Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTAM PYTAM POWAZNIEEEE

KOBIETKI DROGIE CO KUPUJECIE SWOIM FACETOM

Polecane posty

Gość a o co chodzi z tym zegarkiem
monalisq - mieszkalam w Madrycie.

Gość buty i kapcie
że odejdzie!

Gość dotknięta ona24
jesussss co ma wiscie, nie utonie. jak miało się popsuć to się popsuje, bez względu na to co się kupi, lub czego się nie kupi. takie łapanie się przesądów, powoduje , że myślisz przez ten pryzmat i wtenczas mniej lub barziej świadomie działa się w tę stronę (popsucia związku :O ). nie można dawać zegarków, kapci, scyzoryków, golarek (też ostre), to co...na pluszakach niedługo skończymy ?

Gość MonaLissaq
ale ja Tobie nie karze w to wierzycc...co z tym zrobisz twoja sprawa twoje zycie...:)

Gość MonaLissaq
znam osoby które dopiero po fakcie dowiedzieli sie po tym...wiec nie mogli o tym wczesniej myslec, jesli masz na mysli autoprograme

Gość dotknięta ona24
nie twierdzę, że mi każesz... pisałam do kogoś tam wyżej, co już świruje, bo się kłócą... to spluń przez ramię i będzie wszystko w porządku :P :D a prezenty na mikołajki które ja praktykowałam to: płyty CD z ulubioną muzyką (taaa, pewnie nie można dawać, bo odejdzie nucąć ją sobie pod nosem:P) książki :) filmy dvd kubek z dedykacją organizer na nowy rok (razem z kalendarzem) krawat komplet kieliszków.

Gość ojejjj ale ...
aj a w to wierze :( bo naprawde to jest dziwne,ze na poczatku bylo ok ,a teraz raptem po tych prezentach wszystko sie zmienilo o 180 stopni :( nagle klocimy sie o pierdoly ,roznimy sie strasznie i wszystko nam w sobie nie pasuje :(

Gość dotknięta ona24
jesssu, litości :O po fakcie...to można milion powodów znaleźć, gł w sobie okropnych cech, a mimo to, by się wybielić, zrzucić na bogu ducha winny zegarek :D:D

Gość dotknięta ona24
moje kuzynka, nigdy nie dałam, ani nie dostała zegarka, czy kapci od swojego faceta, a mimo to po 11 latach się rozstali, to w czym teraz szukamy przyczny :) ?

Gość MonaLissaq
dotknięta ona24 mam pytanie, podaj swoja date ur

Gość MonaLissaq
ok za chwile wychodze, miło sie z wami rozmawiało:) owocnych prezentów!

Gość ojejjj ale ...
wiem wiem ,ale skoro znam takie przesady ,to wlasnie w nich szukam przyczyny :((

Gość ja w ciagu swojego zwiazku
podarowalam facetowi: lampke z plazma w srodku kapcie-tygryski na zimowe chlody :) ksiazke gre "Wiedzmin" myszke do komputera - samochodzik wlasne profesjonalne akty ramke do zdjecia z radiem wizyte w saunie taka zjezdzalnie na gumy do zucia w ksztalcie kulek foremki do kostek lodu w ksztalcie pingwinkow duuuuuzo slodyczy Prezenty byly na rozne okazje lub bez okazji. W tym roku planuje zakup frytkownicy i czegos jeszcze bo zaraz po swietach ma urodziny. Moze gre na xboxa?

Gość dotknięta ona24
mój też ma zamar urodziny. chyba kupię karnet na masaże, bo uwielbia, jak ja go masuje...więc taki profesjonalny chyba mu się bardzo przyda:) (tylko nie piszcie, że zaraz odejdzie z masażystką :D:O )

Gość ja w ciagu swojego zwiazku
no moze nie odejdzie ale nie pomyslas zeby sama zrobic taki karnet na masaze u Ciebie?:)

Gość dotknięta ona24
ja go masuje co 2,3 dzień, więc to chyba nie byłby już prezent :)