Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Ory 馃槏 tak mi przykro. Widze, ze choroba i Was dopad艂a............... Dbaj o M. b膮d藕 mu podpor膮... bez wzgl臋du na to co by艂o kiedys miedzy Wami..Ch艂op jest s艂aby z natury a mocny wtedy, gdy na fali.. S艂uchaj, mam mam臋 w Akademii Medycznej, napisz na nk jak pom贸c.. pomy艣limy.. Ca艂uski dla Wszystkich Was Kochane .. ( ju偶 nie wymnieniam, bo mi humor uciek艂)..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Serum, dzi臋ki...on te偶 ma ten rumieniowy..wog贸le to w 偶yciu bym si臋 nie spodziewa艂a 偶e jaka艣 g艂upia wysypka w kszta艂cie motyla moze byc takim g贸wnem, szok....ale najdziwniejsze w tym wszystkim jest to ze na og贸艂 ta choroba atakuje kobiety, g艂贸wnie kobiety...wi臋c ....zniewie艣cia艂 mi ch艂opina, oj zniewie艣cia艂... Co do diety..ja z Wami, chocia偶 m贸j s艂omiany zapa艂 ....dzisiaj jeszcze nic nie jad艂am, czyli jak zwykle b艂膮d podstawowy :-( ju偶 Wam nie psuj臋 humoru powaznymi tematami, wko艅cu nie taki diabe艂 straszny jak go maluj膮, wi臋c uszy do g贸ry...jak to m贸wi膮 samo 偶ycie...

Udost臋pnij ten post

ORY 鉂わ笍 trzymajcie si臋!!! Donia moja znajoma jest gruba, naprawd臋 gruba ja przy niej cienko wygl膮dam chocia偶 te偶 jestem gruba tylko mniej:(:) Ale ten maluch m艂odszy supera艣ny jest, m贸wi臋 Ci tak偶e g艂owa do g贸ry馃憚

Udost臋pnij ten post

Ory 馃憚 Klikn臋艂am w jakiego艣 linka o tej chorobie i tam kto艣 napisa艂, 偶e choruje 8 lat na tocznia i pomagaj膮 mu metody stosowane przez prof. Micha艂a Tombaka. Tylko tyle napisa艂. Z tego co wiem to ten profesor jest Rosjaninem, ale praktykuj膮cymw Polsce. Ogl膮da艂am kilka program贸w z jego udzia艂em, ma swoje metody leczenia r贸偶nych chor贸b. Mo偶na go znalez膰 w necie.

Udost臋pnij ten post

Tija, b臋d臋 ucieka艂a by艣 mi po tych pi臋tach nie drapa艂a... Majka, oki podpatrz臋 co nosi膰 na wiosn臋... najlepsze w tym jest to, 偶e nawet nie wiem czyj to pokaz... Serum, czekam.... la, la, la

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki Majeczko, czyta艂am o nim , leczy diet膮, napisa艂 ksi膮偶k臋 uleczy膰 nieuleczalne, zam贸wi臋 zaraz...i tak w艂asnie jest 偶e 偶arcie nas zabija.......ale m贸j M zawsze by艂 szczup艂y jak szczypiorek, razem wygl膮damy jak Dawid i Goliat, przy czym ja jestem Goliatem...kurde jak to si臋 zmienia punkt widzenia w zale偶nosci od punktu siedzenia. Jak r臋k膮 odj膮艂 przesz艂y wszystkie z艂o艣ci...i wszystko co by艂o wczesniej wydaje si臋 teraz takie ma艂o znacz膮ce... Powiedzia艂 mi wczoraj 偶e bardzo mnie potrzebuje i boi si臋 偶e go zostawi臋, no normalnie my艣la艂am 偶e udusz臋 jak psa...to偶 te ch艂opy maj膮 w g艂owie same g艂upotki...kocham tego skunksa..dobra ..koniec smutnych temat贸w, przy偶ekam !!! Wybaczcie mi, ju偶 nie truj臋...ale komu mia艂am si臋 wyzali膰 jak nie Wam ....kochaniutkie moje chudzineczki.... B臋dzie dobrze....

