Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajkakufajka

gadki szamtki o miłości, o tęsknocie, o niczym, o wszystkim

Polecane posty

no tak to dlatego takie zwatpienie w ta milosc, wiece co chlopoki?:) hehe mysle ze to zalzey od kazdego z nas jakie sobie ustali zasady z miloscia, ja jestem nieporawna romantyczka coz, jestem kobieta mam do tego prawo:P:)

latwiej jest isc do innej, bo sa jednorazwakmi?:) nikogo nie potepiam za to, ale mysle ze jest jakis niesmak po tym:) a potem za zony chcecie te pozadne:)

Ja niestety nie mam czasu na milosc , praca i tp . A tak wogole to raczej mysle realnie o zyciu i szkoda mi czasu na takie pierdoly :)

placz przez nie zrozumienie bo kazdy z nas potrzebuje mimo wszystko troche uczucia :)

oj konegund moglabym cie zresocjalizowac:) hehe bo kazdy potrzebuje milosci, a kto sie wypiera, to albo sie boi, albo sie zawiodl , albo, albo :) ale kazdy jes potrzebuje:)

milosc potrzebuje pielegnacji, jak sie zamknie w pokju metr na metr na 25 lat z jedna osoba i nie otowrzysz okna to bedziesznienawidziec i tej drugiej polwki, w milosci trzeba wietrzyc okna, wracac z radoscia do tej drugiej osoby, miec swoja przestrzen , ufac chocbys zeglowal 1000 km od niej, milosc to zrozumienie , szacuenk i zaufanie, i wolnosc:), nie zamyka sie ptaka w klatce bo umrze za niebem:)