Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

A może tak chwila szczerości? do stalych kafeterian...

Polecane posty

Chodze do psychologa ,skoro gwiazdy chodzą to dlaczego ja mam nie chodzić? Ty chyba tez powinnaś bo za duzo masz agresji w sobie....a moze za mało seksu?

"kwiatek..załóż taki temat...z pewnościa dostaniesz zabawne i bardzo praktyczne rady" hehe niestety na kafe cienko z rozwiazaniem moich problemow :P seti - ;) ja ci podesle tego mojego bylego ucznia ;) on ma 26 lat chyba.albo 25

koniec kłotni! ja tu jestem gwaizda i KAŻE wam kończyc kłotnie...:]

seti, jutro mam urodziny chrześnicy a w niedziele zbiórka do szefa do Dojczlandu

Kwiatek no ale wpierw sie dowiez czy dla niego wzrost taki jak moj nie stanowi problemu:D:P;)

Sissy dziekuje🌻:) Kwiatek aha:) masz juz prezent dla malej?:) a do dojczlandii a ile jedziesz?:)

"Kwiatek no ale wpierw sie dowiez czy dla niego wzrost taki jak moj nie stanowi problemu" seti moge ci zapodac linka do niego na N-K ;) reszta w twoich rekach ;)

Komik dziwisz sie:O po takim małżeństwie jak moje? musze bo inaczej nie uwierzę ze są normalni faceci:O

weźmy na warsztat wypowiedz sami: "Ty chyba tez powinnaś bo za duzo masz agresji w sobie....a moze za mało seksu?" otóż mamy tutaj ewidentny atak,krytykę,ocenę: "bo masz za duzo agresji w sobie" aczkolwiek stłumiony słowem chyba w zdaniu "ty chyba tez powinnaś(w domyśle iść do psychologa)" na konieć sugestia iz brakuje wysmiewczynie seksu..ale tutaj juz poprawnie za sprawą słówka MOŻE oraz znaku zapytania na końcu...

"Kwiatek aha masz juz prezent dla malej? " stwierdzilem ze daje kase bo ona ma juz 11 lat poza tym rodzice nie wiedzieli co by jej mozna kupic-to dziecko zdaje sie wszystko ma :P "a do dojczlandii a ile jedziesz? " w piatek wracam

Sami, ja się nie dziwię. Ty i tak dzielna jesteś, że to w ogóle wytrzymałaś.

Gość wysmiewczyni.
ja zarezerwowałem, ale to nie ze złośliwości tylko chciałem sprawdzić czy to jakoś wpłynie na rozmowę... hmmm a niby jak? co ma piernik do wiatraka? Chodze do psychologa ,skoro gwiazdy chodzą to dlaczego ja mam nie chodzić? Ty chyba tez powinnaś bo za duzo masz agresji w sobie....a moze za mało seksu? :O i wszystko jasne. a o jakich gwiazdach mowisz? nie radze brac Ci przykladu z co poniektorych gwiazd.

"Kwiatek oki podaj mi " hehe seti nie zartuj sobie ;) mowie ci poznawaj na zywo jak naprawde chcesz ;)

Tak, Kwiatek, wyśmiewczyni Ci powie, to czego nie wiesz o sobie a jest oczywiste :)

sami a pisałaś że nie masz problemów o ile pamietam, ale moge sie mylić:P więc jak to w końcu jest...chodzisz do psychologa i nie masz problemów?

"Kwiatek wysmiewczyni ci pomoze " brat :D wysmiewczyni to niezle mięsko do rozwalenia ale mi sie nie chce bo dzis sie narobilem i ciezko mi wysilać intelekt zeby sie do skóry komuś dobrać :P

seti, moze ci wysle z domu, tu mam N-K zablokowane a linka mam tylko do byłej :P

ciezko mi wysilać intelekt zeby sie do skóry komuś dobrać chyba intelekcik ale kwiatek muszę przyznać , że przy niej jesteś mędrcem

\"musze bo inaczej nie uwierzę ze są normalni faceci\" no przeciez wiesz, ze ja jestem :D a co do psychologa - dobrze, ze sie nie bałas

Taaa Twoją normalność Komik pomińmy a czego miałam sie bac?Mój psycholog jest zajebisty przystojny wolny i słodzi mi jak żaden facet;)

ike - ostatnio rozniosłem temat "in vitro - jestem przeciw" :D setunia jest świadkiem jakie pobojowisko zostawilem. ale wiekszosc byla po mojej stronie wiec... :)

Gość wysmiewczyni.
aCCCA ODPIE**OL SIIE ODE MNIE tak to była juz agresja Chodze do psychologa ,skoro gwiazdy chodzą to dlaczego ja mam nie chodzić? Ty chyba tez powinnaś bo za duzo masz agresji w sobie....a moze za mało seksu? no tak i wszystko jasne. :O