Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara22

brzuch 5 miesiąc...pomożecie mi ?/

Polecane posty

Gość sara22

Mam trochę dziwną sytuację....Jestem na początku 5 miesiąca ( 17 tydz) a brzucha nie mam...tzn jak wstanę ,to mam grube nad łonem ( tak jak ciąża ) ale gdy się położę i tym bardziej wciągnę trochę brzuch to nad łonem jest aż prawie wklęsłe...czy wszystko jest ok ? wizytę kolejną mam za dwa dni ale czy możliwe,że poroniłam ? Ostatnio wizyta była dośc dawno ( czego bardzo żałuję )...pomóżcie...

Też miałam mały na poczatku 5 miesiąca, a jak leżałam to był płaski,więc się nie stresuj:)

Poronienia nie da się nie zauważyć! Taka Twoja uroda że masz mały i już. A kiedy bylaś ostatni raz u gina? Bo piszesz że dawno

Gość lulu159
Wszystko zależy od tego ,jak się ułoży plód w macicy,znalam taką,która w ósmym miesiacu była prawie płaska,ale za to szeroka w biodrach...

Mi brzuszek zaczął wychodzić w połowie 6 miesiąca i też się zamartwiałam że coś jest nie tak.Ale jeśli Cię to trapi to skonsultuj się ze swoim lekarzem on z pewnością rozwieje Twe czarne myśli:)Pozdrawiam.

poczatek 5 miesiaca i brak brzucha to jeszcze nie "tragedia" u mnie w tym czasie tez nie bylo widac nie martw sie, napewno niedlugo wyskoczy ciazowa pileczka :)