Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Kwiatkami sypię na przekór pogodzie .... u mnie dzis znowu śniegiem lellko sypnęło :O Kicia :) już pewnie strawiłaś, a przede wszystkim spaliłas :P te dodatkowe kalorie :) Donia :) Witaj :) Wyspij sie, póki mozesz :) Ja na szczęście w ciąży nie jestem , no i nie odsypiam w dzień ...... Chyba, że po nocce jestem. 3 dni z rzedu od 6.30 pracowałam , a wczoraj i przedwczoraj kończyłam pracę o 21.... Z przerwą oczywiście, ale i tak sporo godzin nastukalam. Jestem typem nocnego marka, do tego mam problemy z zasypianiem, ale niestety rano wstaję - albo praca, albo szkola :O W efekcie pod koniec tygodnia mam fazy, kiedy zasypiam niemal na stojąco :P Doczochraj brzuszek w imieniu ciotki 👄 No i powodzenia :) Do2do :) no to teraz będziesz miala okazję do zwiekszenia ruchu :) piesek będzie całą rodzinkę na spacer wyprowadzał :P 👄 Myszka:) zaraz Cię dopisze :) Kasiunia :) już poprawiam, ale chetnie wpisze tą 5 na nowo :) już niedługo :) Ja dzis na śniadanko sobie omleto-jajecznicę na nowiśkim teflonie zrobiłam :) 2 jajca+ otręby +łycha jogurtu+ cebulka +pomodorek :) Domownicy na mnie dziwnie patrzyli (czemu nie spodobały im się otręby? :P ) mam nadzieję, ze sie najadłam :P

*****************NOWY ROK***************NOWE ZMAGANIA******************** nick____wiek____waga wyjściowa___wzrost___teraz___cel (i data!) KICIA ___35___________70_________172______68____60 (06.2010) MAJKA____39__________67_________164_____64,5______60 (05.2010) DO2DO___30___________68,5_______153______67_____60 (27.2.2010) TIJA_____30________ __xx_________165______84,3_____69 (1.05.2010) ABS______36__________60_________164_______59_____56 SERUM___40__________76__________160?______72_____70 KASIUNIA _29_________67__________165______65,6____60 (55 :) ) Myszka __33__________73_________166_______73_____mniej :)

Kasiunia ;) mam pomysła !!!! Jestes blisko mnie, więc mnie goń mocno, a ja będę sie starała mocno uciekać :P W ten sposób obie 55 osiągniemy :P ta waga była jeszcze niedawno moim marzeniem :)

*****************NOWY ROK***************NOWE ZMAGANIA******************** nick____wiek____waga wyjściowa___wzrost___teraz___cel (i data!) KICIA ___35___________70_________172______68____60 (06.2010) MAJKA____39__________67_________164_____64,5______60 (05.2010) DO2DO___30___________68,5_______153______67_____60 TIJA_____30________ __xx_________165______84,3_____69 (1.05.2010) ABS______36__________60_________164_______59_____56 SERUM___40__________76__________160?______72_____70 KASIUNIA _29_________67__________165______65,6____60 (55 ) Myszka __33__________73_________166_______73_____mniej :) MAJKA- oj kwiatki sie przydadzą bo na wet moje hiacynty i żonkile nie pomagaja za oknem szrówa :) No a z pieskiem mam zamiar biegac bo bardzo lubią albo przy rowrze latac to bedzie biegał ze mna bo bokserów nie można utuczyc :D

Gość spiacakrolewna1
sluchajcie gralyscie moze kiedys na www.fanipokera.pl? zastanawiam sie jak to wyglada i czy by ogarnela!?!?!? :P

hej laski ja dzisiaj szósty dzień i włączyłam warzywa :) i o niebo mi lepiej niestety waga jakos super w dół nie idzie-65,9 ale niestety mam za sobą ostrą dietową przeszłość wiec mi bedzie dużo gorzej zrzucić- ale majeczko kochana z przyjemnoscią bede Cie gonić- mam nadzieje ze czujesz mój mocno sapiący oddech na swych plecach:) :) :) do2do- piękna Carmen- tez miałam boksera:) Donia- 👄 kicia- ty jestes laska pierwsza klasa- nie martw sie spagetti :)

