masz takie? Wpisz

Polecane posty

Twarz: Mam niezwykle wrażliwą skórę poddatną na wszelkiego rodzaju podrażnienia, drobne wypryski i miejscową suchość z lekkim dyskomfortem. Po długich poszukiwaniach na bolączki mojej skóry znalazłam swoje idealnie dobrane kosmetyki :) Demakijaż: Mousseline de Cremne Nettoyante Ella Bache Nie podrażnia mojej skóry, nie powoduje uczucia ściągnięcia.Aksamitna konsystencja, w miarę dobrze oczyszcza. Exfoliating cream Hydrabio Bioderma W widoczny sposób złuszcza i nawilża jednocześnie skórę.Twarz jest gładka i miękka.Jako jedyny nie spowodował wysypu krostek na mojej twarzy. Mój numer 1! Pielęgnacja: Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Z kwasem salicylowym i witaminą E. Idealny do cer z problemami . W Anglii rekomendowany przez samą Victorie Beckham.Jej numer 1 w walce z kapryśną cerą skłonną do małych podskórnych grudek.Polubiłam go i póki co moje skóra również. Znacznie mniej podskórnych grudek a cera gładsza . Creme Tomate Bio Ella Bache Fantastycznie rozświetla skórę i nadaje jej zdrowy koloryt.Ma moje uznanie za ekologicznego pomidora i naturalne składniki. Przed wielkim wyjściem ... Maska Total Turnerand Clinique Skóra gładka jak po eksfoliacji u kosmetyczki :) Efekt super.Troche czasu mineęo aż nauczyłam się ją odpowiednio rolować - ścierać niczym gumka do mazania. Multivitamin Power Concentrate Dermalogica Odżywia odnawia i ożywia moją skórę . Creme Tomate Bio Mój domowy przepis na skórę . Olejek arganowy wymieszać z olejkiem zielonej mandarynki.Taka mikstura działa na mnie jak dobry krem przeciwzmarszczkowy.Mam 27 lat i ani jednej malutkiej zmarszczki.Od 3 lat stosuje połączenie tych dwóch olejków na wzmocnienie skóry z efektem antyoksydacyjnym :) Naprawdę działa! Dostałam przepis od mieszkanki Maroka podczas wakacji z moim byłym :) Ciało: Oprócz diety wegetariańskiej bogatej w duże ilości błonnika systematycznie stosuję pielęgnację w domu. Mam bardzo szczupłą sylwetkę co według mnie jest zasługą w dużej mierze diety jaką prowadzę . Ulubione kosmetyki na ciało: Balsam BodyCoffee Peeling z kawy Ognisty elixir wyszczuplający Ella Bache Body Shop Mango Body Butter Mam bzika na punkcie błyszczyków i balsamów do ust Bodycoffee a w szczególności tego o zapachu wanili i mięty.Cudo:) Podczas wakacji nie zapominam o wysokiej ochronie przeciwsłonecznej twarzy Solar Defense Super Sensitive FaceBlock Dermalogica.Bez chemii dla skóry ultrawrażliwej.

Gość sa kobiety i kobiety
jak to czytam to wychodzi mi obraz osoby wstajacej 0 5 rano by na 10 zdazyc do pracy a wmiedzyczasie sie zabalsamowac tymi wszystkimi kremami .... ja codziennie smaruje twarz kremem happyderm Loreala - polecam. swietnie nawilza i ladnie pachnie.

dla osob nie umiejących dobrze nakladac podkladu ,dobierac koloru poleca max facto adapting.To moj hit kosmetyczny.Mam cere mieszana, podklad super sie rozprowadza i co najwazniejsze nie ma efektu maski jak przy innych.Cena w sklepie wysoka,na allegro kupuje z kosztami za okolo 35 zl. tusz do rzęs Avon -nowy, shock czy cos w ten desen...!szy dobry tusz z avonu.Lepszy od tych za 40, 50 z drogerii.

Peeling Cukrowy do ciała z bielendy Kupiłam w hurtowni kosmetycznej monimar www.monimar.pl Peeling super ciało rewelacyjne Polecam

moim kosmetycznym hitem jest ostatnio peeling do ciała z minerałami z morza martwego o zapachu waniliowym MINERAL CARE SPA. Jest super. skóra jest po nim naprawdę gładka, nie potrzeba dodatkowych balsamów ani kremów :) kupiłam w drogerii za ok 60 zł. Teraz znalazłam w necie na kremoteka.pl że mają promocję na ten peeling a jak się złoży zamówienie za ponad 250 zł to przesyłka gratis więc się zaopatrzyłam na dłużej:)

Gość michel...24
Moim absolutnym hitem kosmetycznym jest od dawna ... oliwka dla dzieci :) Smaruję nią ciało od razu po kąpieli lub prysznicu i jest to najlepsza pielęgnacja skóry ... Ostatnie moje małe hiciorki to : - krem tonujący do twarzy Nuno Firmy Ziaja - mydło siarkowe (bye,bye pryszcze i wągry :) ) I to by było na tyle :)

-szampon do włosów z Joanny-z apteczki babuni (ja mam miodowo-mleczny ) jest świetny dla włosów znizczonych i suchych

Gość nhd
u mnie jedynyny chyba jzu stalymi kosemtykami sa garnier czerwony baslam do ciala i podklady EDM

kocham masło kakaowe Ziaja ok.10zł peeling grejprutowy z Sephory (w zestawie byl z balsamem, ale balsam był dla mnie fatalny)-teraz widzialam duży za 60zł :/ błyszczyk bialy(przezroczysty) z miss sporty za 4,99zł (kupiłam ich przeszło 10 już, zawsze biore na zapas, kurcze to prawie 50zł na nie wydałam;/)