Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Cały dzień byłam nad jeziorem, wyglądam jak kaszanka:p no ale grunt że do sobotniego wesela skóra nabierze odpowiedniego kolorytu. Tera padam na pysk więc się odmeldowuję Majka:) dużo zdrówka dla mamy😘 Mafinka:) gratuluję takie rosłego [chyba mężczyzny;)]z tym wąchaniem to może Ci do końca ciąży zostać, ja w ciąży z Wiki wąchałam wszystko, a do tego miałam nerwicę natręctw związaną z szorowaniem łazienki i kibelka. Pucowałam je bez przerwy, tak jak bym miała mikroskop w oczach i każdą bakterię tam widziała:D Pimach i Do2do:) może na przyszłość, jak Wam się zachce pisać o takim pysznym żarciu, to weźmiecie pod uwagę to że niektórzy nie mają czasu w dzień i muszą wieczorami czytać co nadrukowałyście. Tu jak na złość jakieś ziemniory zapiekane i sałatki arbuzowe:p aż mi język do dupy ucieka Buźka dla wszystkich idę spać 🖐️

Kicia:) moja kotka też była taka szalona, więc to chyba wszystkie mają w naturze. Najczulej wspominam to jak w łóżku wskakiwała mi na plecy i robiła masaż. Strasznie mi przykro że już jej nie mam, tym bardziej że sąsiedzi mają tak podobną do mojej że czasem aż ulegam złudzeniu:(

TIJKA ja tam sobie nie wyobrażam życia bez kota (-ów), ja nie wiem jak ja na tym zesłaniu wytrzymam bez koteczków moich 😭 chociaż czasem bym je ze skóry obdarła, to czuję, że będzie cięzko :( No co tam słoneczka? Pospałyście się już? hmm. to ja dzisiaj i pierwsza i ostatnia jestem ;) dobrej nocki 😴

WITAM PIPKI, NADSTAWIAĆ KOSZYCZKI BO CAŁUJĘ😘 Dzisiaj i na mnie przyszła pora, śladem moich porządnickich kuleżanek z forum, muszę wysprzątać chatkę, bo cosik się zapuściła ostatnio. W sobotę do juniora przyjedzie chrzestna i zostanie z nim na noc więc chyba nie mogę pozwolić żeby bidna przykleiła mi się do podłogi:o

No no, ale zaszalałyście, albo raczej Kicia zaszalała. ;-) Tija, tak jest, wiecej już o ziemniaczkach nie będzie, tym bardziej, ze już wszystko zostało powiedziane. Moj mały ma zapacie, tzn wczoraj się nie wykupkał, a dla niego to już dramat. Tak mi sie pręży przy cycu, ze ulał wszystko, co wypił, chlusneło mu nawet nosem. Nie wiem, jak mu pomoc?

Hej dziewczynki :) Ja was wszystkie mocno sciskam i wpadne potem bo na basenik z kolezanka uciekam :) więc ogromniate 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄

Вяшу вщикн Ж0 kuźwa, znowu to samo :D Dzień dobry :) Jej PIMASZKU współczuję, ale ja to ci nie pomogę :( serce bym oddała, ale nie wiem co się robi w takich sytuacjach ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

I jeszcze morfologia jest gorsza od poprzedniej... ja się załamie. Mam podawać zelazo, które nasila kolki i zaparcia. Chyba zaczne wyć do księżyca !!!!!!!!!!!!

witam wszystkich❤️i sciskam👄 pimach, bardzo Ci współczuje, i maleństwu też, ja co prawda nie miałam ze swoimi dzieciekami żadnych kolkowych problemów, ale tez bardzo uważałam co jem i pilam duzo płynow że wzgledu na pokarm, na pocieszenie powiem, ze potem napewno będzie lepiej- życzę Wam tego i trzmajcie się dzielnie ❤️

