Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lindalindaa

na jaki telefon zamienić nokię 6131?

Polecane posty

Gość lindalindaa

Witam, otóż mam mały zgryz. Nie jestem pewna, czy wybrałam dobry dział, ale niedługo będę wymieniać telefon i nie wiem, który wybrać, żeby się potem nie okazało, że wzięłam bubel. Wiadomo, że w salonie wcisną mi to, co im się najbardziej opłaci, nie szczędząc pochwał, a potem się okaże, że chłam. Teraz mam telefon Nokia 6131 i nie ukrywam, że zależy mi na tym, aby nowy telefon miał dobry odtwarzacz mp3 (nie lubię nosić po 3 rzeczy po kieszeniach, więc wolę mieć mp3 już w telefonie) i generalnie nie był gorszy od tego, który mam teraz. Proponują mi LG Shine, ale słyszałam dużo nieprzychylnych opinii na temat tego telefonu. Ja lubię mieć wszystko bardzo spersonalizowane, czyli własne dzwonki na sms, własny profil, itd. Przyznaję - jestem typową gadżeciarą, ale na iPhone'a, czy OMNIĘ mnie jeszcze nie stać, niestety :D Lubię ładne, funkcjonalne i modne rzeczy i chciałabym, żeby moja komórka też taka była. ... pomocy? ^.^;

Gość lindalindaa
podbijam

Gość reila
podbijam, bo tez niedlugo bede wymieniac ten telefonik i przydalaby sie jakas porada, bo sie na tym nie znam!