Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akshaya

Wróże

Polecane posty

Gość Akshaya
SISTER OF NO MERCY nie ma, nie istnieje takie słowo jak "odpuścic" walcz kochan walcz o niego i wybij mu z głowki tą brunecie, niech wie że takiej drugiej blond kotki nie spotaka!!! po prpstu musisz mu to uswiadomic, pokazac ze nikt mu nie da tego co Ty...oj sa sposoby są:))

Gość Akshaya
moja rada a wies zze ja czułam ze ma cos onkologicznego, nawet wiem ze wykryto to kiedy bylo za pozno? wiem tez ze ma przerzuty,

dzieki skarbie :-) a odopowiesz na to drugie pytanie?? jak nas widzisz razem? ja 1.09.70 on 3.09.73 czy mamy szanse na fajny zwiazek?? czy moge mu zaufac??

Gość Akshaya
DADAAA stworzysz udany i dług i zwiazek z mezczyzną o niebsekcih oczach ponad 180cm wzrostu i starszym od siebie...Zostaniesz mamusią 2 śłicznych dziewczynek,,, urodzisz coś około 2010 r wiosna na przełomie lata.

Gość Akshaya
czy babcia miala operacje czy jakis zabieg hirurgiczny??

Gość ania1984
rozstalam sie z chlopakiem po 8 latach, jak widzisz moje zycie intymne? ania 16.07.1984

jakis czas temu miala operacje na kolano ale nie wiem dokladnie kiedy a jutro zaczyna chemioterapie

Gość Akshaya
moja rada włąsnie to chore kolanko zapoczatkowało cyklt chorubsk...tu bylo podzloze...

Gość kafetierka
a ja..? bardzo proszę...

tendencyjna kwestia. nie walcze o facetow. jak woli inna, droga wolna. wazne tylko, abym wiedziala, na czym stoje. nie rozumiem wiec, dlaczego robi sobie trud, aby usilnie sie ze mna kontaktowac.. mieszkamy w innych krajach, mowimy po angielsku, gdyz ja jego jezyka nie rozumiem, ani on mojego. DLACZEGO PROSI MNIE ABYSMY DALI SOBIE SZANSE?? :-0

czy jak sie napisze na maila to mi kiedys tam bys powrozyla? jesli tak to daj znac dziekuje ci kochana

Gość hoyesnochedesexo
to ja sie zaczerniam :) ania 16.07.1984, jak widzisz moje zycie intymne?

nie podoba mi sie to ze ignorujesz niektorych ludzi a innym wrozysz bardzo dlugo, wrozylas osobom ktore poprosily o odpowiedz po mnie a ja czekam i czekam i nic, jezeli wychodzi w mojej wrozbie cos nie po mojej mysli to mozesz mi to napisac, przeciez chodzi o pisanie prawdy

prosze odpowiedz mi jeszcze na moje zadane pytanie to dla mnie bardzo wazne i juz nie bedę zawracac głowy.Z góry dziękuję

ja 1.09.70 on 3.09.73 czyli z nim nic mi nie wyjdzie? nie warto sobie zaprzatac glowy??

Gość józka
do tej pory to raczej na kupe:p

wrozko Moje imie Agata 30. 08. 1981 jego Arek 10.02. 1964 Czy widzisz nasza dalsza wspolna przyszlosc i czy bede zyc w tym kraju w ktorym zyje teraz? dziekuje z gory

pół godziny minelo, myslicie ze jeszcze wroci? A tak w ogole to czemu nie spicie jeszcze? :D

ja nie spie bo u mnie jeszcze wczesna pora jest a wrozka to chyba juz poszla w kimonko bo cos jej zbyt dlugo nie ma idzcie spac ludzie dodajcie tylko sobie ta storne do ulubionych i sprawdzcie jutro rano-moze cos sie zmieni

no pewnie poszla juz...ale tak dziwnie bez pozegnania a my tutaj czekamy :(( ja nie spie bo mam skolatana glowe od wszystkoego juz