Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Każdy ma 2 głosy Głosują tylko czarne niki Nagroda dla MISS - 5 dni w Paryżu Jako sponsor też mam 2 głosy... ale zaczynajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Grudzień 4, 2008 lala z żurnala tamari Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Grudzień 4, 2008 3 od lewej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Zwodniczy Aniołek wyszłam z kąpieli to moje głosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Grudzień 4, 2008 ale te nicki które widzieliśmy zdjecia?czy oceniamy po nickach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Sami kłębuszku oceniaj jak chcesz :) głos juz oddałas, a zapomniałbym można głosować na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Grudzień 4, 2008 kłębuszek widział foty:) bo jakbym nie widziała a wybierała po nikach to wybrałabym''ładna i powabna'' piekna i mądra'' logiczne bo niki mówią same za siebie:) miłego konkursu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Sami widziałaś foty wszystkich kobiet na kafe? :) MISS ma być śliczna, zabawna i inteligentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przygnebiona Napisano Grudzień 4, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 4, 2008 GŁOSOWAĆ !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AccccA 0 Napisano Grudzień 4, 2008 proponuje głosowac na najseksowniejszy i najładniejszy nick!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najseksowniejszy Napisano Grudzień 4, 2008 wujek1986ua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halinka z Kiepskichh Napisano Grudzień 10, 2008 i co z konkursem???????? ja do paryza chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on LiNE dzis Napisano Grudzień 10, 2008 Doprawdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Princessska 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ale to juz bylo :) glosuje na sami, nich jej bedzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halinka z Kiepskichh Napisano Grudzień 10, 2008 ale wycieczki wtedy nie było, ja chce do paryza głosujcie na mnie:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrałam życie na Kafeterii 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a jakie kryteria trzeba spełnic? bo chciałabym wygrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żarty sobie robie Napisano Grudzień 10, 2008 IKE :D:D:D:D:D:D:D IKE :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek z Wrocławia 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Sarah Jessica Parker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 ponawiacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss poszukiwaczka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Wreszcie temat dla mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 dobra :) ja mam 2 typy:) a rczej 3 :) 1) sissy 2) wkurzona bardzo zona... i jest jeszcze taka jedna na pewnym topiku co bym ja w ciemno obstawiał ze wygra ten konkurs :) a mianowicie pewna dziewczyna o nicku surykotka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fionnka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Skąd wy wiecie jak dziewczyny z forum wyglądają? Ja tu żadnych zdjęć nie widziałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 oj fionka kto przy zdrowych zmysłach bedzie tutaj fotki wklejał ? :D wiesz co to jest adres mejlowy? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalenaaaaaaaaaaa Napisano Grudzień 10, 2008 duzo jest ładnych kobiet na forum z facetami trochę gorzej:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fionnka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Ja kiedyś tutaj pokazywałam swoje zdjęcie, ale to dawno, jakiś rok temu i pewnie nikt nie pamięta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek z Wrocławia 0 Napisano Grudzień 10, 2008 bo tu elita kafe sie widziała:D z kafe widzialem 3 kobiety tylko :( Zlosliwa nie chciala mi ulegnac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek z Wrocławia 0 Napisano Grudzień 10, 2008 3 ale za to jakie:) reszta procz zlosliwej mnie nie obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IKE TO PASKUDA Napisano Grudzień 10, 2008 Jeśli na MISS BRZYDOTY to wygrywa IKE :o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Bartek złosliwa jest extra :D...załuj ze nie masz jej foty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach