Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odp.

czy istnieja jakies domowe metody?

Polecane posty

Gość prosze o odp.

np. ziola przeczyszczjace, jakies konkretne pokarmy, napoje, ktore wywolaja okres? na 99% nie jestem w ciazy, ale jesli tak, to czy np. przedawkowujac jakies ziola moge liczyc na pozbycie sie zarodka? bylby to jakis 3-4 tydz. ale najprawdopodobniej nie jest to ciaza, bo nic nie robilam inaczej niz przez lata. tylko zeby wreszcie zaczal sie ten okres.

Gość zauroczkaaa
A kochałaś się jest sznasa na Ciaze?;>

Gość sikoreczka00
ja czytałam o ziołach dmuchawca. picie go sprawia, że przyspiesza okres, uważany jest też za czynnik wczesnoporonny. poszukaj i p oczytaj o tym

Gość Cinimini
tak działają zioła prowansalskie.

Gość prosze o odp.
szansa jest bardzo nikla, ale jakas tam ponoc zawsze jest. zapytalam, bo byl tu kiedys podobny topik, nie moge go teraz znalez, myslalam, ze ktos cos poleci .... szukam informacji na necie, ale czasem ktos mogl akurat cos na wywolanie okresu na wlasnej skorze przetestowac ;)

Gość jakby to bylo takie latwe
moze wypicie cysterny miety i dmuchawca cos by zrobilo ... gdyby takie ziola istnialy liczba ludnosci od poczatku swiata wynosilaby jakies 100 mil gora ;)

Gość zrób lepiej test
zanim coś namieszasz, zresztą może to objaw jakiś zaburzeń hormonalnych, z tym lepiej do gina, bo sama się nie wyleczysz nie masz miesiączki od dwóch miesięcy ? ile spóżnia Ci się okres ? jeśli spóźnia się więcej niż dwa tygodnie idz do gina

Gość prosze o odp.
spoznia mi sie dopiero 5 dzien. zrobie chyba test, dla swietego spokoju. juz od kilku dni czuje sie tak, jakbym miala ten okres dostac (lekkie bole w podbrzuszu, wrazliwe piersi), ale na razie nie nadchodzi.

Gość prosze o odp.
przeczytalam, ze vit. C co godz 500mg przez 5-6dni. to jeden ze sposobow na wywolanie krwawienia. w celach poronnych ma dzialanie tylko w bardzo wczesnym stadium.