Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

hej lachony ale wy france jestescie!!!!!!!!!!!!! to ze mnie troszku nie było to nie znaczy zeby mi aktualizacji w tabelce nie zric - ja prosze o 68 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 68!!!!!!!!!!!!!! 68!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wzrost mam 165 ło a ja na nic czasu nie mam- szukam roboty bo mnie mój szefo wkur..ł i powiedziałam ze do niego nie wróce tylko czy ktoś mnie zechce z dwójką dzieci?????????? ale zeby nie było że taka nieodpowiedzialna jestem to ch.j chce mi dać 1000zł pennsji, fajno, co????? na co to mi ma starczyć?????????????

Emma GRATULUJE!!!!!!!!!!! Serum - no staram sie wpadac ale czasowo jestem ograniczona- jak wstane, ogarne chatke to z dzieciami wyłaże bo u mniee na 40m nie da sie w upały wytrzymac, wracam ok 18 i robie obiad mlodemu i przeygotowywuje obiado-kolacje dla starego potem Pan przychodzi, wchrzania i rozmawiamy, potem sie kładziemy i .... rano wstaje......i tak w kółko, kompa mam zepsutego wiec dzierżawię laptopa od syna, wchodze tylko na nk bo tam mam wiadomosci zzagranicy:) i ostatnio przeglądam oferty no tak to z grubsza wygląda, ale myslami jestem z wami bo was kuham :) :) :)

NO fajny mecz był, tylko chuujowo się skończył. Chociaż mało w to wierzyłam, to jednak kibicowałam Szachtarowi Donieck a nie Barcy. No ale w dogrywce się poddali. A ja nie. Wydudłałam tyle piwa, że szkada gadać :o dobranoc. chociaż... nie obiecuję, że nie pójdę po jeszcze :( 💤

Emma, ❤️ gratuluję. Spokojnych 7 m-cy zyczę, niech nic nie zakłóca Twojego spokoju. ❤️ Serum, chociaz Ty mnie docenilas, bo reszta ma mnie w duszy. Majeczko, tez słyszałam o tej glupiej godzienie. Nasza wladza planuje wykorzystac ją do opieki nad jeżdżacymi na basen. Moze i lepiej, bo nie trzeba bedzie się produkowac. U mnie pochmurno i dupiato. Chodzi za mna zrobienie skalniaka, przyjaciołka by mi pomogla, bo na m nie mam co liczyć. Nie za późno? W sensie pory roku.

PIMACH wsioho najkraszczoho! Vitaju z dnem narodżennia! ❤️ 🌼 👄 Hmmm.... chciałam, żeby było jakoś wyjątkowo ;) na szczęście nie ma kary za wychlanie 6 piw podczas meczu, dziwnym trafem nie suszy mnie i nic nie boli :P alle, muszę coś ze sobą zrobić, bo się stoczę :o

helołłł ....KICIA ja jestem ,ale niestety w pracy😭 super ze zbliza sia 12-sta i koniec. KASIUNIA ..........ja nie mam nic przeciw że żadko bywasz👄 rozumiem małe dziecko .....tak tylko napisałam żeby EMMA i pozostałe mamuski odzywały sie częściej,ale w miarę możliwości czasowych❤️ KICIA...........nic nie wiem co z LOLĄ sama wczoraj pytałam sie dziewczyn na gg ....moze sie wkrótce odezwie ,bo za długo juz milczy. co do piw to podziwiam Cię ,bo ja dwóch wypić nie mogę a wież mi mam w co wlać ...!!! a jednak nie mogę.....i oczywiście wiem ze to profanacja piwa ale ja bez soku ani rusz😭 .I powiedz mi jeszcze co ty zrobisz ze swoimi kotam jak wyjedziesz na tak długo???? Dzisiaj już chyba nie poklikam ,bo o 13-stej wyjeżdzam do mojego m i wróce wieczorkiem.....no chyba że wtedy mi sie uda???!!!!

no super WIESZ napisałam przez "ż" MASAKRA...........na gwiazdkę poproszę o słownik ortograficzny😭

SERUM - ha, ha :D daj spokój z tym słownikiem, toż tu sami swoi ;) kotki zostaną najpierw pod opieką naszego przyjaciela, który zawsze się nimi zajmuje, kiedy wyjeżdżamy. One go już znają, a on po prostu się do nas przeprowadza na ten czas. Pomieszka trochę jak człowiek ;) a potem wraca do Krakowa mój R, to będą pod jego opieką. Oczywiście, może się tak zdarzyć (podkreślam MOŻE), że mi odbije, że zdarzy się coś, co spowoduje, że zostaniemy tam na dłużej, to wtedy zabieram je na Ukrainę. Tylko nie wiem jak, bo te starsze to nie znoszą podróży. Mała już raz jechała tą trasą ;) ale one to po prostu nie wiem.... chciałabym je mieć cały czas przy sobie, ale na razie nic z tego. Trudno. Mam nadzieję, że mi to wybaczą. Może kiedyś :(

Kiciakocia, no takich życzeń jeszcze nukt mi nie złożyl. Jesteś wyjątkowa. I jakie inteligentne dysputy tu sama ze sobą toczysz... Chyle czoła.

