Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polakola

rudy???????????

Polecane posty

Gość polakola

od niedawna jestem z faceteam, jest super, kochany, czuly, opiekunczy itd niemal ideal. Jest tylko jeden malutki problem. Jest rudy! I brzydki. Nie przeszkadza mi to bo nie kocham go dla jego wygladu ale czasem lapie sie na tym ze mam opory przed tym zeby zapoznac go z moja rodzina (ta dalsza, blizsza zna juz) albo pokazac kolegom, szczegolnie ze wczesniej spotykalam sie z przystojniakiem (niestety kretynem i teraz juz wiem ze uroda to nie wszystko) co o tym myslicie? bo ja mam wyrzuty sumienia z tego powodu :( a kocham go, chciaz to moze zbyt mocne slowa bo jeszcze krotko razem jestesmy, ale z kims takim chce zwiazac sie na stale. Czasem tak sobie mysle ze bylby cudownym ojcem a potem sie zastanawiam czy nasze dzieci tez bede rude. Jestem wstretna :(

Gość mooje zdanie
hehe tak to wstretne poza tym jakbys go kochala to bys sie nie wstydzila go przedstawiac rodzinie, znajomym itd

Gość samaEwusia-lat44
tam gdzie są wątpliwosci,nie ma miłosci tak naprawde.

To Ty maż być zadowolona ze swojego faceta a nie inni i to niczyja sprawa z kim się spotykasz jeśli on tobie odpowiada to może jak Dzwonnik z Noterdamu wyglądać a innym nic do tego

Gość kasiula 29
Mam syna oczywiscie rudego i powiem ci szczerze,ze gdyby dziewczyna mojego syna wstydzila sie za niego to wolalabym jej juz raczej na oczy nie widziec. Bola mnie uwagi typu: Twoj syn jest rudy. Co z tego??? Kocham go takim jakim jest,a jest cudownym dzieckiem,zawsze mi pomocnym,wrazliwym. Moj syn juz w swoim krotkim zyciu uslyszal tyle uwag na temat swoich wlosow,ze non stop chodzi w czapeczce bo sie wstydzi i jakby mogl to by w niej nawet spal. Boli mnie rowniez to,ze moj partner tez sie wstydzi za niego,bo jak gdzies wyjdziemy to ludzie pomysla ze to jego syn. Serce mnie boli ale zaciskam zeby. Urode odziedziczyl po swoim ojcu. Ojciec mial wlosy blond ale zarost rudy wiec liczylam sie z konsekwencjami. Kocham mojego syna za to ze jest a nie za to jaki jest. To sie nazywa milosc bezwarunkowa!!!!

Gość gość
Chciałabym umieć tak kochać bezwarunkowo,ale ja jestem estetką i chciałabym mieć ładne dziecko a nie rude.takiego rudego nie umiem zaakceptować, próbuje to ukryć i opiekuje się nim najlepiej jak potrafię,ale do akceptacji mi daleko.

Gość gość
Doradz mu ze gdyby był łysy wyglądałby o wiele lepiej :D

Ej, ale jak będziesz mieć rudą dziewczynkę to prawdopodobnie będzie jedną z najpiękniejszych istotek na ziemi.

Rude dzieci są piękne, nie wiem co Ty kobieto pieprzysz... W ogóle, rudzi ludzie dzielą się na pięknych i paskudnych, ale ostatnimi czasy więcej widuję tych pięknych. Mój własny osobisty mąż też był rudy, jak się poznaliśmy, teraz niestety traci ten piękny pigment i w zależności od światła ma albo ciemny blond, albo jasny brąz.