Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajkakufajka

gadki szamtki o miłości, o tęsknocie, o niczym, o wszystkim

Polecane posty

dziela nas teraz tysiace km, czekam i tesknie, wiec tez zabijam jakos czas:), gdyby byl obok to nawet nie wlaczylam bym kompa:), bo meska rzecz byc daleko a kobiecie wiernie czekac... ale juz nieldugo:)

ooo piekne swierdzenie podoba mi sie :)) szkoda ze tak daleko jest a dlugo juz tak czekasz ??

no nie jest ale zazwyczaj siedza tu osoby szukajace lub majace problemy z obecznymi partnerami

no juz prawie 3 miesiace, wiec juz sama nie wyrabiam z tesknoty, rozmowy prze zkomunikaotry tel , nie oddaja obecnosci i bliskosci tej drugiej osoby:), ale czekam cierpliwie:),i mam nadzieje, ze lada dzien bede mogla go wysciskac , wycalowac i nie wiem, zjesc:)hehe

a ty szukasz?:) wiekszosc to licealisci, licealistki, ktore bawia sie w podszywy i tym podbne, nie zawsze mozna normanlie podystkutowac, bo albo rzucaja wyzwiskami albo inne rzeczy:)

ooo gratulacje wytrzymalosci :)) i podziwiam :D ja bym raczej chyba nie dal rady tyle :P

prawdziwa milosc wytrzyma kazda rozlake:), ale juz wiecej to sie nie powtorzy, mam nadzieje. p.s. ale pisza tu dziewczyny tez o tesknocie:)

Ja ostatnio sam nie wiem co mam robic :) jestem tez w zwiazku ale nie wiem czy moge jej ufac . ja mam juz 24 lata i mysle raczej o zalorzeniu rodziny czy cos wiec musze dobrac sobie partnera ostroznie :)

ja mam 23:). a czy kiedykolwiek dala ci powod do tego bys mogl jej nie ufac? mysle, ze zawsze mozna miec jakies obawy...ale jak mozna kochac nie ufajac do konca? wtedy to wszsytko troszke mija sie z celem...mozesz z nia na ten temat porozmawiac, no wiesz hmmm...podstepem co mysli na temat malzenstwa:)

zlapalem ja ostatnio na klamstwie moze i nie domuwieniu ale to raczej temat nie na forum wiec zamykam odrazu a rozmowe bedziemy mieli jak z trasy wroce :D

hehe rozmowa jest bardzo wazna:) nie ma co dopisywac czarnych scenariuszy na zawolanie:), po co katowac swoaja wlasna wyobraznie:)

ok, jest juz 1:), wiec ja zmykam spac:), milo sie rozmawialo:), wiec jednak masz jakas kobiete, a masz watplwiosci co do milosci:) dobrej nocy, i moze do spotkania jeszcze na tym topiku:) dobrej nocy 🖐️

Dobranoc i kolorowych nie obiecuje ze bede ale mam nadzieje ze bedziemy mieli okazje pogadac milo mi bylo :D