Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajkakufajka

gadki szamtki o miłości, o tęsknocie, o niczym, o wszystkim

Polecane posty

skoro hahah szukal innych dziur w plocie:) to prosze teraz nie mial by zadnej:), kto raz zdradzi zorbi to i drugi, oby tylko sie nadazyla okazja:)

jesli ktos kocha kobiety i nie moze sie oprzec to niech sie nie wiaze w powazny zwiazek, chyba ze zwiaze sie z kobieta ktora lubi sie dzielic swoim facetem i bodziela soba innych facetow:)

Ja tam juz przezylem troszke w zyciu ale jakos ciezko po tym mi sie angazowac w zwiazki :)

kazdy cos przezywa, cierpi, ale potem gdy spotykasz ta wlasciwa osobe, wiesz ze minione cieprinie bylo niczym zporownaniem jakie szczescie dostales od losu poznajac ta prawdziwa milosc:)

hmmm...czasami na nas cos spada niespodziewanie:), czasami potrzebna jest moetoda prob i bledow:) by w koncu znalezc tego kogos:)

teraz moge tylko liczyc na to ze samo spadnie bo brak mozliwosci prob :PP niestety ciagle w trasie :/

Gość i nawet ..gdy
..się znajdzie..jest sie tak bardzo bezradnym..lęk i brak wiary biorą górę..szkoda..nieprawdaż?

moze czasami warto przelaamc w sobie ten lek?????? gdy sie nie zlamie to sie nie poczuje, to tak jak z plywaniem, boisz ise wody albo nie,

:) ja kocham i jestem kochana, ale po dordze trafialam na tylu deibli ze glowa mala, tylke tepic ich jak chwasty, i w najmniej nieoczekiwanym moemencie pojawil sie on, kiedy zmienil wszystko:), moj ksiaze:), wtedy kiedy najbardziej watpilam we wszystko i powiedzialam "basta":)

Ja tam nie widze nic trudnego w podejsciu np do kobiety na ulisy i porozmwaianiu z nia jak nie bedzie chciala to nie widocznie to nie ta :)