KASIUNIA ❤️ :) ale człowiek zawsze chce więcej ;) a ja chcę ...mniej :P ważyć bo kiedyś ważyłam 57. Oczywiście, o tym nie ma mowy, jeszcze tyle rozumu mi zostało :D ale tak bym chciała cokolwiek... z 5 kg :P Dobrej nocki dziewczyny, do jutra. Dostałam tę zajeebaną kartę, ale teraz mam przeboje z meldunkiem :O jutro idę do "paspotnego stołu", zobaczę co wymyślą :O

qrwa mać!!!!!!!!!!!!!! dzis na wadze 66,6 :( :( :( załamka - jeden dzien z warzywami (własciwie zjedłam oprócz białek tylko jedna sałatke) i kilo wiecej ale sie nie poddaje - bede silna i zwycięże!!!!

Kasiunia !!!!! Tak może byc !!!! Może jesteś przed @ albo tak poprostu reaguje Twój organizm. Bo najwieksze spadki są zawsze na protalu, a przy warzywach waga staje albo lekko w gorę idzie. No i skoro stosowałaś już wcześniej konkretne diety to poprostu organizm walczy. Wyczytałam w ksiązce, ze szczególnie przy gotowanych warzywach waga moze skakać. NIE POZWALAM CI NA JAKIEKOLWIEK PRZERWY W DIECIE , BO MASZ MNIE GONIĆ!!!!!!!!! MASZ MI ZIONĄĆ NA KARK, PLECY I NA CO TAM JESZCZE SOBIE CHCESZ !!!!!!! NAWET MNIE PRZEGONIĆ MOZESZ, WTEDY JA BĘDĘ SAPAĆ ZA TOBĄ 👄 Ja dziś ostatni dzeń na warzywach jestem i stwierdzam, ze wcale aż tak bardzo mi nie urozmaiciły żarełka. Znaczy było inaczej, ale bez szaleństw żadnych. Ja z oszczędności czasu jadłam głównie świeże warzywka, wczoraj tylko trochę gotowanego kalafiora. Przymierzam się do zrobienia pasztetu :) W przepisowni jest kilka wariantów. Jutro obiad będę mieć wypaśniety , bo udka mam zamiar piec :P jeść oczywiscie bez skory będę. No i znowu fileta z indyka będę piec, do musztardy :) Muszę tylko poszukać taką bez cukru. Jakoś odrzuciło mnie od ryb , choć zawsze chętnie je jadłam. Wczoraj na kolację zrobiłam sobie placki: otręby (2 łyki owsianych i 1 pszennych) + jajko + lyżka jogutru naturalnego gęstego (powinien byc serek homo ale dostać u siebie nie moge) i wszystko na teflon. Wyszły 4 szt. i były naprawde dobre :) Można dać słodzik albo homo smakowe + cynamon i moze być wersja na słodko :) Dużo słodkich rzeczy można wymyslać, tylko trzeba mieć skrobię kukurydzianą (nie makę) i mleko w proszku odtłuszczone. Skrobię zamowiłam sobie przez internet:) mleko też muszę gdziesz poszukać. Jak pisałam moja siostra jest na tej diecie 2 miesiace. Ma za sobą 10 kilo albo troche wiecej nawet. Ale chce jeszcze ze 20 zgubić. Ona wzięła się ostro za diete. Najpierw 10 dni protein, a teraz 7/7 jedzie. Ciężko kurnia ...... Do tego wyklucza węglowodany i cukry - nie je nawet jogurtów naturalnych, tylko kefiry najlepiej 0% I wypija ...... ok. 5 l płynów dziennie !!!!!! Ma kobieta zacięcie , trzeba przyznać. Teraz kryzys przechodzi, bo już nie ma pomysłów na jedzenie, a szczególnie słodkiego jej sie chce. Wczoraj szukałam jej przepisów na ciasta :) Ale ciuchy na niej wiszą i nie ma zamiaru na razie przerywać. Ja dziś też miałam minimalny spadek na wadze, mam nadzieję, ze sie to utrzyma ..... Ale mi sie marzy 63 zobaczyć !!!!!!! Jeszcze parę deko mi brakuje :) Mam nadzieję , ze do piątku rano (będzą 2 tygodnie diety) przekroczę granicę :) Na zachętę zmierzyłam sobie wczoraj spodnie, w ktore jeszcze niedawno na dnie szafy leżały ..... Dziś mam je na sobie :classic_cool:

no patrzcie .... skąd to się tu wzięło? :P A jeśli chodzi o KIcie to Wam powiem, że ona to jest taka ściemniara, ze hej!!!!! Ja ją widzialam na wlasne oczy i zaświadczam, że żadnych nadmiernych kilogramow nie ma !!!!! To jej całe odchudzanie to fanaberia taka tylko :)

