Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej kontrowersyjna

najbardziej kontrowersyjna

Polecane posty

Ale o klasie świadczy w jakiś sposób skuteczność ? Bo on mnie też ocenił i to nie najlepiej :o

heheh jedną Luska ale na początku topiku miałam inną;) blondyneczka bede delikatna jak podmuch wiatru:P

Im dłużasza stopka tym mniej gdzięs czegoś. :P

Oj Luska tak Ci szczerze napisze(bom prawdziwa):P Ze Ty to jestes tajemnicą dla mnie.Oczywiscie zawsze Ci pisałam ze jestes inteligentna i opanowana ..nie wiem jak to odbierałaś ale to było bez ironii.Po za tym przecież pisałam do Ciebie cholernie szczere @ ech w realnym pewnie byśmy sie gdzies mineły a na forum mozna porozmawiać;)

heheh a Ty kiedy jestes trzeżwy :O jak zdarzy Ci siei dzien abstynencji Panie M to zapraszam na uczuciowy:) dobranocka

Sami :) Tak szczerze i bez falszywej skromności - jesteś spostrzegawcza, bo ja naprawdę jestem dość opanowana i ciężko znosze awantury, nawet jeżeli jestem tylko świadkiem :-) A Ty jesteś moze i trochę nadpobudliwa, ale na pewno nie potrafisz się długo gniewać, i co najważniejsze założę się, ze na Cibie też nie da się pogniewac na dłużej :-) Poza tym to już wiesz, że życie czasem tak się układa, że nie jest potem łatwo, a to z kolei generuje pewne reakcje i trzeba czasu, zeby jakoś sie pozbierać. Ja też mam rózne takie, co musze się z nimi rozprawić. Tyle, że nie za bardzo umiem o tym mówić :-)

I nie pisz Luśka bo to forum ma uszy:O ja nikogo nie zmuszam do zwierzeń czekam jak sam sie otworzy:) Tak.. nie umiem sie długo gniewać ,ale nie umiem tez tłumic emocji ..wiec wybucham Ale jak mi napradwse ktoś coś zrobi .....oj to nie ma zlituj sie nie wybaczam no i flirciara straszna ze mnie :( papapapap

Ech teraz zauważyłam ze sie ze mnie nabijałaś naśladując moj styl pisania * ten post tez był celowy :)

niedzwiedziu chodzilo mi czy jestes taki meski, pewny siebie, lekko bezczelny, z takim chamskim zacieciem, czy jest z ciebie taki macho prawik macho nie jestem,i nawet nie zamierzam byc czy to tutaj na kaffe czy w czewie skad pochodze ..nie bawi mnie ta nazwa :( nic a nic...wyswiechtany frazes rodem z pod *DEEpo:( To o czym prawik tutaj pisze przekładam na realne zycie.Wiec skoro w któryms topiku relacjonuje jakies zdarzenie to oznacza ze ono miało miejsce.... jesli na innym topiku sie udzielam w jakim temacie to oznacza ze mam takie a nie inne zdanie na pewne sprawy.... i to co tutaj pisze przekładam na swiat realny ,oczywiscie oprocz niektórych zgrywów i absurdów które i owszem zdarza mi sie i napisac ,ale to tylko i wyłacznie dzieki autorkom niektórych topkików,czesto gesto niezrównowazonych emocjonalnie i nazbyt gornolotno-gimnazjalno-feministycznych tematów jakie tworza.. jestem soba i to uwazam za najwieksza zalete....cenie prawde i nie znosze obłudy i monotematycznosci drogi prawiku:P *deepo.....chamska dyska dla dresów w czewie:O

Luska to po co pisałas ze błedy stylistyczne są celowe? Nie martw sie wszyscy wiedzą ze błedów nie robisz:) Unikam ludzi przy których czuje sie gorsza ..to moje motto zyciowe a wiec pa

miałam napisać "co to musze się rozprawić" a że przypadkiem opuściłam "to" to wyszło bardzo niefajnie, wiec zażartowałam, ze celowo za wiele rzeczy odczytujesz jako skierowane przeciwko Tobie, nie rób tego, bo ludzie gotowi pomyślec, ze masz kompleksy

Czy ja Cie kobieto analizuje? Napisałam komplement a Ty swoje ... mam kompleksy jak każdy :) tez lubie analizować wiec chetnie to zrobię .wiec .....?

Tak niesprawiedliwie:) moze zostac i ta wersja--mi nie zalezy na opinii kobiety idealnej:)