Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Mafinka - SZACUN!!! Ja to tak nisko upadłam, że chleb jem... i to późnym wieczorem! :( :( :( Ale nic to! Mamy NOWY ROK! Będę walczyć! :D A wy ze mną. PRAWDA???

ja zaczynam w poniedzialek......nie drastycznie......najpierw przestane jesc po 18-tej..duzo wody ,herbaty koniec z ziemniakami.....a jak mi sie tak uda przez dwa tyg to juz zgorki.....

hej Kochane moje w końcu udało mi się dopasc kompa.....oj po długiej walce dzięki kochane za zyczenia - ja niestety jestem do tylu towarzysko. Nawet teraz mąż mnie namawiał żebym z nimi pojechala do tesciow-ale wymigałam sie i siedze sama w domu. Jakaś dzika jestem czy co?????????? Dobrze ze mam kafe bo naprawde odludek sie by ze mnie zrobił

a w ogóle to nigdy sie tak nie obżarłam jak przez te dwa tygodnie. Za dużo tego wolnego z pełną lodówką. Brzuch już tak rozwalony że od rana do póżnej nocy domaga sie jedzenia. Nawet ciąża tego nie tlumaczy.........wręcz przeciwnie . Dziewczyny ja już chodzic nie mogę to jak ja za trzy miesiące urodzę??? Ide sie wymoczyc w wannie bo juz wszystkie słodycze wyżarłam i mi sie nudzi :)

Mam mega doła. Moje łozysko nie wyglada najlepiej. Istnieje ryzyko odklejenia.

PIMACH - słoneczko - ❤️ jestem z Tobą,myślę i życzę Ci szczęścia :) bądź dobrej myśli, nie poddawaj się, wszystko musi być dobrze :)

Pimach❤️ oszczędzaj się i dbaj o siebie a na pewno wszystko będzie dobrze. Ja wierzę że będziesz już niedługo szczęśliwą mamusią ślicznego i zdrowego Antosia😘 dzisiaj spaliłam 700 kal na stepku a do tego 40 minut ćwiczyłam na brzuszek i klatę. Ale niestety zjadłam wcześniej 3 gniazdka więc musiałam się ukarać tymi ćwiczeniami:(

pimach kochanie ....tylko nie wpadaj w panike.....mysl pozytywnie......my jestesmy calymi serduszkami z toba i antonim wiec musi byc dobrze😘

❤️PIMACH - ja tam wiem że wszystko będzie ok :) więc wypoczywaj , nie smutkuj ,mysl pozytywnie ja serduchem ❤️ jestem z wami :)❤️👄👄👄

Witajcie kochaniutkie :) Nie wymieniam, ale wiecie, ze o Was chodzi👄👄👄 Coś dopadają nas doły jakieś .... Pimach 👄 Ja też jestem z Tobą całym 😍 Rozumiem, że sie denerwujesz, ale wszystkie wierzymy, ze wszystko będzie z Tobą i Twoim Maleństwem dobrze:) Oszczędzaj się jak tylko możesz, wykorzystuj otoczenie maxymalnie - teraz jesteście najważniejsi !!!!! 👄👄👄 Mimozka, nic nie pisałaś o swoich dolegliwościach ..... Dobrze, ze masz już to za sobą, cokowiek to było . Jak możesz skrobnij nam co Ci było. I zdrowiej nam szybciutko !!!!! 👄 Kasiunia :) Jak trzeba będzie to się na porodówkę dotoczysz :) Fakt, że dzidzia może aż tyle nie potrzebuje, ale większość z nas ma ciąże za sobą i dobrze wiemy co sie wtedy z kobietą dzieje 👄 Tija :) Urodzinki odbyte, tort zjedzony :) Dziewczynki, nie wiem co się ze mną dzieje ...... zero zapału do odchudzania .... codziennie sobie powtarzam, że zaczynam, a jak tylko wejdę do kuchni opanowuje mnie głód i ochota na jedzenie jak jasna cholera :O:O:O A do tego ochota na słodkie !!!! Upadłam tak nisko, że nie tylko chleb zaczęłam jeść , ale też najzwyczajniejszą czekoladę 😭 A kiedyś mogła przy mnie czekolada pleśnią zajść !!!! Jak do tego dodam praktycznie zerowy zapał do ćwiczeń to ... ech ... szkoda słów ... 😭😭😭 A bebzoch rośnie !!!!!!! Piszcie dziewuszki jak i ile ćwiczycie i oszczędzacie się w jedzeniu ... może jak Was sobie poczytam to coś wreszcie dotrze do tego mojego zakutego łba 😭😭😭 Daję sobie czas do poniedziałku ...... Pa :(

hej lachonki ja juz sobie herbatke parze oczywiscie zileona i kawusie popijam Miałam nie jesć kolacji ale jak wczoraj bylam u znajomej na wineczku to zrobiła tak pychta zapiekanki ze ise skusila ale odbilo to sie w nocy takie miałam bolesći brzucha ze mnie skrecało ale przeszło Wsawać kto widzial tyle spać u mnie kurzy a ma czym a ja myślała ze pójde sobie po obiedzie na spacerek 🌼🌼

No i dalej spia ,ale macie spanie zajrzalam co tam u 30 tek ale kiepsko ciagną poprostu pada jednym słowem a Kitunia sie odezwała chyba 30 grudnia po 1 w nocy i sama stwierdziła ze topik powoli pada no i wiele innych tekstów tam jeszcze było ale nie bede komentowć tego wiemy porostu o co w tym wszystkim chodzi 🌼 🌼 🌼 🌼🌼