PIMACH ❤️ a wiesz, że ja to SAMA wymyśliłam? :) specjalnie dla Ciebie 🌼 Bez, przyznaję, skopiowałam, bo nie umiem robić takich obrazków, ale tak mnie natchnął fajnie ... że spłodziłam te życzenia od razu. ❤️ jeszcze raz wszystkiego dobrego 👄

Witam wszystkie psiapsiułki Jak dawno mnie tu nie było 🌼 wracam z pracy upierdzielona dopiero sie wszystkiego ucze 🌼 Pracuje w prywatnej Hucie szkła najpierw czyściłam i pakowałam a od poniedziałku mam wyciągać szkło z pieca i ustawiać 🌼 odrazu Krakowa nie zbudowali to i ja sie naucze wszystkiego 🌼 U mnie pogoda pod psem pada i jest zimno 🌼Właśnie wysłałam mojego M po piwko bo coś mnie naszło w tą deszczowa pogode 🌼 EMMA GRATULACJE Majeczko zadużo nie szalej bo we wtorek rozpoczecie roku i musisz przykład dawać swoim podoopiecznym

Cześć babki :) Moja gnida wróciła strasznie sponiewierana z pracy, nażarła się i poszła spać. Strasznie się nudziłam więc za namową naszej kochanej Lolki pomalowałam mu paznokcie od nóg na krwistą czerwień:D. Już nie mogę się doczekać kiedy wstanie i to zobaczy, ale coś mi się zdaje że będzie ubaw po pachy tym bardziej że o 19.00 ma przyjść do niego kolega a ja nie mam zamiaru szybciej go budzić:p

NO DOBRA, OD RĄK TEŻ MA JUŻ POMALOWANE:D Łażę po chacie i sama do siebie się śmieje, na lewej ręce wielki męski tatuaż a pazurki wymalowane na czerwono, fantastycznie kontrastuje:p

Tijka, koniecznie daj znać, jak zareagowal, a może ubrał sobie pasująca do tego mini? Myszka, pewnie, ze nie od razu. Zadowolona jesteś z pracy? Na obiad zrobiłam krokiety z mięskiem, a teraz żre hot-doga, ale od jutra...

Dzięki dziewczyny. Na pewno nie opuszczę topiku o to się nie martwcie. Bo przecież z kimś muszę się poodchudzac żeby na lato nie straszyc ludzi. Tija ale się ubawiłam napisz jaka była reakcja nie mogę się doczekac. Myszka wszystkiego powoli się nauczysz.

tija.........przesadziłaś, koniecznie napisz jak zareagował- mój by chyba .............kurde aż mnie korci żeby sprawdzić, ale on wierzga kopytami i posciel zabrudzi, ale pomysł przyznaje zajebisty ja dzisiaj cały dzień w domku bo pogoda była do bani z tegoż to powodu i @ żarłam jak świnia, na dodatek jestem ciągle megagłodna wiecie że we wtorek początek roku buuuuuu a ja książek juniorowi nie kupiłam nawet nie wiem o której rozpoczęcie

No więc przyszedł kolega mojego platfusa i nie dzwonił domofonem tylko od razu do drzwi. Więc mu otworzyłam a ta moja stara rura cały czas spał Weszli, a ja go budzę, od razu zorientował się że ma kolczyk w uchu, bo mu się bujał. Cały czas się śmialiśmy [czytaj kulaliśmy po podłodze] więc zorientował się że coś dalej nie gra i mówi " żeś mi pipo gębę pomalowała" a ja mu przecież tylko usta błyszczykiem pociągnęłam, więc śmiejemy się dalej. Dopiero wtedy Wojtuś mówi " spójrz na ręce, a stary popatrzył i zrobił się purpurowy a kolega mów "ale to chuj, popatrz na nogi" :D Uśmialiśmy się po pachy a stary był jeszcze bardziej purpurowy. Wrzuciłabym Wam zdjęcia, bo oczywiście zrobiłam, ale na nk nie chcę a na fotosiku nie umiem.

Dzien doberek👄 Tija. :D:D:D:D:D:D:D:D uwielbiam takie akcje:D:D:D:D:D normalnie kocham:D:D:D:D powysylaj nam na poczta - ja sie odrazu poprosze:D:D:D:D Milego dzionka zycze Wam Pipki👄 U nas dlugi łikend:) a potem dwa tygodnie i urlop:)

Hej lachonki ja juz po kawuni dzis leniuchuje TIJA ja kiedyś tez tak zrobiłam to mój pan sie na mnie obraził i przez tydzien sie nie odzywał a ja boki zrywałam jak mu malowałam paznokcie 🌼 Chyba robi sie juz jesien zimno ponuro brrr nie lubie deszczu🌼