Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonaaaaaa

ON MNIE ZDRADZA !

Polecane posty

Gość ONa zdradzona
Dziewczyno to przy takim idiocie sprawe w sadzie masz wygrana! MASZ dowody masz swiadkow, ze idiota nie jest mezem. Nie wykonuje swoich obowiazkow zaniedbuje ciebie, dom i dziecko. Pokaz smsy mamie komukolwiek. Opowiedz o tym... pamietaj o swiadkach! niech ktos u Was bedzie jak sie bedziesz klocic;))

Gość zdradzonaaaaaa
no czasami były jakieś tam sprzeczki że nie chce mi powiedzieć gdzie idzie itp... jak się pokłóciliśmy to ja się nie odzywałam a on nie przepraszał nawet... i teraz próbuje wine zwalić na mnie ...

Gość lolas
Ubierz sie, dziecko i idz do matki, kolezanki czy znajomych. Jemu wyslij smsa ze jestes na pogotowiu, bo z dzieckiem cos nie tak. A potem wylacz telefon. ;P I szykuj papiery rozwodowe, bo to co wy macie to malzenstwem na pewno nie jest!!

Gość zagroź mu rozwodem i tyle
wystaw jego walizki za drzwi. on naprawde cie nie kocha.

Gość zagroź mu rozwodem i tyle
nie rob jak radzilolas, z tym pogotowiem, bo potem w sadzie moze podac to za przyklad ze dziewczyna jest niepoczytalna czy cos.lepiej takich numerow nie odstawiac

Gość shii
Trudno zrozumieć i nazwać co jest między Wami. Wszystko jednak jest nie tak z tego co piszesz. Musisz się wziąść w garść i rozwiązać ten problem raz na zawsze.

Gość ONa zdradzona
ja nadal nie rozumie? Po co wy jestescie malzenstwem? Kochasz go? Z jakiego powodu? Bo ladnie pachnie jak wychodzi? przeciez nie dba o siebie zeby ci sie podobac? To chore to w czym tkwisz???????? chore ze na to pozwalalas o jakiegos czasu!

Gość lol....
Ile jestescie po slubie?? Jak Ty to wytrzymywalas? On zachowuje sie jak "kawaler" a nie maz i ojciec.Czemu mu na to pozwalas?? Dupek z niego i chyba nie ma nad czym myslec! Sorki za szczerosc,ale nie wytrzymalam!

Gość jezuuuuusususususususisu
sama autorka napisala ''dom traktuje jak hotel'' wiec nad czym tiu sie zastanawiac?? ja sobie nie wypbrazam takiej sytuacji ze moj moza wraca do domu i wychodzi bez slowa bez tlumaczenia, moj maz jest wspanialy jesli gdzies wychodzimy robimy to razem.,

Gość zdradzonaaaaaa
Poprostu on woli czas spędzać poza domem niż ze mną i z dzieckiem... Jak już jest w domu to zje i idzie spać,albo leży przed tv.Nie ma czegoś takiego jak podział obowiązków...Proszę go o głupie wyniesienie śmieci np to nie ,bo nie teraz ,później itd... Proszę go żeby wzioł małą na spacer,bo chciałabym na spokojnie posprzątać itd to jemu się nie chce.Brak mi już słow ...;/

Gość zyje gdzies obok
wyszlas za niego z wpadki czy dziecko bylo po slubie?

Gość ONa zdradzona
boze... ile masz lat i w co sie wpakowalas?? Uwazasz ze t normalne! Masz dobry preteks zeby sie rozwiesc:) Znadx dowody ze cie zdradza i do sadu MARSZ! Przynajmniej sad alimnety ci zasadzi;) i nie bedziesz musiala dla niego gotowac i prasowac mu koszul, prac gatek!

Gość shii
To dlaczego z nim jesteś? Przecież zdajesz sobie chyba sprawę z tego, że Wasz małżeństwo istnieje tylko na papierze? Czemu tkwisz w tym nadal? Zrób poważny krok dla siebie i dla dziecka póki jeszcze jest malutkie.

Gość zdradzonaaaaaa
2 lata po ślubie ,napisał mi smsa że zaraz ma przyjść ... chyba mu wygarnę wszystko. wieczorem Wam napiszę co się działo.

to po jasna cholere kobieto Ty z nim jestes? jak tak mozna??/ ja mam 1,5 rocznego synka i moj maz za nim szaleje, wychodzimy na spacerki razem bawimy sie,,, a twoj zwiazek to nie zwiazek;/

Gość shii
Powodzenia! Bądź stanowcza i nie daj się zapędzić w "kozi róg". Pamiętaj o radach!

niestety sa takie kobiety...

Gość ONa zdradzona
dla mnie to tez prowokacja

Gość lol....
prowokacja czy nie ,musze powiedziec,ze takie kobiety sa!!! (mam taka w rodzinie) Dziewczyno opamietaj sie!!!!!!! zrob cos dla siebie,a jak nie dla siebie to dla tego biednego dziecka. Uciekaj z tego "zwiazku" nic wiecej Ci nie pozostalo!!

Ludzie, nie piszcie, że prowokacja, bo wątek umrze, a szykuje się niezła telenowela kafeteryjna... a nikt nie powie, że one nie dostarczają rozrywki :D

Gość Sratatatatatatatatata
hahaa idiotko!ty sie jeszcze pytasz?!:D ja bym sobie jaj porobila z niej,wziela nr i zniszczyla zycie totalnie!:D a potem psa zalatwila dobrym adwokatem az by mu kutas opadl z wrazenia hahaha:D

Nie liczyłabym na to, bo już jest późno. Ciekawe jak się skończyła historia. W sumie nie wiem co można w tym przypadku nazwać HAPPY ENDEM.