Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnrhtebnt

komu uroda pomogla w zyciu??????????????????

Polecane posty

Gość edukacja*

Gość Natasha zzzzzz
to jest zazdrosc wlasnie, Jezeli ktos mowi otwarci ze jest piekny to od razu zarzuca mu sie ze jest pusty i prozny. Jezeli o mnie chodzi to mnie takie zarzuty nie urazaja.

Gość julia79
Gdyby każdy kończył studia bylibyśmy niezwykle wykształconym narodem... Mnie również nie obchodzą opinie ludzi których na całe szczęście nie znam osobiście. Zazdrość to bardzo brzydka cecha. Nikt nie lubi takich ludzi prócz nich samych.

Gość frottka
ezeli ktos mowi otwarci ze jest piekny to od razu zarzuca mu sie ze jest pusty i prozny Dziwisz sie? Oceniac czy ktos jest piekny powinni inni ludzie, nie sama 'zainteresowana'. Jestescie hipokrytkami. Skoro wam tak zle z uroda, to naprawde bardzo latwo sie pobrzydzic i stac sie przecietna lub brzydka osoba. Te wasze zalenie sie na orde jest po prostu zalosne...Dodam jeszcze, ze jezeli kiedys uslyszalam z ust kobiety "jestem piekna" lub cos w tym stylu, to prawie zawsze dana osoba byla do bolu przecietna, ale powiedzmy bardzo zadbana, dlatego wlasnie nie ma co sie opierac na waszych opiniach o sobie:D

Gość julia79
Czy tak trudno spojrzeć w lustro? A może bycie ładnym pozinno się zwalczać żeby inni byli szczęśliwi i nie musieli odczuwać zazdrości? Swoją urodę ogląda się w oczach innych. To inni sprawiają że czujesz i wiesz że jesteś wyjątkowo obdarzona przez urodę. I inni przypominją Ci że to niemalże grzech.. Dlaczego kobiety piękne mają miec poczucie winy??? tylko dlatego że inne takie nie są?

Gość Natasha zzzzzz
Frotka to malo wiesz. Ja slyszalam od obcych kobiet tysiace razy, patrzyly sie na mnie z zafascynowaniem. Obcy ludzi, przechodnie mowili " ale ma piekna twarz" Mowisz o zadbaniu. Jezeli chodzi cci o czysta zdrowwa cere to tak, a jezeli o zadbanie typu poltorej godziny w lazience z mazidlami to sie nie zgodze.

Gość julia79
Skoro Bóg stworzył nas pięknymi, znaczy to że chciał żebyśmy właśnie takimi były prawda? :)

Gość julia79
natasha; to są i tak słowa w próżnię :) Żmije jadowite można poznać po tym że ich syczenie słychać już daleka.. Powinnyśmy się "ubrzydzić" jak to zasugerowano. I tylko po to żebyśmy póżniej mogły pisać więjące zazdrością i nienawiścią komentarze na forum :) ja bardzo lubię patrzeć na piękne kobiety z którymi czasem zdarza mi się pracować. I powiem szczerze że zawsze jestem pod wrażeniem, cieszy mnie to że otacza nas piękno..

Gość boga nie ma idiotki

Gość julia ej
my nie mowimy zebys sie obrzydzila bo my jestesmy zazdrosne, tylko po to ze sama narzekasz iż zle ci z urodą. wiec zastanow sie

Gość Natasha zzzzzz
Tak samo jest ze mna. Potrafie docenic piekno kobiet. Nigdy nie jestem zazdrosna. Szczerze mowiac moglabym miec nawet przyjaciolke piekniejsza odemnie i nie byloby zawisci z mojej strony. Cieszylabym sie , ze mam kogos pieknego obok siebie. Nie rozumiem kobiet i ich ciaglego konkurowania ze soba.

Gość julia79
Ja niekoniecznie.. ale myślę że to godzi w uczucia i wiarę wielu innych ludzi.. Aż przykro się robi że tacy ludzie gdzieś nas mogą otoaczać...