Myszka:) ja już nie śpię:p ale z chęcią bym pospała Cześć laseczki Chyba trzeba dzisiaj dzieci na sanki zabrać, to się pare kalorii spali. Wczoraj nie jadłam już po 15.00 i jestem z siebie dumna

Hej :) Ja ruszam za raz na zakupki po buszuje na wyprzedazach :)może jakis konsek sie trafi:)Co do odchudzanka to 2 dni sie katowalam a wczoraj zjadlam mielonego z ziemniakami i marchewka z groszkiem :o normalnie zgroza MAJKA- wydaje mi sie że wpychamy w siebie te jedzenie i nic nam sie nie chce z tej cholernej mroźnej pogody:o chyba tluszczyku chcemy nabrać :o ja od poniedziałku ostro dietuję bo w lutym mam rocznice slubu to musze jakoś człowieka przypominać :) 👄 Jak chcesz to mozesz sie meczyc ze mną ;) nie mam nic przeciwko a nawet raźniej by mi było :)👄 TIJA- mnie dzisiaj po zakupkach też czekaja sanki bo aż żal tej zimy która nastała:)👄 I DLA WSZYSTKICH DZIEWUSZEK👄👄👄👄

CZEŚC 🖐️ BUZIAKI DLA WSZYSTKICH 👄 👄 👄 Ja wstałam dziś o 11, odsypiałam święta jeszcze i sylwka ;) Wczoraj nie mogło być mowy o odchudzaniu, bo świętowałam pierwszy dzień w domu, to i piwka nie odmówiłam :D Ale od poniedziałku biorę się za siebie, na pewno :classic_cool:

a u mnie śniegu niet 😭 tylko paskudnie zimno .... Buziołki dla niestrudzonych pisaczek 👄👄👄 i czytaczek 👄👄👄 i od różnych rzeczy odpoczywaczek 👄👄👄 Dieta? Ćwiczenia? O LOSIE !!!!!!! :O:O:O Można od jutra? :P

Dziekuje. Wybaczcie, ale nie mam weny do pisania. Jutro ide na usg i umieram ze strachu.

WITOJCIE 👄 Jestem w domku od soboty,ale zero czasu by kliknąć. A do jutra w pracy wielki spis z natury-inwentaryzacja!!! wiec też nie będzie chwili wolnej😭 W górach było zajebiście....Sylwester na stoku z panoramą Tart w świetle sztucznych ogni. Narty założyłam i troche potrenowałam....złapałam podstawy i już ,już troche kumam....może przed piędziesiatką opanuje do perfekcji.........STRACH!!!! Lecę was poczytać ,bo naklikałyście aż miło👄 Tyle co już wyłapałam to to że PIMACH....trzymam kciuki i wierze że wszystko będzie dobrze i tego sie trzymaj

LARWY CZEMU NIC NIE PISZECIE ......JA NIE MAM CO CZYTAC...........BŁŁŁŁEEEEEEEEEEEEEEEEE

lulus - mysle sobie ze od poniedzialku znaczy od jutra topik powinien wrocic na normalne tory... wiec trzymaj sie pimach - trzym sie a ja bede za Ciebie trzymac kciuki

czesc. Ja wlasnie wrociłam od rodzinki z trzema workami ciuchów dla mojej małej. Nie moge sie na nie napatrzec. Jakie piękne sukieneczki...ojjjjj Ale najlepsze że czesc tych ciuszkow (nie sukienki) to ubranka mojego pierworodnego które wracają do mnie po prawie 9 latach. Mój mąż słodko śpi bo sie urżnął ze szwagrem a ja i mój syn przeglądaliśmy- cuda . Najlepsze że moj syn nie moze sie doczekac zeby swoją siostre ubierac w te sliczne sukienki. Mam nadzieje że córa bedzie podobna do niego. Bo pierworodny mi sie trafił pierwsza liga- to najlepszy facet jakiego znam. Chodziaż zdaje sobie sprawe z tego że pewnie z tego wyrosnie- jakby nie było to facet:)

Witaj Donia cześć kochane dziewczyny Nie chować się po kontach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dietę czas zacząć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyłazić ze swoich dołków, muszli i innych chatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a przede wszystkim założyć kłódki na lodówki bo czas rozpocząć zbiorowe poświąteczne odchudzanie:p::D

gruba dupa ze mnie, nawet mąż mi wczoraj powidział, Aldonko musimy się odchudzać, a ja na to czy uważasz że jestem gruba ? (80 kg) a on na to, nie ale dupkę masz większą i brzuszek ci wisi...

Martwi mnie to że ćwiczę jak najęta. Ostatnio wydłużyłam czas na stepku i w tej chwili jadę 50minut i w tym czasie spalam 700kal. Prócz tego wróciłam do innych ćwiczeń i dodałam parę nowych co daje kolejne 40 min, ale jakoś na wadze nic się nie dzieje. Różnica jest w centymetrach nawet spora, z co raz większą satysfakcją patrzę na siebie w lustrze, ale waga stoi:(:(:(:p

donia - mezus - dyplomata ;) moj osobisty zlapal mnie za falde na brzuchu i zapytal czy dalo by sie cos zrobic zeby bylo nieco mniej...