Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akshaya

Wróże

Polecane posty

hmm...zebym wiedziala kto to...czyli z tym lepiej nie zaczynac...a wydaje sie byc powazny...dziekuje mimo wsystko,pewnie masz racje

Gość Akshaya
Aila24 spytałam o to osobe dlatego ze widze jego i taka osobe o takim wygladzie, jemu sie ona bardzo podoba ale tego nie ujawnia, to samo tyczy sie jej, ja bym jednak troszke uwazała na nią.

Gość Akshaya
moglinalol masz szanse:) masz nie martw sie, masz i niego szanse

zgadza sie szczerze mowiac to domyslam sie ze ta kobieta mu sie podoba i wcale sie nie dziwie bo jest sliczna, sama chcialabym taka byc, ale bede ostrozna ...... a czy jeszcze cos zauwazylas??? a moze odp mi jeszcze czy wyjasnia sie wkrotce problemy z naszym domem??? czy szczescie sie wreszcie do nas usmiechnie?

Akshaya kochana dzięki wielkie. :) No ja własnie mam dylemat nie wiem czy jest sens walczyc o to wszystko czy moze lepiej dac sobie spokoj i po prostu odpuścic?

czy mogę prosić o odpowiedż.Tyle juz czekam a niektóre te same osoby maja odpowiadane po kilka razy.A ja czekam jeszcze na odpowiedz.Proszę powiedz co wyszło mi

Gość Akshaya
SISTER OF NO MERCY jesli chodzi o tego człowieka to, hmmm on jest bardzo ale to bardzo uczuciowo zwiazany z brunetką,nie jest z stąd, nie wiem kim jest, ktoś z przeszłości. ma do niej sentyment ale tez i jakiś żal, czy uraz, ale pomimo to kocha ja i jest częstym gościem w jego myślach.

Gość Akshaya
moglinalol oczywiscie ze nie oduszczajj!!!! popłaci sie zobaczysz

Gość Akshaya
Aila24 jesli chodzi o miejsce zamieszkania wasze, to pozywtynie to widze, nie widze tu wiekszych przeszkód. Ale prosze uwazaj na ta kobiete,

Gość Akshaya
przeboj podobasz sie mu badzo:)) widze tez ze zabiegal o Ciebie, pierwszy, nie jest to typ ktory klamie, on raczej ma powazne zamiary co d ciebie i co do zwiazku, to osoba twardo i stanowczo stąpajaca po ziemi.

Gość Akshaya
SISTER OF NO MERCY wiesz walczyc mozna zawsze, ale on musi przestac ciagle o niej myslec, i przestac ja kohac by pokochac Ciebie.

dziekuje wrozko :) bede teraz uwazala na wszystkie brunetki z piwnymi oczami, oczywiscie nie popadajac w paranoje ;) a dom, hmm sprawa zawila, mamy dom i z nim problemy, nie jest tylko nasz, mieszkamy teraz gdzies indziej, zastanawiamy sie czy budowac, czy walczyc o to co juz mamy.... czy moze wybrac dom i zamieszkac z rodzicami, ten dylemat spedza mi sen z powiek

Akshaya jestes niesamowita!;) Skoro tak radzisz to moze faktycznie sie postaram, mam nadzieje ze moze nie bede tego załowala

Gość Akshaya
Aila24 pewnie ze walcz!!!

Gość kafetierka
ewa 26 09 86 co tam widac w sprawie milosci mojego zycia ;)

ja bym tylko poprosila o odp na temat co z babcia mojego cholpaka i pojde juz sobie spac i dam ci swiety spokoj

Gość kafetierka
nie umiem się zaczernic ;/ ale bardzo prosze o odp :)

Gość eloooo
czesc, czy wroza tu jeszcze??

Gość Akshaya
moja rada a babcia kiedy sie urodzila??

dziękuje za odpowiedz.Bardzo dziekuje.Prosze powiedz mi czy on sie do mnie odezwie jeszcze?czy spotkam sie z nim jeszcze?Narazie sie do mnie nie odzywa, jaka jest przyczyna jego milczenia?Znamy się dość długo.Czy on oświadczy mi się? i czy razem spędzimy sylwestra?przepraszam za tak wiele pytań z mojej strony ale to wazne dla mnie.prosze odpowiedz i nie bede juz zawracac głowy.Z góry dziekuje.Pozdrawiam serdecznie

Gość Akshaya
DADAAA kochana problemy finansowe zostaną rozwiazane za około 3-4 miesiace, w wakacje zapomnisz o nich,,,, widze tez jakąs prace.

tego to nie wiem- no coz szkoda. ma raka i chcialam wiedziec co sie z nia stanie dziekuje serdeczne za wszystkie dobre nowinki