Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajkakufajka

gadki szamtki o miłości, o tęsknocie, o niczym, o wszystkim

Polecane posty

sa rozne uczucia, a tylko ta prawdzia przetrwa wiecznie:), milosc nie jest uslana rozami:), milosc jest skomplikowana bo zawsze trudna:)

milosc u szeskpira przejawiala sie tym ze bohaterowie tak jak np romeo i julia zabili sie ale tylko dlatego ze ich milosc byla wielka by byc tam razme po drugiej stornie bo jedno by nie znioslo zycia bez trej drugiej strony:P

ale podobno milosc sie konczy srednio po 4 latach wiec jest tak dlugo-ulotna :P

dlatego byla tragiczna a jak by byla rzeczywiscie wielka to by nie musieli sie zabijac bo przeciez wielka i prawdziwa milosc przetrwa wszystko czyz nie tak ??

czasami cos wymaga poswiecen, kazdy kiedys umiera , oni zeszli ze swiata zywych przez pomylke i nienaiwsc innych...ale odebrali sobie zycie w milsoci, nie kazdy umiera kochajac i bedac kochanym...

dobra dobra ale jest malo kto przezywa takie fajerwerki wiec mozemy zalozyc ze milosc w stylu romea i julii nas nie dotczy/nie istnieje :P

no prosze wredny prowokator to tak jak paki kwaitow ktore po dlugiej zimie pchaja sie do slonca:):):P:) ...trzeba po prostu kochac...nie wymagac zbyt wiele:)...bo tylko wtedy dostaje sie w zamin milosc:)

wezmy pod uwage jak bardzo sie zmienily czasy :D i kobiety :D wiec teraz ciezko umierac kochajac albo byc kochanym :)

konegund za milosc nie trzeba umierac:), a ci kotrzy odeszli wiodcznie nie byli miloscia...skoro ktos zranil, to dlaczego trzxeba przekreslac innych?to jest krzywdzace:)

...ja pierdzielę! Wszędzie ten handelek wymienny :P ...kochać w zamian dostać miłość... Poezja :) Romantyka :) Kocham i chcę być kochany... ale, ale jak mnie chce ktoś przelecieć to też rozważę :P

ja nie przekreslam nikogo poprostu z dnia na dzien co raz bardziej sie upewniam ze teraz nikt nie ma czasu na milosc :)

e takie ideologiczne pierdoly. prawda jest taka ze liczy sie przyjazn bo uczucie i tak trwac bedzie srednio te 4 lata wiec trzeba przez reszte zycia jakos wytrzymac z dana osoba albo... co 4 lata zmieniac :P chociaz podobno wieczna milosc tez istnieje ale wez ja znajdz :P

hehe to nie jest handelek wymienny, kochasz za nic, tak jak nie wiem matka kocha dziecko, nie oczekuje niczego w zamian, mialam na mysli ze jesli kochasz nie oczekujesz niczego w zamian, wtedy ta milosc jest inna, bo ktos obdarza cie uczuciem. czasami potrzeba zwatpienia by dojrzec milosc w kims innym:) to smutne stwierdzeni ze teraz nikt nie ma czasu na milosc, mysle ze kazdy pragnie tej milosci:), moze dlatego ze jestem niepoprawna romantyczka chociaz los nie raz dal mi w kosc, ale warto , bo milosc to wlasnie udreki, czas zwatpienia, to swiadczy ze z sercem wszystko ok:)

tego chyba raczej sie nie da okreslic :P takie badania mnie raczej nie przekonuja :)

jasne, pokochaj kogos z kim masz o czym pogadac, bo niestety jesli chcesz z kims spedzic reszte zycia to z kims z kim moze rozmawiac o wszystkim, podstawa przyjazn.