Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

tabelkę, ale na tamtej stronnie by ją i tak roz... je .... ło :P A teraz to co innego :)

*****************NOWY ROK***************NOWE ZMAGANIA******************** nick____wiek____waga wyjściowa___wzrost___teraz___cel (i data!) KICIA ___35___________70_________172______68____60 (06.2010) MAJKA____39__________67_________164_____64,5______60 (05.2010) DO2DO___30___________68,5_______153______67_____60 (27.2.2010) TIJA_____30________ __xx_________165______84,3_____69 (1.05.2010) ABS______36__________60_________164_______59_____56 SERUM___40__________76__________160?______72_____70 KASIUNIA _29_________67__________165______55,6____60 Kasiunia :) wpisałam wagę jaka podałaś na ostatniej stronie, ale chyba kliknęłaś nie tą cyferkę :P Bo pisałaś, że spadek niewielki, a mi wychodzi, że superaśny :) Czego Ci oczywiście z całego serca życze :) wiec żeby nie było, że z zazdrości sama coś poprawiam wpisuję tak jak podałaś. Bo przecież i tak tyle będziesz mieć :) U mnie jak na razie spadek taki sobie , ale i tak jestem hepi :) bo ostatnio tyle jesienią było :) No i po spodniach czuję, ze wymiary też troche zleciały. Ja jeszcze z przepisow za bardzo nie korzystam, bo czasowo sie nie wyrabiam. W efekcie troche na ssącym żołądku :P chodzę, bo ser i ryba z cebulą już mi troche obrzydły, ale przynajmniej nie podjadam zakazanych rzeczy. A zaraz znowu do roboty lecę i do wieczora znowu, bo za koleżankę troche teraz robię .... Dziewczyna chciala sobie usunąc laserowo przebarwienia ( ja ich nawet nie zauwazałam) i naczynka z twarzy, a tak ją zalatwili, że trzeci dzieć cała twarz spuchnięta jest i bąble do tego są - wg mnie poparzenie :O spaaadam ... bo i tak tu prawie nikt nie zagląda :P za wyjątkiem tych, ktore tu zaglądają :)

Tijuś :) ja chyba ostatnio tak tabelę wkleiłam :P ale nie bij !!!! juz poprawiłam :)

a jeszcze wam powiem, ze zimą to u mnie nawet 68 bywało, a kilka razy to i 69 sie pokazało :O ale było mi wstyd sie przyznać :P

Hej wnet to bedziecie wygladały jak szczypiorki a ja przy was jak dynia ja bez bicia sie przyznaje że nie stosuje żadnej diety a też nawet sie nie obrzeram normalnioe jem A wczoraj to nawet pekińska mi posmakowala i wtryniłam az połowe z dodatkami Bardzo bym prosila jak bedziecie wklejały tebalke to mnie tam na nia wciakcie Ważyłam 70 a teraz napewno 73 kilosy Nie mam wagi bo mi sie spierdzielila tylko na oko wam mówie

ale mnie trafi zaraz z ta kafe MAJECZKO ale ty biedaczko jesteś zalatana TIJU ty to od nas sie odsuperowalaś już a gdzie jest nasza SERUM czyżby zapomniała o nas o LOLI to już nie wspomne

majka NIESTETY SIE POMYLIŁAM :( :( :( zamiast 6 napisałam 5 łeeeeeeee 65 a nie 55 ojjj az mnie nerw złapał

dziewczyny 😭 jestem słabaaaaaaaa i beznadziejna :O a ten mój to zdrajca i nie zależy mu, żebym schudła :( gad zrobił spaghetti o 21 wieczorem, no i co???? no i zjadłam :( nie warta jestem waszej przyjaźni 😭 i waszej uwagi. Idę zapaść się pod ziemię :o