Gość julia ej
my nie mowimy zebys sie obrzydzila bo my jestesmy zazdrosne, tylko po to ze sama narzekasz iż zle ci z urodą. wiec zastanow sie

Gość julia79
Z byciem pięknym nie zawsze jest dobrze. Ale przyjmuję takie rzeczy takimi jakmi są. Mogłabym napisac że jest naprawdę taaak fantastycznie, same pozytywy itd itp. Ale to nie jest do końca prawda. Nie zrozumiesz jeśli jesteś przeciętna jak to ktoś napisał tu.. w tym wątku dyskutujemy czy komuś uroda pomogła w życiu, prawda? A porady, opinie na temat czyjegoś wyglądu zostawmy na inne wątki...

Gość julia79
Ikona piękna i sexu Marilyn Monroe jest bardzo rzetelnym przykładem... Kto zna jej biografię ten sam wie.. Uroda doprowadziła ją do choroby psychicznej a w rezultacie do śmierci, Marlena Dietrych, takich przykładów jes tysiące.. To były piękne kobiety. I niezwykle nieszczęśliwe.

Gość Natasha zzzzzz
kazdy dostal jakies talenty od Boga lub jak kto woli losu, nalezy je pomnazac, nie powinno sie marnowac

Gość julia79
Naturalnei za chwilę nastąpi komentarz że one wcale nie były piękne... Musiał być skoro zachwycały miliony ludzi przez wiele lat.

Gość julia79
prawda :)

Gość Mona 1090
Julia wrzuć swoje zdjęcie, Bardzo chcialabym cie zobaczyc. A jesli nei możesz to wrzuc mi je na gg 4576457 bo strasznei chce cie zobaczyc i może mogłabym ci powiedziec co o tobie mysla inne osoby. Napewno bym cie nei zjechala tylko ocenila. Jestem ciekawa twojej twarzy...

Gość Mona 1090
Moge tylko dodac ze ja tez sie uwazam za łądna ale otoczenie chyba tego nie dostrzega:(

Gość dzieweczka z laseczka
jezeli otoczenie nie dostrzega to moze masz imaginacje jakies

Gość frottka
Ja nie rozumiem po prostu po cholere odczuwacie potrzebe oglaszac swiatu, ze uwazacie sie za zjawiskowo piekne?:O Jakiej reakcji oczekujecie, przyklasniecia? I przestance udawac wielce pokrzywdzone przez los, bo to sie robi gorzej niz zalosne.

Gość hm...julia
"to są i tak słowa w próżnię Żmije jadowite można poznać po tym że ich syczenie słychać już daleka.. " mowisz ze masz wysoki poziom kultury? nie zauwazylam. szkoda ze boisz si rzucic swoja fote bo watpie czy jestes tak zjawiskowo piekna ze cale miasto patrzy w jakaim kolorze masz na sobie bluzke....zalosne moze patrza na ciebie bo nosisz tak wysoko glowe ze nie widzisz nikogo poza soba

Gość Mona 1090
Hmm może... ale naprawde uważam ze dobrze wygladam. A tym czasem faceci żadko si eza mna ogladali a jak juz to jacys nieciekawi. Moja mama mowi mi ( i mysle ze nie klamie) ze jestem bardzo ładna ale nie przystepna, ponura i ludzie ode mnei uciekaja. Ze jestem nudna. Z tego wynika ze julia79 musiala byc bardzo fajna , tak?

Gość hm...julia
tez nie uwazam sie za brzydka ale nigdy nie odwazylabym sie powiedziec na glos ze jestem piekna... troche skromnosci nikomu nie zaszkodzi

bo musisz miec w sobie sexapil, ktory bije z ciebie, to jest cos co sie albo ma nieswiadomie , albo nabywa

Gość julia79
Ojj Mona :) Gdy będziesz na gg wyślę plikiem :) Myślę że to nie ma wielkiego znaczenia jak oceniają Cię inni.. Jeśli uważasz się za osobę obdarzoną urodą to będziesz dobrze się czuć. bo akceptujesz samą siebie :)

Gość dzej zi
Victoria beckham tez sie uwaza za pieknosc:D

mona a moze jestes tak ladna ze sie ciebie krepuja ci faceci

Gość Mona 1090
Jestem na gg! Wyslij mi swoja fotke a ja ci wysle swoja oki? Rzeczywiscie brak mi seksapilu, nie ma spojrzenai w oku pełnego uroku. I moze to mnie ustawia na nizszej pólce.