Udost臋pnij ten post

馃尲 hej, odzywam sie aby艣cie wiedzia艂y 偶e zyje , bo brak mi czasu , a jak mam czas to brak 艂膮cza:P, a pozatym wszystko OK. pozdrawiam鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Hej kobitki :D Ja wczoraj juz nic nie klika艂am bo wieczor do dupy mia艂am wyobrascie sobie ze dupa z mojej rocznicy 馃槶 tak nam fajnie wypada艂a akuracik w pi膮tek i knajpeczk臋 rezereoealismy ( dobrze 偶e jeszcze zaliczki nie wp艂acilismy) a tu jak na z艂osc slubnemu wypad艂y targi w wroc艂awiu i jaki艣 bankiet derektorow tak si臋 wkurwi艂am ze sie porycza艂am jak g艂upia 艣ubnemu si臋 dosta艂o ja w nerwach wydudni艂am 2 piwa i nic mnie nie ruszy艂y i wko艅cu po d艂ugiej rozmowie stane艂ao 偶e jedziemy razem do wroc艂awia i 偶e imprez臋 zrobimy tydzie艅 p贸藕niej ale i tak wkurwiona jestem 偶e nie wiem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jeszcze dzisiaj chce mi si臋 rycze膰 dobrze 偶e goscie powiedzieli ze nie ma sprawy z prze艂ozeniem o tydzi艅:o bo bym chyba i slubnego i prezesa pocwiartowa艂a na miljony kawa艂k贸w i dopiero by wiedzieli do czego wkurwiona 偶ona jest zdolna wrrrrrrrrrrrr oki ale ju偶 nie zanudzam musia艂am to komu艣 wywali膰 z siebie bo w serducho ku艂o:o A tak wogle to wczoraj kumpela przs艂ala mi to :O Gdy nie wiedzia艂am to czu艂am si臋 lepiej i po tem si臋 posypa艂o z t膮 rocznic膮:o 19 stycznia to najbardziej nieszcz臋艣liwy dzie艅 w roku. Wed艂ug psycholog贸w mamy mie膰 dzisiaj wszystkiego dosy膰 - b臋dziemy ubolewa膰 na brak pieni臋dzy, dotykaj膮ce nas choroby oraz ca艂e z艂o tego 艣wiata. Psychologowie m贸wi膮, 偶e „blue monday” (dos艂. smutny, przygn臋biaj膮cy poniedzia艂ek) wyznacza taki dzie艅 w roku, gdy kumuluj膮 si臋 wszystkie niekorzystne zdarzenia: niskie nas艂onecznienie, 艣wiadomo艣膰 niedotrzymania postanowie艅 noworocznych, a tak偶e czas, kt贸ry up艂yn膮艂 od Bo偶ego Narodzenia, gdy ko艅cz膮 si臋 terminy p艂atno艣ci po偶yczek zwi膮zanych z zakupami 艣wi膮tecznymi ...aha najszcz臋sliwszy dzie艅 w roku to 20.06 - tak wi臋膰 ju偶 nied艂ugo ORY- kochana ja serduchem jestem z wam 鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍 mam przyjaci贸艂k臋 kt贸ra pracuje w R mo偶e si臋 cos podpytam to napisz臋 馃憚馃憚馃憚 MAMA- chyba czas sie na \\_/> kafk臋 i ciacho um贸wi膰 a po tem to ju偶 tylko cwiczonka i dietka :)馃憚 SZCZ臉SLIWA- :D dzia艂aj , dzia艂aj nad dzidziusiem bo ja tez dzia艂am :p b臋dziem razem ty膰 a po tem si臋 odchudza膰 :)hihiihi馃憚 MYCHA- kochana nauka , nauk膮 ale pisz do nas bo teskno do ciebie 馃憚 MAFINKA- witam , witam kochanie艅ka buziolki馃憚inicjatorko spotkanka :D馃憚 LOLA- buziolecje kochana馃憚 PIMACH- kochana c贸偶 znaczy twoja waga :o ja to przyty艂am 27 kg z czego 16kg to zatrzymana woda w organizmie mysla艂am 偶e jak wbij臋 sobie szpilk臋 to pekn臋 jak balon :o A TY WYGL膭DASZ 艢LICZNIE!!!!!!Buziaki dla ciebie i Antosia馃憚馃憚 MIMOZKA- witaj kochana mam nadziej臋 偶e juz wszystkie klopoty ci臋 op贸sci艂y i juz same s艂oneczne , szczesliwe dni przed toba i klikaj czesciej 馃憚 SERUM- ja mia艂am tak jak ty w cia偶y but贸w nie mog艂am zapi膮膰 i te偶 dzwig t偶eba by艂o angazowa膰 abym mog艂a w wyrku si臋 przekr臋ci膰 :o馃憚 MAJKA- ty nasza dobra duszyczko topiku :) wierz ja ci臋 ajlowiu 鉂わ笍馃憚 TIJA- o tak poieram MAJK臉 napisz nam szczeg贸艂owo sw贸j plan 膰wiczen ja tez si臋 chetnie podlacz臋 馃憚 DONIA- prosz臋 mi sie nie ociagac tylko wiecej pisac bo smutno bez ciebie :( 馃憚 KICIA- halo 偶yjesz????馃憚 A i zapomnia艂am moja waga to 69KG o zgrozo :(:(:(:( no chyba 偶e z艂膮 wag臋 kupi艂am hihihihi:p Kochane zmykam na razie bo go艂abki b臋d臋 lepic 馃憚馃憚馃憚