Kicia 👄 mimo wszystko wierzę w Ciebie :) nawet twarda kobieta musi czasami miętka być :P Kasiunia :) prędzej czy póżniej będzie 5 :) pewnie nawet szybciej niż u mnie :) Myszka :) jutro mogę Cię dopisać do tabelki :) wzrost tylko przypomnij :) A z tymi sałatkami uważaj, bo często do mało kalorycznych warzyw dodaje się mega kaloryczne sosy i dupa z efektów .... Tija :) to fajnie, ze dzięki Tamilce te kiloski Ci spadły :) To tak jakby i mi spadły :P Mycha !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Ty co sobie myslisz?????? wpadłas tu, że nie wiem jak kto i co dalej, hę ?????? Jak sie powie aaaaaaaaaaaaaaaa to potem wypadałoby powiedzieć beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moja panno :P 👄 Dziewuszki, spadam lulu, bo jutro kolejny dzień z rzędu o 6 rano budzior bedzie mordę darł :O A, no i jeszcze męża choreńkiego mam - zaraza jakaś go dopadła żołądkowa :O

ło matko , strach się bać MAJKA :D a ja jeszcze nie śpię :O trawię :( dzięki za wsparcie ❤️

aha, bo chciałam przypomnieć, żeby to głupio nie wyglądało, że ja o 20.48 piszę, że o 21 jadłam spaghetti. U mnie jest godzina później ;) teraz, dajmy na to, jest 01.10 :)

Majeczka a moze Ty tak jak ja w ciązy jesteś, śpisz popołudniami, a nocą w necie siedzisz? Własnie skończyłam pisac pozew na mojego pracodawcę, jutro składam proszę trzymać za mnie kciuki aby mi termin przywrócili... Buziaki :)

Witam z rana wszystkie odchudzaczki MAJECZKO mój wzrost to 166 Doniu ja jak byłam w ciąży z moim pierwszym synem to wtedy naokrągło spałam jak niedziwdzica KICIAKOCIA ale ten tój o ciebie dba na drugi raz powiedz mu żeby zrobił sałatke GRECKĄ dla Ciebie o tej godzinie

Hej Kochane :D Więc tak :) u mnie tak ogółem to jeszcze gradziołko mnie troche boli wogle cały czas czuje się jak podziembiona :( Co do psa to zrobiliśmy z synem tak :) Kupiłam ksiązke o bokserach i wydrukowałam zdjęcie piesków i napisałam tak jak by pisał pies :) że bedę cie gochac przynosić piłke chał itd. syn kupił za własne pieniądzę sliczną czarna obrożę w trupie czachy które swiecą w ciemności i taką kuleczkę którą się przyczepia u góry obroży przy smyczy która swieci jak jest ciemno :) jak mężus juz zjat i otworzył sobie piwko dalismy mu prezent i mówi "o super kupiliście mi książke o bokserach i za chwilke wyciagnoł to zdjęcie przewiązane olbrzymia złotą kokarda i zaczoł czytac i..........zaniemówił pierwszy raz w życiu widziałm jak zaniemówił :D Młody do niego powiedział tata kupilismy ci psa będzie juz z tobą od marca :) a mąż aż krzyknoł uśmiech miał wiekszy od jocera :D po chwili wyjoł obroże i powiedział ze jeszcze w to nie wierzy ze jest szczęśliwy :D pokazalismy mu z synkiem meila od tej pani z pieskami ( mielismy karzdego osobno sfotografowanego) ale nasz wybór pad jednogłośnie na Sunie :Dpoprostu serducho nam podpowiedziałao :D odrazu napisaliśmy do pani na którego się zdecydowaliśmy i piesek już na nas czeka :D więc oby do 26.03 :D Mąż jest szczesliwy już książkę przeczytała hihihi:D wczoraj połowe i rano wstał o 7.00 i skończył a miała 150str:) juz odnalazł przedszkole dla psów :) Mówię wam kosmos :) Sunia bedzie się nazywać Carmen ( ja wymysliłam ) smieje się że ma żone to będzie miała kochanke Carmen elektre hihih:D choc imie wybrałam jako operowe hihh:D mówię wam jest taki szczęśliwy :D Synek rano też wstał i mówi mama jeszcze tylko 13 dni i Carmen będzie z nami :D DONIA- mamusia buziaki dla ciebie i maleństwa ❤️ i spij puki możesz :D👄

KICIA- to ja się chyab na twój czas przezucę hihihi:D MAJKA- no godzinke super wybrałas na posta :D KASIUNIA- oj niebawem bedzie ta 5 z przodu :D MYSZKA- 👄