Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej kontrowersyjna

najbardziej kontrowersyjna

Polecane posty

Crov a śmiej się na zdrowie bardzo lubię osoby- które nie są w temacie a najbardziej im do śmiechu lub do płaczu

ale przynajmniej się wpisałeś nie na temat, bez sensu- ale jest:)

Z dumą dzierżyłbym tytuł najbardziej żałosnego. :classic_cool: Tak, tak jestem żałosny i co? :D Boże z kim człowiekowi w necie zdarza się wymieniać zdaniami.

crow- i co?i nic nie ty pierwszy nie ostatni:) żyj z tym sobie spokojnie

Wielu żyje. Załóżmy że masz brązowe oczy. Czemu służy stwierdzenie kierowane do ciebie, masz brązowe oczy? O co mi chodzi, nasza rozmowa wygląda mniej więcej tak. -Jesteś żałosny(masz brązowe oczy) -tak jestem żałosny(to prawda mam brązowe oczy) -no to żyj z tym spokojnie. Widzisz w tym sens? Bo ja nie. Dla tego się śmieję.

wystarczy, że mówisz to do ślepca, który nie wie jakiego koloru ma np oczy i ma to już sens co prawda powiedzieć idiocie , że jest idiotą jest bezsensu- bo jest idiota więc i tak nie zrozumie ale powiedzieć zawsze można- ty wyrażasz swoje zdanie ja swoje- i twoje i moje jest dość oczywistą oczywistością a jednak je wypowiadamy myślisz, ze ty jesteś odkrywczy? uświadomiłeś mi , że wciąż istnieje coś takiego jak bravo czy przyjaciółka- to niewiele

:> "myślisz, ze ty jesteś odkrywczy?" Jak z oczami. Nie bywam odkrywczy. :classic_cool: Znane prawdy są o wiele wygodniejsze i zrozumiałe, choć widac nie dla wszystkich. "uświadomiłeś mi , że wciąż istnieje coś takiego jak bravo czy przyjaciółka- to niewiele" :D Poważnie? " wystarczy, że mówisz to do ślepca, który nie wie jakiego koloru ma np oczy i ma to już sens" Skoro przytaknąłem że jestem żałosny a więc ślepcem nie jestem, porównanie nie ma sensu. Bo ma się nijak do naszej wymiany zdań. "ale powiedzieć zawsze można-" Toteż mówimy.(piszemy)

prawiczek i kropka 1987 Macho tutaj... proszę daj spokój z taką psychologią..

"myślisz, ze ty jesteś odkrywczy?" Jak z oczami. Nie bywam odkrywczy. Znane prawdy są o wiele wygodniejsze i zrozumiałe, choć widac nie dla wszystkich. czyli wytykasz mi swoje własne niedociągnięcia? :) gadasz całkowicie bez sensu ot byle przewrotnie zbić argument- szkoda, że nie faktami:)

"uświadomiłeś mi , że wciąż istnieje coś takiego jak bravo czy przyjaciółka- to niewiele" Poważnie? wszystko o czym pisze- piszę śmierrrtelnie poważnie

"wszystko o czym pisze- piszę śmierrrtelnie poważnie" Masz do tego prawo. Smutne, no ale mnie nic do tego. Czasem warto przymrużyć oko, życie jak obraz Picassa,przy zmrużonym oku może pokaże coś więcej jak bohomaza.

dziękuje-zupełnie na poważnie- jak na mnie przystało- za tak cenną radę

Sarkazm.. bardzo zdrowy objaw.. szczególnie tutaj. :classic_cool: ;)

Z jakimi oczami? :o A już wiem o co ci chodzi.. Wygrałaś i masz to na piśmie. Czytam co innego więc uznaję się za przegranego w tej dyskusji, tchórzliwie uciekłem na inny topik by nikt nie pomyślał że jesteś lepsza ode mnie. :classic_cool: Jesteś lepsza i w ogóle cool. Korespondujesz z różnymi ważnymi personami, mnie to one nawet obsikać nie chciały. :( Pa . :(

Boże z kim człowiekowi w necie zdarza się wymieniać zdaniami.

wiem wiem - masz brązowe oczy...........

Gość moim zdaniem....
szkoda bialych pior na takie konwersacje

wkurzona mnie w kontrowersje nie mieszaj:P ja siedzę tu ze względu na twardość pewnych kolegów:P

Białe pióra tutaj.. Taa.. Bez komentarza. "wiem wiem - masz brązowe oczy..........." Nie pomyliłem się co do ciebie. 🖐️ I żeby nie było, jesteś lepsza. :classic_cool: Ludzie to, uwielbiają, a ja tego nie rozumiem i nic ponadto. Ale w końcu to ja jestem idiota. :D

Gość tak tutaj
tylko trzeba uwazac, bo szybko zszarzeja

wkurzona bardzo zona Kontrowersyjne stwierdzenie. Wg technologi metalu te twarde są bardziej podatne na pęknięcia. :P

crow już dobrze dobrze jak chcesz to niech ci będzie- ty jesteś lepszy ja TEN JEDEN RAZ przeboleje :P

byc może właśnie to go w niej kręci najbardziej:P mężczyźni lubia kontrowersyjne kobiety czy nie?