Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

A może tak chwila szczerości? do stalych kafeterian...

Polecane posty

sis to tak jak i ja "Niczego nie szukam. Nie szukam miłości, przyjaźni, rozwiązania problemów, pieniędzy, samorealizacji." nie mam żadnego konkretnego celu siedzenia na kafe po prostu kolejna okazja do zajęcia czymś mysli...może tak mam tylko ja ale, obserwując wspomniana juz kłótnie mysle że nie tylko ja...

AcccA, a co Ty masz za problem, że się pytasz? Chyba z samooceną i kompleksami. Jesteś na kafe od tygodnia i zakładasz temat, "co o mnie myslicie" Co myślę? Jesteś debilem!

heh chcesz mneis prowokowac tak:P nie mam racji we wszystkim ale lubie się wymądrzać jak pewnie zauwazyliście:P pisze co mysle..szczerze.

no Egzystencja czyli : mają beznadziejnąpracę albo są leniwi Nie, mają pracę, w która daje satysfakcje, ale nie koniecznie pochłania 8 godzin... A odsiedzieć trza. :) AccccA (acccca.m@gmail.com): egzystencja...ja pisałem o stałych bywalcach którzy dosłownie ŻYJĄ kafeterią.. Dlatego poczułam się wezwana do odpowiedzi. :) Tkwię tu odkąd rozpoczęłam tę pracę, czyli ze dwa lata (pod 3 różnymi nickami).

brat nie mam pojęcia, nie znam Cie. nie wiem jaki masz problem, i szczerze, średnio mnie to obchodzi. ale jakis powód jest. nie mam zadnego problemu .... wiec mam prosbe...pisz tematy ze stanem faktycznym:D a czemu tu jestem.... bo mam podobnie jak komczne.... od 8.00 do 16.00 jakos musze przetrwac w pracy przed tym kompem :D tzw czasoumilacz

AccccA Twoje pytnie "co o mnie myślicie"? Skojarzyło mi się z taką sondą uliczną przeprowadzaną w Stanach przez TVP. Pytali Amerykanów, co sądzą na temat Polski. Najczęstrza odpowedź brzmiała - "yyy a co to jest??"

Gość pierwszy raz na pomarańczowo
Jestem czarnym nickiem o długim stażu na kafe .Poznałam sporo ludzi z kafe i to nawet realnie . I potwierdzę to co napiszał AccccA ,zaobserwowałam , że większosć ludzi która tutaj jest ma zawsze jakieś problemy życiowe , albo ucieka od nich .Ale oczywiście nie można generalizować ;)

A była ty kiedyś taka jedna, co książkę chciała pisać z ludźmi z kafe w roli głownych bohaterów. Szkoda, że projekt upadl :D

Gość facet normalny
11:50 [zgłoś do usunięcia] Egzystencja (glusia@op.pl) no Egzystencja czyli : mają beznadziejnąpracę albo są leniwi Nie, mają pracę, w która daje satysfakcje, ale nie koniecznie pochłania 8 godzin... A odsiedzieć trza. AccccA (acccca.m@gmail.com): egzystencja...ja pisałem o stałych bywalcach którzy dosłownie ŻYJĄ kafeterią.. Dlatego poczułam się wezwana do odpowiedzi. Tkwię tu odkąd rozpoczęłam tę pracę, czyli ze dwa lata (pod 3 różnymi nickami). A ja mam pracę, gdzie włączam coś, to coś się robi, a ja czasem jestem na Kafe :D od 9mcy co dzień;)

eh i teraz temat "co o mnie myślicie" będzie się za mną ciągnąl do końca..i ktoś za rok mi wypomni " a bo ty kiedyś napisałeś temat co o tobie mysla, tzn że masz problem z samoocena pewnie.. eh

Gość piękna i zawsze chętna
Accca a ja Cię lubię. Masz fajne poczucie humoru. Pozdro :-)

Ja akurat nie wspominałam tu nic o Twojej samoocenie. Po prostu temat mnie rozwalił. Zaczęłam się zastanawiać "hu fak is AccccA ?" ;)Jakoś nie wiem, na jakiej podstawie ktoś miałby Cie ocenić. Ale ok, już nie będę się nad Tobą znęcać. :)

tak myslisz? to chyba założę kabaret...:) dobra..trzeba wziąć się w garść! i zacząc rozwiązywać swoje problemy a nie szukac odskoczni i je zasłaniać byle czym.TAk! teraz się tym zajmę! ale..najpierw zobaczę czy sa jakieś ciekawe tematy i może coś śmiesznego.. hmm..

egzystencja - to lepsze niż serial, bo to my go tworzymy! :) a co do ludźmi z problemami - a kto ich nie ma? tyle że my się tutaj wygadamy i wracamy do normalnego życia... inni duszą to w sobie i ich frustracja narasta... a jeszcze innym z nadmiaru nierozwiązanych problemów odpi.erd.ala... ot - życie

między oczy...uwielbiam Cie..poddaje się. cokolwiek napisze i tak Twoje będzie na wierzchu i znowu bedę musiał sie tłumaczyc... pytanko osobiste: jestes politykiem? jesli nie to pomyśl nad tym..w debatach politycznych byłbyś mistrzem..! mówie poważnie

acca, wybacz, ale jestem facetem i to heteroseksualnym :-) natomaist dodam jeszcze cos a propos polityki, odniosles wielki suckes (mowie powaznie) bo przeciez zaistniales! automatycznie zalatwieles kilka tematow i mocno zareklamowales swoja osobe, bez wzgledu na charakter tej (anty)reklamy ;-) a tak powaznie, to wrzuc na luz i dobrej zabawy :-)

ale ja Cie uwielbiam czysto platonicznie...nie martw sie:P no osiagnalem sukces..niebywały! wpisze to sobie do cv... ale to zwykła ucieczka.. jakbym został olany zajalbym sie czyms innym..np podszywaniem sie:P

Gość ten kubeczek
Nic z tego. Nie mam zamiaru być szczera. Nawet na pomarańczowo. ;):P Na takie coś, to może sobie pozwolić tylko myszkaruda, bo jest mądra i ma cięty jęzorek. :D

przejąłes sie moją analizą? Jestesmy tutaj by sie bawić słabościami innych:classic_cool:

Gość ten kubeczek
Już była. :D