Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej kontrowersyjna

najbardziej kontrowersyjna

Polecane posty

Gość stopka mowi
sama za siebie

Gość wysmiewczyni
Sami no przeciez napisalas do jarka w "koncu normalana wypowiedz jarek" czytalam to i nawet gdzies tu wkleilam:) Poszukaj bo mnie si ejuz nie chce.

Wyśmiewczyni--milczenie tez jest odp. Nie wmawiaj mi czegoć,czego nie napisałam,bo działa to na mnie jak płachta na byka:) Co o mnie myslisz to Twoja sprawa.....🌼ja to mam gdzieś

Gość wysmiewczyni
Sami klamczuszku czy to byla wstydliwa wypowiedz ze zapewne zglosilas ja do usuniecia:) Tak napisalas dokladnie. Slodkie to bylo. Nic ci kochaniutka nie wmawiam i wbrew pozorom wcale nie mysle o tobie zle. Mysle tylko ze musisz skonczyc z tym lizusostwem i troche bardziej zadbac o siebie jako kobiete.

Gość Uwiodę atrakcyjną kobietę
A ze mną, Samico? :-)

Gość wysmiewczyni
o kurde sami masz racje to o ta wypowiedz mi chodzilo. No chyle czola moja wpadka. Ale widzis zpotrafie przyznac sie do bledu:)

Gość wysmiewczyni
wiedzialam z egdzies napisalas te slowa pod jakas durna wypowiedzia no i pomylilam te wypowiedzi. No to wtopa. Ale przeciez ty nie jestes obrazalska:P

za chwile mnie wyprowadzisz z równowagi ja pisze nie gotuje facetowi bo nie lubie --ty piszesz gotujesz facetowi bo sie boisz ze odejdzie ja pisze mądra wypowiedz do faceta ty piszesz ulegasz samico bo nie masz własnego zdania :O

Nie moja droga ----obraziłam sie i mam Cie w dupie bo przez takie kretynki mam same kłopoty w realnym a wiec z daleka ode mnie :)

dlatego pisze po raz setny to jest net i kazdy mnie widzi po swojemu ,lubi moje literki albo i nie.Ma do tego prawo,ale wmawianie mi czegoś czego nie zrobiłam to prymitywne zachowania i na to sobie nie pozwole spadam do lekarza:O

Gość 10 dla sami-cy

Gość wysmiewczyni
sami jakie mozesz miec problemy przez net w zyciu realnym? Wiesz gdyby kazdy bral sobie do serca to co ktos mu powie lub tym bardziej napisze anonimowo to wielu ludzi mialo by doly zyciowe, depresje i inne schizy. Naprawde warto miec dystans do siebie i do innych.

czy ja gdzies napisałam ze mam kłopoty przez net? nie pogrążaj sie bardzie pliiiis:) teraz ide miłego dnia :)

Gość wysmiewczyni
Nie moja droga ----obraziłam sie i mam Cie w dupie bo przez takie kretynki mam same kłopoty w realnym Jak mnie sie zdaje kretynki spotykasz tylko w necie:) Nie obrazaj mnie bo ja tez potrafie......i zapewniam cie z etak ci sypne ze ci w piety pojdzie.

Gość uuuuuu
wysmiewczyni padla, to smutne, bo wydawalo sie, ze stac ja na wiecej i ma wiecej dystansu, sami-ca wychodzi jako zwyciezca

Gość sami pierdoli jak potluczona

Gość wysmiewczyni
Hmmm kolejny ciapciak ktory ma problem z rozumieniem tekstu pisanego. Coz jacy ludzie takie forum. uuuu czy jak tam hmmmmm czy to nasz a sami tak sie ladnie tu schowala pod tym pieknym nickiem?

wysmiewczyni ty masz problem ze zrozumieniem słowa pisanego:D może to dlatego wydaje ci się , że wiele osób jest oburzonych twoimi postami:D mnie troszkę śmieszą :)