ojej!!!, wcisnełam sie na nową stronę:D

Heloł Laseczki👄 Pimach bardzo chciałabym Ci pomoc.... ale chyba nie umiem....bo pewnie wszytskie wspomagacze na kolki juz próbowałaś.... A myslalas o konsultacji u jakiegos dobrego pediatry??? nie wiem kurcze....:( .... Obudzialm sie i co...??? gardlo mnie boli, temperatury narazie nie mam, no ale trzeba dzialac, wiec zjadlam kanapke z czosnkiem i poszlam do sklepu po sok z malin, cebule na syrop, miod, cytryny i czosnek..... Wzielam dwie butle soku z malin..... i cooo???? ku.....wa zbily mi sie, przy kasie w sklepie gdzie kupowalam cala reszta..... torb mi sie wysunela z reki.... oprocz soku mialam tam TELEFON........ czyscilyscie kiedys telefon z soku malinowego??... bo ja juz mam wprawe:).... W sklepie wsadzilam łape po telefon i mowie do kasjera czy moze mi dac jakis papier.... dali mi cieplej wody.... ale ludzie sie patrzyli na mnie.... bo cala reke mialam czerwona..... :). Po sok juz nie poszlam.... mam go w doopie:).... Nerwy juz mi przeszly, ale szlam ulica i flugalam .... oczywiscie po polsku...:D to sie wydarzylo do południa..... ciekawe co bedzie potem....hmmm 👄

Kiciakocia Dzieki. ❤️ Mafinka, no to nieźle, moze Twój czosnkowy oddech srawił, ze soczki chciały spitolić od Ciebie i troszkę im skiełzło? ;-) Miałam pożyczone takie szpitalne łóżeczko dla małego, wogóle go nie uzywałam, dzis musialam oddać i okazalo się, ze były do niego jakies firaneczki, nie mam pojecia jakie i gdzie ich szukac. Szlag mnie trafi !!!!!!!!!!!!!

mafinko :D a po co te nerwy, szczególnie że teraz musisz uważać na każdą infekcje, najlepiej połozyc sie na kanapie i odpoczywać , a co do czosnku i miodu na ból gardła to może jeszcze bardziej podrażni, ale cieplę mleczko lub kakao poprawi nasrój i napewno nie zaszkodzi,

Abs nerwy byly jak najbardziej uzasadnione:Dale juz przeszly, no wlasnie mleko z czosnkiem.... nie wiem czy dam rade bo sam zapach mleka..bbrrryyy! A miodek minimum do soku z cytryny:) Lezec sie nie da bo do pracy trzeba isc. Pimach pewnie wlozylas w jakas torebke i wpakowalas gdzies...... sprawdz najmniej prawdopodobne miejsce:P Pomoglam prawda??:D

ABS, juz jest lepiej, tylko boję się, żeby po tym żelazie znowu nie było gorzej.... Mafinko, oj, nawet nie wiesz, jak bardzo mi pomogłas. ;-0

jakos nikt nie pisze:0, ja mam dzis kolejna wizyte u lekarza i napewno znow bedzie jeczeć że przytyłam nadmiarę, co prawda przytyłam juz 8 kg, moze troszke za duzo jak na 7 miesiąc, ale przeciesz odchudzać sie nie będę:P, i jeszcze ta sytuacja z pracą, juz mnie tak denerwuja , niby wszyscy chca pomóc i nie widza nic złego w mojej ciązy ale okazuje sie że to tylko na gadaniu sie kończy :P, wiec ja tez jak lekarz mi da ide na zwolnienie i mam ich wszyszystkich w nosie szczególnie że pracuje na 2 etatach, bo koleżanka jest na urlopie i niedługo odchodzi i ja bedę musiała przez jakis czas wszystko ciągnąc sama, może nie ma wcale w tym czasie urlopowym tak duzo pracy, ale jak oni zapomnieli o mnie w awansach i podwyzkach to chyba ja tez moge zapomnieć, szef pomimo ze dobrze mi sie z nim pracowało to poszedl na urlop nawet sie ze mna nie żegnają c , a wróci z urlopu to mnie tu juz nie bedzie, a opinie przekazał mi przez sekretarkę, tak mam juz tego wszyskiego dosyć że mała błachostka wprowadza mnie w falę płaczu i nie moge sie opanowac i wiec ciężko jest też pracować, poprostu dół za dołem , a nawet krater:O

Hej Lalunie :) No to mam już w swoim laptopiku poczciwego xp, bo ta vista to mnie już wnerwiala :O Mafinko :) lecz gardziołko na zdrowie :) Zwłaszcza teraz!!!!! Sory, ale to Twoje zdarzenie ze sklepu to mogło trochę smiesznie wyglądac ..... jak mi się coś w tym stylu zdarza, to sama do siebie się śmieję..... po czasie oczywiscie :P Abs :) chromol tę robotę i na zwolnienie idź !!!!!! coś mi sie zdaje, że nie będziesz miala potem za dużo do zrzucenia :) Pimaszku:) bidulek z Ciebie i Tuśka !!!! Kurcze, może Maluszkowi sok z marcherki by pomógł????? ale z surowej !!!!! bo gotowana to wręcz przeciwnie dziala. No ale najlepiej to chyba do tego pediatry, o którym Mafinka pisała. Tija :) ja już w większości pouprzątałam po kątach :P juz sobie wyobrazam jak będziesz piknie wyglądać na tym weselichu !!!!!!! Do2do :) ale masz fajnie z tym bliskim basenikiem :) Ja mam nadzieję na Mazurkach wreszcie popływać :)

