Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

A może tak chwila szczerości? do stalych kafeterian...

Polecane posty

ja z zasady nie staram sie nikogo oceniać, nawet jak znam osobiście. ale nieumiejetność formuowania myśli i przelania ich na klawiaturę czesto powoduje że odbierane jest to jako ocenianie lub wręcz krytyka.. a nie mowilem? "ofiara niezrozumienia" ;-)

sami..teraz Ty mi mówisz co robie, że się tłumacze..no i piszesz że nie czytam postów ze zrozumieniem...czy powinienem to odebrac jako krytyke? że niby wiesz lepiej odemnie mimo że mnei nie znasz? nie;) i Ty też nie odbieraj tak moich postów bo cie nie krytykowałem i nie będę krytykował ani oceniał...

no jasne..już wczesniej napisałem że jestem źle rozumiany:D ale nei dlatego że jestem emo albo że jestem inny tylko dlatego że najwidoczniej pisze jakos dziwnie i pokretnie... staram się jak najprościej ale widac talentu do pisania nie mam:P

staram się jak najprościej ale widac talentu do pisania nie mam accccca wiec musisz odejsc z uczuciowego :P słyszałem ze na dom i ogród nie ma gwiazd ...wiec moze tam :P ?

"a wy\? po co tu jesteście i czego szukacie?" 1. dobrej zadymy :classic_cool: 2. rozrywki i posmiania sie z co poniektorych wypowiedzi :classic_cool:

\"wiedziałem że kazdy będzie zaprzeczał...ale ok.widocznie tylko ja tak mam\" autorze... postawmy taka teze - kazdy osobnik majacy nick zaczynajacy sie od samogłoski i koczący tą samą samogłoska ma skłonności pedofilskie a juz na pewno jest złodziejem... Wynika to, ze chęci ucieczki przed tradycyjnymi pieszczotliwymi określeniami, jakimi obdarzała go matka w dziecinstwie - w świat ostrych, bezemocjonalnych określen... Jednoczesnie pragnie krzywdzić małe dzieci, gdyz te posługuja sie znienawidzonymi przez niego słowami... wiem, ze kazdy mający takiego nicka zaprzeczy...

siedze na kafe od 10 do 18 jak jestem w pracy zabijam nude :D ale.... uważam, że jest w tym \"coś\" ma to sens i logike, ponieważ nie ma ludzi, którzy nie mają wogóle problemów, zawsze i w kazdym z nas coś tkwi-mogą to być mini mini np. wew. problemy jakiś mały konflikt, ktory siedząc tu na kafe przy takim napływie tematów i ich róznorodności łatwiej spostrzec i rozwiązać od ręki, jak również tylko czytając co piszą inni można na coś wpaść. można też czytając niektóre głupoty pośmiać się zdrowo

"a wy\? po co tu jesteście i czego szukacie?" 3. dowiedzenia sie co ludziom w glowach siedzi :classic_cool:

komiczne, dobry argument, jak juz wyżej napisałem używam zbyt czesto słów "kazdy, wszyscy, zawsze itp których wogóle powinno sie unikać. muszę nad tym popracować

Gość wysmiewczyni
No tak, z nimi nie da sie dyskutowac bo odbieraja to zaraz jako atak na ich osoby:) Wszelkie proby rozmowy sa agresywnie odpierane. Czyli potwierdza sie ze tu jacys histerycy siedza z powaznymi zaburzeniami al ejesli im to powiesz to jak by plachta na byka. Nic nie trzeba komentowac. A wszyscy jacy dowcipni i zabawni he he he. No i oni tak dla zabawy, z nudow a pozniej takie kwiatki ze przez takie jak ja to w realu ma sie problem hmmmmm

brat czy mam to rozumiec jako delikatne "idz stąd"? spokojnie..do domy i ogrody też dotre...bez przesady. najpierw musze tutaj stac sie gwiaizdą. niec hce żeby mi sodówa do głowy strzeliła..spokojnie powoli ..na wszystko przyjdzie czas...

Gość ble ble bla la blaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie stali bywalcy :komiczne ,niedzwiedz i kwiatek z tymi swoim tekstami :O

Gość pomarańcza od lat stu
Accca, nie pajacuj. Naprawdę nie masz innych sfer życia, w których mógłbyś się wykazywać? Umiesz podejść do samego siebie z dystansem?

"oczywiscie stali bywalcy :komiczne ,niedzwiedz i kwiatek z tymi swoim tekstami " powiem jak nieodżałowany kolega ktory odszedł z firmy: czego ku...wa :P

No tak, z nimi nie da sie dyskutowac bo odbieraja to zaraz jako atak na ich osoby następnym razem jak ci powiem , że jesteś idiotką, ścianą a wręcz betonem- to nie odbieraj tego jako atak- tylko przyjmij do wiadomości i podziękuj- przecież jesteś inna..........