Gość nie wysmiewczyni
nie schowala sie, i doskonale rozumiem slowo pisane, chcesz wyjasnienia prosze: wysmiewczyni o kurde sami masz racje to o ta wypowiedz mi chodzilo. No chyle czola moja wpadka. Ale widzis zpotrafie przyznac sie do bledu przyznalas sie do bledu, swietnie sami napisala swoje zdanie: dlatego pisze po raz setny to jest net i kazdy mnie widzi po swojemu ,lubi moje literki albo i nie.Ma do tego prawo,ale wmawianie mi czegoś czego nie zrobiłam to prymitywne zachowania i na to sobie nie pozwole wysmiewczyni sami jakie mozesz miec problemy przez net w zyciu realnym? Wiesz gdyby kazdy bral sobie do serca to co ktos mu powie lub tym bardziej napisze anonimowo to wielu ludzi mialo by doly zyciowe, depresje i inne schizy. Naprawde warto miec dystans do siebie i do innych -- rzucasz madrosc zyciowa zupelnie o to nieproszona, a sama pokazujesz, ze brak ci dystansu [zgłoś do usunięcia] *Sami* czy ja gdzies napisałam ze mam kłopoty przez net? nie pogrążaj sie bardzie pliiiis teraz ide miłego dnia slusznie zauwazyla, ze tylko sie pograzasz [zgłoś do usunięcia] wysmiewczyni Nie moja droga ----obraziłam sie i mam Cie w dupie bo przez takie kretynki mam same kłopoty w realnym Jak mnie sie zdaje kretynki spotykasz tylko w necie Nie obrazaj mnie bo ja tez potrafie......i zapewniam cie z etak ci sypne ze ci w piety pojdzie. to w koncu jak z tym dystansem??? bo zachowalas sie jak mala dziewczynka w piaskownicy, jesli tego nie widzisz, no coz...pozostaje wspolczuc

Nie obrazaj mnie bo ja tez potrafie......i zapewniam cie z etak ci sypne ze ci w piety pojdzie. :D :D:D:D :D:D:D:D:D a ten tekst to mocny był:D

Gość to taka inna forma
powiedzenia "jestes glupia, nie bede sie z toba bawic"

Gość wysmiewczyni
wysmiewczyni ty masz problem ze zrozumieniem słowa pisanego może to dlatego wydaje ci się , że wiele osób jest oburzonych twoimi postami mnie troszkę śmieszą Ok ike to mnie uswiadom bo ja rzeczywiscie mam problem z ezrozumienie tu niektorych wypowiedzi. Nie moja droga ----obraziłam sie i mam Cie w dupie bo przez takie kretynki mam same kłopoty w realnym jak to rozumiec, przeciez ja jestem osoba wirtualna z neta wiec wytlumacz mi rzeczywiscie nie lapie.

Gość droga kolezanko
wysmiewczynio, odnies sie do postu, ktory chcialas zobaczyc jako wyjasnienie, czy za dlugi jest dla ciebie? nie widzisz, ze robisz z siebie obrazone dziecko?

:D ale tu wszystko jest jasne po pierwsze wymagasz ode mnie rzeczy niemożliwych- b sokoro nie rozumiesz tekstu pisanego - to jak mam cię uświadomić ? a sens jest prosty- bynajmniej nie jak linia łamana- osoby o podobnym usposobieniu i toku rozumowania samica spotyka też w realu

Gość wysmiewczyni
prosze mnie czarno na bialym zinterpretowac bo jak widac mam problem ze zrozumieniem tu niektorych wypowiedzi.

Gość osoba z takim
dystansem jak ty wysmiewczyni powinna juz jakis czas temu zrozumiec, ze wtopila, trzeba po angielsku sie wycofac, ochlonac i wrocic innym razem z jeszcze wiekszym dystansem

Gość te larwy same sie juz pogubily
w tym co tu napisaly.

Gość to pewnie przez
nadmiar dystansu sie tak pogubily