Udost臋pnij ten post

nick_______wiek____wzrost____wag.wyj艣ciowa____obecna____ cel ******************************************************** ******************************* Donia______30______172cm________80kg__________78kg____64 kg Do2do______29______153cm________73kg__________69kg___ 50kg Kasiunia**************USPRAWIEDLIWIONA PRZEZ 9 MIESI臉CY************ Lola________31______175cm_______107kg________102kg___ 70kg Majka______38______164cm________69kg_________64,5kg___55 kg mycha--------31---------160cm-----------72kg------------ -70,5kg-----52kg Myszka_____32______165cm________80kg_________70kg____65k g Ory________38______168cm________94kg_________94kg____68k g Serum______40______159cm________77kg_________76kg____60k g Szcz臋艣liwa___29______165cm_______92kg_________90kg____ 75kg Tija________29,5_____165cm________92kg________77kg____69 kg

Udost臋pnij ten post

Do2do;) wed艂ug twojej teorii to ja urodzi艂am si臋 w najszcz臋艣liwszym dniu :D:D:D jupi M贸j plan 膰wicze艅... w艂a艣ciwie taki sam ca艂y czas to znaczy, minimum 40min stepera codziennie [bez wyj膮tk贸w ja nie 膰wiczy艂am tylko w 1 i 2 艣wi臋to, w nowy rok, raz jak dosta艂am @ i w t膮 sobot臋 bo za mocno spiekam sobie twarz na solarium i by mi m贸zg przy 膰wiczeniach wyparowa艂:p],ale od pewnego czasu 膰wicz臋 przez 50 minut w tym czasie robi臋5720 dwukrok贸w co daje wed艂ug mojego stepka r贸wne 800kal. Do tego 膰wiczenia na worek po kartoflach, ale tu si臋 przyznam 偶e nie codziennie mi si臋 udaje, ale minimum 3 razy w tygodniu. 膯wiczenia na niemanie bu艂ek mi臋dzy udami i ci膮g艂a walka z grawitacj膮 je艣li chodzi o cycki;) To ju偶 mi wesz艂o w krew i nie jest problemem i Wam te偶 si臋 uda pokocha膰 swoje sprz臋ty do 膰wicze艅

Udost臋pnij ten post

Tija pewnie ju偶 o tym pisa艂a艣 nie raz , ale poprosz臋 o szczeg贸艂y ..... stepka znam, dok艂adniejsze konkrety poprosz臋 wi臋c na kartoflank臋, bu艂y i grawitacj臋 :)

Udost臋pnij ten post

juz wr贸ci艂am do biura co za tym idzie i do kompa... MAMA.........sorki wyzwania tym razem nie przyjme ,bo motywacji 0% .........na 膰wiczenia nie moge patrze膰 nawet na te w telewizorku.....jako艣 tak sie ze mn膮 porobi艂o 偶e ch臋ci brak. Ale,ale jest ma艂a iskierka nadzieji 29-01mam pierwsze spotkanie z pani膮 dietetyk wiec jak zaszczepi mi troszk臋 nadzieji optymizmu to mo偶e pozbieram dupe i zaczne co艣 z ni膮 robi膰 tzn.t膮 moj膮 grub膮 dup膮!!!! Na razie przechodz臋 depresje wej艣cia w nowy rok 2009 mo偶e gdzie艣 tak w maju mnie pu艣ci To na tyle ....!!!! MAMA wybacz mi 偶e nie podje艂am rzuconej przez ciebie r臋kawicy ,ale naprawde nie jestem zdolna do podejmowania 偶adnych rozwa偶nych,a tym bardziej madrych decyzji馃憚

Udost臋pnij ten post

ory - przytulam mocno zebys miala co oddac mezulkowi... serum - ja mam chyba cos jak Ty... staram sie niby chodzic na stepku ale jakos bez przekonania i duzo mnie kosztuje w ogole wejscie na niego... no i ja do Pani dietetyk tez ale pozniej... no i ogolnie buziolki moje cycolki :P 馃憚

Udost臋pnij ten post

na niemanie bu艂ek:) k艂ad臋 si臋 na boku, r臋k膮 z pod spodu podpieram g艂ow臋 a g贸rn膮 r臋k膮 podpieram si臋 o pod艂og臋 na wysoko艣ci brzucha. Noga od do艂u le偶y swobodnie na pod艂odze a g贸rn膮, uginam w kolanie i opieram na stopie. Wtedy t膮 nog臋 kt贸ra le偶a艂a swobodnie podnosz臋 do g贸ry 3 serie po 30 na ka偶d膮 nog臋. na worek i grawitacj臋 http://www.youtube.com/watch?v=xe9YgZZSrkw&feature=PlayList&p=C0DA5ADA406B1C26&playnext=1&index=91 http://www.youtube.com/watch?v=qs4N53GK3l8&feature=PlayList&p=C0DA5ADA406B1C26&index=92 to s膮 te 膰wiczenia kt贸re ja wykonuj臋, w necie znalaz艂am tylko to a w domu mam p艂yt臋 z tymi 膰wiczeniami w komplecie a do tego 膰wiczenia z hantlami na ramiona i biust