Pimach ❤️ ❤️ ❤️ przykro mi ja brałam w ciąży żelazo ale tylko chwile bo miałąm takie bóle brzucha ze zyc mi nie dały..ucałuj go od ciotek ❤️ ❤️ ❤️

ale puchy........ Majka na bank to bylo smieszne, jeszcze ten dzwiek tluczonego szkla....:) dobrze ze telefon dziala..... reszte da sie wyciac:P DO2DO jestes aniolem.....😍....DZIEKUJE.....😍 .......to co idziemy spac??.........

Helloł. My juz na nogach i to z jedna pobudką w nocy !!1 Potrzebuje RADY !!! Miałam dziś wyjechac do Wisły, co prawda na rekolekcje, ale przy Tusu i tak zbyt wiele sie nie da. No i pobyłabym sobie w Wisle i z dala od m. Ale: zastanawiam się, czy to aby dobre dla małego: nowe mleko, nowe leki i niwe miejsce? Nie za duzo nowego? Kupy nadal brak, tu mam wszelaki asprtyment rurrk, czopków itp. Tam mam pokój na 3 p, al lacid musze trzymamć w lodówce. Jechać czy nie jechac? Musze podjąć decyzję do południa.

dzień dybry :D PIMACH -❤️ ja mimo wszystko bym pojechała, jak się choć trochę wyluzujesz, to tylko z korzyścią dla zdrowia swojego i Tusia bedzie.

witam wszystkich❤️ pimach jeśli chodzi o wyjazd to trudno powiedziec czy to może zaszkodzic , jednym dzieciaczkom wcale nie przeszkadza a wrecz pomaga podobnie jak mamą a inni wolą zostać w miejscach ktore znaja bo czuja sie bezpieczne, wiec tylko Ty możesz podjąc taką decyzje, Co do mojej pracy to byłam wczoraj u lekarza i mam zwolnienie na miesiąc , wiec chyba teraz bede ciagneła do końca juz na zwolnieniach, chyba że mnie zatrudnią w nowym miejscu , ale szanse 50/50, wiec wolałam nie ryzykowac i na wszelki wypadek iść na zwolnienie , a i tak dopiero od września mnie zatrudnią albo znów zwolnienie, mój M . oczywiście nie zadowolony , twierdząc że juz nie chcem pracować itd. wiec zrobilam bunt na pokładzie i tylko odpowiadam grzecznościowo, :P, oczywiscie cała ta sytuacja mnie troche zdenerwowała wiec, złe spałam a od 4 rano juz na nogach bo w łóżku uleżeć nie mogłam, ale pewnie jakos przeżyję ten dzień . pozdrawiam i ściskam wszystkich👄

Hej KOBITKI:D Witam z \_/> i na miły poczatek dnia wklejam wam fajnego linka:D http://www.youtube.com/watch?v=9KIg1EFmwjA&feature=channel_page PIMACH- jedz kochana !!! Tusiek nie jest juz taki maleńki :) ja wyjechałm pierwszy raz z młodym jak miał równo miesiąc bylismy na mazurach :) ABSTRAKCJONISTKA- teraz kochana leniuchyj bo ci sie nlezy :D kiedy masz odpoczywać jak nie teraz:) potem to już tylko nocki nie przespane cię czekają więc chłopina sie nie przejmój :) KICIA- no to zdróweczko kafcią >/ \_/>:D MAJKA- latam latam na basenik i to mam w lasku odkryty :)więc słoneczko łapie :D MAFINKA- jak się czujesz kotek ? mam nadzieję ż ejuz lepiej :) BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH 👄❤️👄

myślę o was👄 ale moje myśli są jednak gdzie indziej..........niestety mojego kotka nie ma ,ani żywego ,ani martwego 😭.......stres pozwala mi tylko na spanie....w środe przespałam 17 godz. i nie mogłam sie zmusić do funkcjonowania.........schudłam 4 kg(może tylko taki pożytek) ale chyba w tej sytuacji wolała bym ważyć 6 kg więcej a nie przechodzic przez to co w tej chwili ......i właśnie zdałam sobie sprawe co w życiu jest ważniejsze...!!!!