Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

A może tak chwila szczerości? do stalych kafeterian...

Polecane posty

"Kwiatek wiec po niedzieli mi przeslij" hehe seti wiesz ze cie lubie ;) jak mnie złapiesz na forum wieczorem bo mi sie akurat bedzie chcialo laptopa targac do hotelu to szanse bedziesz miec duze ;)

Kwiatek a jak nie t trudno;) po prostu go nie zobcze:P czego oczy nie widz teg sercu nie zal :classic_cool:

możesz przynajmniej przestać nieudolnie mnie naśladować ? nie myślisz- nie mów będzie to z większym pożytkiem i dla ciebie i dla nas

ja też ma problem czekam na wiosne bo juz mi żle bez psa

hehe ludzie a wczoraj bylo nieźle: poszedlem na badania okresowe lekarskie i tak: ja: mowie ze z psem sobie na spacery chodze lekarz: gdzie pan mieszka? ja: na ........ lekarz: to chyba ma pan bojowego psa :P ja: nie, w razie czego rzuce jednym nazwiskiem młodego bo z moje pokolenie to juz nie rzadzi. lekarz: no tak, nasi to juz dawno siedzą :D :D :D

Gość wysmiewczyni.
Przez kafe ja mam deja vu co chwilę. Caly czas to samo Jakiś pomarańczowy frustrat próbuje wszystkich obrazić, co mu nie wychodzi, więc znika na jakiś czas, aby się odrodzić po czasie z nową energią. dziwne niektorzy czuja sie obrazeni jak im sie uswiadomi pewne rzeczy, dziewne. Moze tak jakis dowod na poparcie tezy....?

oj..zauważyłem właśnie swój błąd...pomyliły mi się nicki..sorry sami..Ty odrazu napisałaś że masz problemy jakieśtam ale nie przeszkadza Ci to wchodzic nakafe dla zabawy.. pomysliłem nicki mój błąd...sorka za te posty o psychologu ze niby wcześniej pisalas co innego. pomyłka

ja nie mam prolemu na nikim sie tu ne wyzywam nikogo ni wyzywam nie obrazam a i tak pisze to co mysle:)

Kwiatek wierze ze autentyk :D autentyk ktory opisuje Twoja lokalna rzeczywistosc po prostu:P az strach sie bac:D

Gość wysmiewczyni.
możesz przynajmniej przestać nieudolnie mnie naśladować ? nie myślisz- nie mów będzie to z większym pożytkiem i dla ciebie i dla nas chyba nie mowilas tego do mnie? bo pomysle z ejuz naprawde Ci odwalilo na dobre, choc i tak to nie uniknione w twoim przypadku. Coz nie jak rozdawali rozum musialas stac w kolejce po gruby tylek albo i jeszcze gdzie indziej. ot i cala twoja tajemnica.

seti ale powiem ci ze jak wychodze z psem wieczorem to portfel, komorke w domu zostawiam. bo jak ide ciut dalej i oblezie mnie paru dryblasow to... najwyzej dostane raz ale nie obiorą mnie :P

"Kwiatek wierze ze autentyk autentyk ktory opisuje Twoja lokalna rzeczywistosc po prostu az strach sie bac " seti.. a bylas na Limanowskiego w Łodzi kiedyś? :P spytaj sie np. ladaco on jest z Łodzi to ci powie jaka to fajna ulica jest :P czytalem jakis czas temu ze awansowala na najgorsza ulice w Polsce :P

wyśmiewczyni schodzi nawet poniżej swojego i tak bardzo niskiego poziomu co do twojej osoby- tylko ty potrzebujesz wyjaśnień każdy oprócz ciebie jakoś wszystko rozumie i dobrze interpretuje a po za tym co tu wyjaśniać- jesteś uosobieniem poparcia tezy- wystarczy poczytać

Kwiatek n i madrze obiz:) mojego kolege w piotrkowie raz obrobili:P ale on nawalony byl to nawet malo co pamietal:D

juz napisalem kwiatek czemu:P ale psychologiem nie jestem..to tylko moje domysły...

ike- w lipcu zapadł w sen wieczny po 13 latach dalam sobie troszke czasu, by tak od razu nie kupować nastepnego raz juz ten bład popełniłamale juz bardzo tęsknie za psiakiem czekam wiosny bo chce szczeniaka, a jak ciepło to szybko naucze go czystości a teraz to i psu zimno i mnie.