Udost臋pnij ten post

A ja zam贸wi艂am ksi膮zk臋 tego profesora Tombaka i kalendarz z franklinem - dla dzieci rewelacja ma naklejki typu: dzi艣 moje urodziny albo dzie艅 babci, 1szy dzie艅 wakacji..... na kdc bo od czasu do czasu zamawiam tam ksi膮偶ki, i czekam kiedy przyjdzie bo z recenzji wynika 偶e suuuper!!!!!! Mo偶e trzeba co艣 zrobi膰 ze sob膮 i z tymi z艂ymi nawykami, Majka dzi臋ki za artyku艂鉂わ笍!!!!! Wiecie i zebra膰 si臋 nie mog臋 do robienia czegokolwiek, tylko pranie zastawi艂am ale pierze pralka no jaka艣 niemoc mnie ogarn臋艂a.... mam nadziej臋 ,偶e przej艣ciowa:P:P:P

Udost臋pnij ten post

馃尲 ju偶 was troche poczyta艂am , tak wiec: Ory鉂わ笍 najwa偶niejsze to aby sie trzyma膰 razem i wspiera膰, ja wierze, 偶e wszystko bedzie dobrze a Ty napewno sobie poradzi艣z, bo jak nie TY to kto???鉂わ笍 pimach :D鉂わ笍 pozdrowienia dla maluszka, pewnie nied艂ugo bedzie pi艂karzem:D, trzymaj sie cieplutko i niczym sie nie przjmuj szczeg贸lnie wag膮 reszt臋 dziewczyn 艣ciskam i pozdrawiam鉂わ笍, musze nadrobic zaleg艂o艣ci w czytaniu

Udost臋pnij ten post

wiecie co?? by艂am na 30.... patrz臋 a tam ostatni wpis 16 stycznia o 20.16.... czy偶by ten topik umiera艂 艣mierci膮 naturaln膮...Ciekawa jestem co na to sama Pani Prezes vel Kitka?? a co tam si臋 dzia艂o ostatnio? czy偶by po偶ar艂y si臋 odchudzaczki, skoro od pi膮tku do siebie nie pisz膮??

Udost臋pnij ten post

A jaki rozp臋d maja na ROZS膭DNE PO 30-STCE!!!! jak sie nie myle to si臋 na ok 30 stronce,a my ju偶 pukne艂y艣my 100-tn膮

Udost臋pnij ten post

no dobra id臋 tez parzy膰 zielon膮....przecie偶 nie bed臋 le偶a艂a na Skodzie.. a co to jest Rozs膮dne po 30-stce?

Udost臋pnij ten post

Mama i jak nie pot艂uk艂a艣 si臋 za bardzo???!!!! Serum na rozs膮dnych tylko rozs膮dnie pisa膰 mo偶na a to troch臋 trudne to i stronek mniej:D Serum widz臋 kochana 偶e i Ty masz niedobry humorek, co? Bo u mnie to masakra, chyba i ja za Mam膮 skocz臋 tylko 偶e z parteru na taras:( Do2do rocznica za tydzie艅 te偶 b臋dzie udana zobaczysz!!!!!! Moj M zapomnia艂 dwa lata temu a ja w zesz艂ym roku i fina艂!!!! Mo偶e w tym roku b臋dzie lepiej!!!:D

Udost臋pnij ten post

Hejka Ory 馃憚 b臋dzie dobrze, na pocz膮tku zawsze jest ci臋偶ko potem mo偶na si臋 z tym oswoic i 偶yc normalnie. trzymaj si臋 kobietko. Do2do nie z艂o艣c si臋 bo z艂o艣c pi臋kno艣ci szkodzi.Tydzie艅 p贸藕niej mo偶e byc jeszcze lepiej. je艣li chodzi o odchudzanie to te偶 motywacji brak termin operacji mam na 5 lutego i wszystkiego mi si臋 odechciewa. Wczoraj rzeczywi艣cie mia艂am paskudny dzie艅 ,w艣ciek艂a chodzi艂am, najch臋tniej wy偶y艂abym si臋 gdybym kogo艣 spra艂a, ale nikt si臋 taki nie nawin膮艂 nawet psy omija艂y mnie z daleka.

Udost臋pnij ten post