Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akshaya

Wróże

Polecane posty

Ania 26.07.1986 oLEK 03.04.1985 WIEC JESLI NIE ODEJDE TO BEDZIEMY RAZEM? DZIĘKUJE ZA ODP. POZDRAWIAM

a odpowiedzialas mi bardzo ci dziekuje i mogla bys mi jeszcze odpowiedziec czy naprawde mnie kocha ??????????/

Gość pelargonia zółta
raczysz odpowiedzieć? nie wymagam niewiadomo czego, oczekuję jedynie odpowiedzi w paru zdaniach.

Gość A niby co jest nie tak
z pomaranczowymi?? :-0 pytania tak jak u czarnych nickow, nie widze roznicy.. tez czekam. na pomaranczowo... ;-)

Gość Akshaya
e.m.i.l.a. góre wzieły uczucia, nrazie wez sprawe bardziej na chłodno, nie okazuj mu za wiele uczuc i obserwój, w ciągu około 2 miesięcy powinnno wyjsc czy jest sens to kontynułować , powiedz mi jeszcze , kim jest człowiek, brunet z twojego otoczenia wzrost cos okło 180, braz oczy

Gość pelargonia zółta
tak, dokładnie, najlepsze jest to, że owa 'wróżka' w ogóle nie czyta tego co do niej piszę. Jakiekolwiek próby dialogu z nią, kończą się niepowodzeniem. może wróżko raczysz chociaż odpowiedzieć? co? nieładnie tak.

ja 1.09.70 on 3.09.73 czy stworzymy zwiazek? czy pasujemy do siebie?? co jest z jego strony???

mam ochote sporo napisac ale sie powstrzymam przed komentarzem tak bedzie lepiej:):)Ciekawa jestem Co mi odpowiesz Akshaya

1.09.70 w jaki sposob rozwiaze /i czy w ogole rozwiaze/ moje problemy finansowe?? czy bede samodzielna finansowo???

ania ur 30.09.1984, czy bede jeszcze w tym roku albo w najblizszym czasie w ciazy? z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam

Gość Akshaya
moja rada: chłopak o którego sie pytasz ma problem musis zmu pomoc i wspierac go, ma poczucie winy, uwżaj zeby ktos ci go spod noska nie zabrał, on Cie kocha bardzo.

Gość Akshaya
Toffi_fi dziękuje z całego serca!!!:) pytaj o co chcesz

czy widzi pani w moim malzenstwie zdrade? czy byla lub bedzie? jesli to mozliwe czy moze mi pani pow jakie bedzie moje malzenstwo w przyszlosci? 17.10.1985 Małgosia

i jeszcze wracajac o chlopaka o ktorego sie pytalam,co o nim nozesz powiedzies,cos z nim nie tak?bo nie wiem co mam myslec..

no zgadza sie w 100% -nie do wiary moglabys mi jeszcze powiedziec kiedy zajde w ciaze albo kiedy bedzie dobry czas na zajscie? YOU ARE REAL

proszę powiedz mi jakie ona ma wobec mnie zamiary?Jego data urodzin to 16.06.1975r.Zapewniam to nie podszyw.Z góry dziękuję za odpowiedz

27.07.1987, sylwia (jeszcze raz ;) ) co tam widac u mnie w sprawach sercowych? coś w ogóle widac? :P

Gość Akshaya
Aila24 podaj date ur męża

Alez wpadlas kochana jak do studni!!! moje pytanie_ czy uda mi sie kupic ten cholerny dom!!! i kiedy za jaki czas? wiem ze pewne rzeczy sa niemozliwe aby zobaczyc wszystko w kartach ale male swiatelko w tunelu!!!byloby super:):)

Gość ano ja mam takiego
adrianna 28.04.1989, paweł 21.02.1989. jest przyszłość dla tego związku?

Gość Akshaya
moja rada : nawet teraz, bo on Cie naprawde bardzo kocha co wiecej, bardzo wiele sprzecznosci pojawiały mu sie na drodze, ale on jakby je pokonywał, Jemu na Tobie bardzo zlaezy, jest gotowy poswiecic bardzo wiele, nawet kosztem że tak powiem rodziny.