Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akshaya

Wróże

Polecane posty

lubie wrozby ale na tym forum chyba nie jest sie w stanie odpowiadac to co widza karty!!!

Gość Akshaya
Toffi_fi Słodka Tofi, ja bym chwilunie poczekła na Twoim miejscu z zakupem tego domu, fakt to jst dobra inwestycja i popłaci się, bedzie z niej zadowolna na długie długie lata, ale poczekaj chwileczke, hocby do konca tego roku ok.

Gość Akshaya
Aila24 czy jest w waszym otoczeniu jakas brunetka z długimi włosami o piwnych oczach?? czy jest ktos taki?

Akshaya,dokonczysz mi wrozbe?prosze ladnie...co za bruneta widzisz?i co on tam oznacza,i co z tym chlopakiem nie tak ,o ktorego wczesniej pytalam?

Bardzo Cie prosze odpowiedz byłam juz na samym początku drugiej strony Mam szansę byc z osobą na ktorej mi zalezy? Co on o mnie mysli, czy czuje to samo? 17.10.87?

Aila24 czy jest w waszym otoczeniu jakas brunetka z długimi włosami o piwnych oczach?? czy jest ktos taki? tak jest, moja przyjaciolka, inna raczej nie przychodzi mi na mysl

Gość Akshaya
moja rada : zostaniesz mamusią zdrowej dziewczynki, jakas kobieta jst zazdrosna o to ze hmmm jakby to okreslic, jest ktos zazdrosny o to ze wam sie uklada.

Gość Akshaya
Aila24 a czy twój męzczyzna zna ją dobrze? ile oni sie znają?

Gość Akshaya
moglinalol kochanie podaj date tej drugiej osoby dobrze.

o moj boze jego byla(7 lat) caly czas sie wypytuje ludzi jak mu ze mna jest itp. nie cierpie jej DZIEKUJE CI WROZKO NAJPRAWDZIWSZA

prosze nie pomijaj mnie, ania 30.09.1984, czy w tym roku albo w najblizszym czasie zostane mamusia?

ponawiam pytanie.Jakie ona ma wobec zamiary? co on do mnie czuje? Jego data urodzenia to 16.06.1975.Prosze o odpowiedz

Gość Akshaya
moja rada a ja dziękuję za zaufanie:) życzę jak najlepiej wam!!!

Gość Akshaya
przeboj a twoja data ur?

ja też poproszę, ładnie na dodatek ;) chciałabym wiedziec czy w końcu zakocham się z wzajemnością, a jeśli tak... to kiedy to mniej więcej nastąpi? i czy to będzie osoba ktorą już znam? 27.07.1987, sylwia

Gość Akshaya
e.m.i.l.a. chodzilo mi o to ze jest pewien kandynand :) starszy, który ma powazniejsze zamiary niz ten o torego sie pytalas, bo ten o ktorego sie pytałs nie traktuje cie powaznie.