Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonaaaaaa

ON MNIE ZDRADZA !

Polecane posty

Gość zdradzonaaaaaa

Przeczytałam właśnie smsy mojego męża (wiem nie powinnam ,ale od dłuższego czasu namiętnie z kimś pisał) poszedł spać do pokoju obok ,wyszłam teraz do łazienki ,patrze on śpi. Telefon na poduszce obok ,SKRZYNKE ODBIORCZĄ skasował ,ale zapomniał nadawczej ,no i 3 smski były... Treść wiadomo jaka ... połączenia sprawdziłam ,chyba 50 sygnałów od niej było. zaraz mnie szlag trafi... mówić mu o tym jutro czy poczekać na rozwój wypadków ?!

Gość shii
Trudno powiedzieć ale ja chyba poczekałabym na rozwój sytuacji. I współczuję:(

Gość tori10
Nie umialabym czekac i zareagowalabym natychmiast Bylam kiedys w podobnej sytuacji- to okropne:(

Gość zdradzonaaaaaa
Dodam że mamy pół roczne dziecko!!! Wspaniale poprostu ,cała się trzęse aż z nerwów... chciałabym poczekać ale nie wiem czy wytrzymam tyle ... dzisiaj wrócił do domu o 23 ,a zanim wyszedł wykąpał się,ładnie ubrał,wyperfumował,włoski na żel i wielki pan maczo :/ pewnie był z nią ... ;/

Gość poczekaj
pozory mylą

Gość shii
Co za gościu. Masakra! Wiem, że trudno czekać. Negatywne emocje aż kumulują się w Tobie? Po raz pierwszy dzisiaj to zauważyłaś, czy już wcześniej coś widziałaś?

Gość zdradzonaaaaaa
wychodził wcześniej gdzieś,ale nie wnikałam .Ufałam mu ,ale dzisiaj przyszedł do domu i pisał z nią smsy ,słyszałam co chwila dzwięk dzwonka wiadomości... wcześniej też pisał ,ale tłumaczył się że kolega coś chce itd... wkurzałam się ale nie grzebałam mu w tel. aż do dzisiaj... mam takie nerwy ze zaraz go obudzę i wywale z domu !!! co za kretyn ;/ chce poczekać ,ale jestem taka zła że rano pewnie mu wygarnę...

Gość shii
Ty wiesz lepiej. Jak masz się męczyć. Ja pewnie bym z ciekawości poczekała i przygotowałabym jakąś słodką zemstę.

Gość A co dokladnie przeczytalas
w tym telefonie??

obys sie mylila...flirt prawie pewny ale..byc moze zdrady nie bylo. moze to laska poznana w necie...i nawet sie nie widzieli

Gość zdradzonaaaaaa
od niej smsy niestety skasował ,ale były wysłane do niej ... jeden o treści... ''kotek ide już spać bo jestem po dzisiejszym dniu zmęczony jutro popiszemy ,dobranoc. '' drugi ''nie robie sobie jaj ,jak by mi nie zalezało to bym nie pisał do ciebie,szkoda że masz faceta'' i trzeci : ''jutro się spotkamy i powtórzymy'' wiec wiadomo o co chodzi ,pewnie było wiecej tych smsow ale pokasował je ;/

Gość zanciaa
o ja no co za gnojek ja bym go obudzila i awanture zrobila dala w pysk i wynocha nie daj sie dziewczyno

Gość zdradzonaaaaaa
chyba go wywale na zbity pysk ! piękne święta będę miała przez niego!!!! mam numer tej ''szmaty'' i nie wiem co zrobić ... popytam sie znajomych jutro kogo to jest numer .....

Gość shii
Nie wiadomo, może to jakaś nawet jakaś wspólna znajoma lub koleżanka z pracy. Facet zasługuje na najcięższe tortury. I takie bym mu sprawiła.

przykro mi...szcegolnie z powodu dziecka. bywają rózni ludzie. również i tacy:/ miałas pecha. napiszesz jak sie tlumaczy? wejdz jutro na kefe i napisz...pozdrawiam

Gość zdradzonaaaaaa
napiszę jutro co się działo ... narazie nie wiem co robić ,chyba pojdę spać... pewnie jutro znowu pojdzie na spotkanie z nią ,ciekawa jestem bardzo kto to jest

Gość shii
Powodzenia Kochana! Nie daj się. 3maj się. Staraj się spokojnie zasnąć. Do jutra daj znać.

Gość zonka meza
zdradzona daj ten numer na seks czat. Jak masz imię to po kilka razy pod rząd wpisz: \"zadzwoń teraz, gorąca \"Ola, Basia\" (wpisz jej imię jak masz) i numer telefonu ...\" daj to kilka razy jak zaczną do niej wydzwaniać to jej facet się tak wścieknie, że sam ją na zity r.yj wywali. Satysfakcja gwarantowana. U mnie się sprawdziło.

hehe ale taka zemsta nie cofnie zdrady i nie odbuduje związku... napisz koniecznie co on na to... ps.zapewne pierwsze co to odwroci kota ogonem i sie wkurwi ze szpiegujesz mu telefon..ignoruj to i nie daj sie wciągnąc w tlumaczenie z tego powodu. przycisnij go i każ wyjawić całą prawdę, od kiedy, kto to jest, i dlaczego to zrobił

Gość ONa zdradzona
sama zadzwon do tej laski! zobacz kto to. Zobacz jak sie odezwie moze znasz. Mozesz zadzwonic do laski jutro rano przy mezu i powiedziec: Prosze poczekac lacze'. Podaj meza do sluchawki... ;) zobaczymy co powie;) Chociaz ja bym nie wytrzymala i natychmiast zapytalabym go CO TO MA ZNACZYC! Sama sie rozwiodlam z powodu zdrady meza, moim naglupszym bledem bylo to, ze nie powiedzialam mu co wiem, tylko wysledzilam jego poczynania. Nerwowo wykonczylo mnie to. WIEC strzelaj z bata juz. Kawa na lawe.

i wez tu ufaj drugiej stronie:/ od tego czytania o ciagły zdradach odechciewa się byc w jakimkolwiek związku...chyba że z dmuchaną lalą. ona przynajmniej nie zdradzi...:P

Gość aniołek123
no mi tez po przeczytaniu tego watku odechciewa sie slubu :|

eee przeciez ty sama zdradzałas:P nie sadzisz że to lekka hipokryzja?:>

Gość aniołek123
ale teraz juz nie zdradzam! pozatym bylam mloda.. jak juz sie bede zenic to chce czegos powaznego

Gość ONa zdradzona
najgorsze jest to ze ten moj to mnie czyms idiota zarazil;( na szczescie tylko bakeria, ale upierdliwa...

Gość aniołek123
lepiej sie przebadaj na inne rzeczy tez!

Gość czarek.....
ja tez bym chętnie zdradzała kręcą mnie takie rzeczy chodzi o inność :P ;) codziennie z inna laska ...hmmmmmm ;) ;)