Gość wysmiewczyni
autorze... postawmy taka teze - kazdy osobnik majacy nick zaczynajacy sie od samogłoski i koczący tą samą samogłoska ma skłonności pedofilskie a juz na pewno jest złodziejem... Wynika to, ze chęci ucieczki przed tradycyjnymi pieszczotliwymi określeniami, jakimi obdarzała go matka w dziecinstwie - w świat ostrych, bezemocjonalnych określen... Jednoczesnie pragnie krzywdzić małe dzieci, gdyz te posługuja sie znienawidzonymi przez niego słowami... tak tak tyle tylko ze tezy stawia sie na jakiejs podstawie, np obserwacji a nie wydaje mi si ezebys zaobserwowal tu taka sytuacje. A autor topiku postawil tez na podstawie wlasnych obserwacji wiec nie wydziwiaj:) A zreszta teze trzeba udowodnic no i jak widac on ma pewne dowody:)

Co oni kurwa z tym puszczaniem się :) Pomaraczowi, nie możecie nic innego wymyslić. Albo przynajmniej przytoczcie jakiekolwiek moje słowa potwierdzające tezę. Bo tak rzucić hasło to każdy potrafi

no nie jestem stuletnia pomarańcza..nie umiem jeszcze podchodzic do siebie z dystansem, dopiero sie ucze życia...ale mam nadzieje ze za 77 lat będę juz potrafił tak jak Ty:) Trzymaj kciuki!

"żadnych " problemów "nie mają " tylko ci co sądzą, że są doskonali i nieomylni. i oni najbardziej się boją przyznać ,że są niestety tylko ludźmi, ktorzy mają jednak problemy i słabe strony.pokazują tylko tą super mocną stronę swojej osobowości. jest tu sporo osob, którzy umieją swoje problemy rozwiązywać sami i tacy co potrzbują pomocy innych i ci ostatni zakładają tematy.

"Co oni k**wa z tym puszczaniem się " a co ty tak Sisia emocjonalnnie reagujesz jak cie tak nazywaja :classic_cool: ;) :P :D

akurat mnie AccccA rozgryzłeś:( ja mam zmartwienie- nie mogę znaleźć dziewicy, a dostałem info, że na forumie jeszcze można spotkać pare sztuk....niestety zorientowałem się, że nie jestem tu jedynym poszukującym prawiczkiem- powiem wręcz, że rywali mam sporo i to rywali najwyższej próby... i mam kolejny problem:(

Gość wysmiewczyni
No tak, z nimi nie da sie dyskutowac bo odbieraja to zaraz jako atak na ich osoby następnym razem jak ci powiem , że jesteś idiotką, ścianą a wręcz betonem- to nie odbieraj tego jako atak- tylko przyjmij do wiadomości i podziękuj- przecież jesteś inna.......... ktos tu nie odrpznia chamstwa od dyskusji. Ike kiedy ty sie nauczysz interpretacji przeczytanego tekstu? Pomoc Ci? Wiem ze ciezko lapiesz ale kurcze wysil sie troche a jak nie to zapytaj kogos? Czy on tu kogos nazwal w ten sposob? zadal pytania wiec nie porownuj wyzywania kogos bo wtedy to jest atak o zapytanie w kulturalny sposob:) o szit on arzeczywiscie ma problemy z interpretacja slowa pisanego.

Kwiatek, teraz nie wiem co mam napisać. Bo i tak nie ważne co napiszę, to Ty i inni odbiorą to na swój sposób. Nie lubię po prostu monotonii w pisaniu bzdur o mnie. Dziś na przykład dowiedziałam sie, że jestem cierpiętnicą życiową. Też bzdura, ale przynajmniej coś nowego.

yeez- dziewczyna nie umie dać z siebie absolutnie niczego- a też chce tu być więc co jej pozostało? pieprzenie na przemian o lizaniu i gadaniu trzy po trzy- i tak potrafi jak motorek całymi dniami ale jest! to najważniejsze

Gość wysmiewczyni
wysmiewczyni- skad w tobie tyle napastliwosci ? to narazie teza jeszcze dowod na to?

"akurat mnie AccccA rozgryzłeś ja mam zmartwienie- nie mogę znaleźć dziewicy, a dostałem info, że na forumie jeszcze można spotkać pare sztuk...." :classic_cool: "niestety zorientowałem się, że nie jestem tu jedynym poszukującym prawiczkiem" a prawiczek i kropka 1987 pisal mi na forum ze jest kobietą po rozwodzie :D