DLACZEGO MĘŻCZYŻNI NIE POWINNI REDAGOWAĆ KĄCIKA PORAD .................... "Drogi Jacku, mam nadzieję że będziesz mi w stanie pomóc. Pewnego dnia wybrałam się do pracy, zostawiając mojego męża W domu oglądającego telewizję. W drodze do pracy zgasł mi silnik i samochód został unieruchomiony jakieś dwa kilometry od domu. Musiałam wrócić, aby poprosić męża o pomoc. Kiedy dotarłam do domu, nie mogłam uwierzyć w to, co zobaczyłam. Był w łóżku z córką naszego sąsiada! Mam 32 lata, mój mąż 34, a córka sąsiada ma 19. Pobraliśmy się 10 lat temu. Mąż przyznał mi się, że romansuje przez ostatnie pół roku. Mąż nie zamierza iść do poradni małżeńskiej. Jestem kompletnym wrakiem człowieka. Potrzebuję pilnej porady. Możesz mi pomóc? Magda" "Droga Magdo, zgaśnięcie silnika po krótkiej jeździe może być spowodowane przez wiele czynników. Najpierw sprawdź czy nie jest zapchany przewód paliwowy. Jeśli jest czysty, sprawdź wszystkie przewody i rury doprowadzające powietrze do silnika. Sprawdź też przewody uziemiające. Jeśli to nie rozwiąże twojego problemu to należy sprawdzić czy pompa paliwowa nie jest uszkodzona i czy dostarcza prawidłową ilość paliwa do wtryskiwaczy. Mam nadzieję, że byłem pomocny. Jacek

MAJKA 😭 ty gadzie jeden! Niech ci się nie wydaje, że widziałaś wszystko.!! :P Jest zima i byłam zamaskowana! :P Odwalcie się. Czy ja mówiłam, że jestem stu kilowym wielorybem??? Wklejam zdjęcia na bieżąco, nic nie ukrywam. Pisze jak wół w tabelce, że ważę ok 70 przy wzroście 172. Ja wiem, że to nie dramat, ale pozwólcie mi marzyć!!!! :( Wyglądam średnio, tzn normalnie. A ja chce był szczupła. Jak nie chcecie mnie tutaj, to idę sobie. Znajdę topik dla anorektyczek, one mnie zrozumieją :P nikt mnie nie rozumie :( :( :( Mój własny gad też nie :( gotuje i wciska mi jakieś "niedietetyczne" żarcie :O Byłam dziś w "pasportam stalie". Pan major, czy tam tawariść major, podpisał, że nie ma przeciwwskazań :P. Mam nadzieję, że teraz dostanę już ten meldunek 😡

Hej laki ale ostro walczycie jestem pełna podziwu A ja jestem od wczoraj kaleka ledwo chodze tak mnie cos łupło w krzyżu że dziś moi chłopcy sprzątali w domu ja ledwo obiad ugotowałam Czyżby to starość sie odzywała nigdy na nic nie chorowałam a tu masz babo placek Łupło i człowiek jest uziemiony U mnie zima w pełni czyżby w tym roku nie zamieżała odchodzić

Myszka 👄 wiem co to znaczy ból w krzyżu :( Kuruj się :) Kicia :) no mam nadzieję, że nie widzialam wszystkiego :P I nie sądziłam, że sie obrazic możesz, jak napisałam, że nie masz nadwagi żadnej :) więc wielkie SORRRY SORRRY SORRRY 👄 Jeśli może Ci to poprawić nastrój to powiem Ci wreszcie szczerą do bólu prawdę.... jesteś gruba jak wielka gdańska szafa 3-drzwiowa :P Na forum dla anorektyczek nie masz się co wybierać, bo tam wielorybow nie przyjmują :P Może mialabyś jakieś szanse w "grinpisie" ale z tą Twoją całą spaślakowatością nawet tego nie jestem pewna :P Tak więc nie pozostaje Ci nic innego jak pozostanie w naszym milusim towarzystwie 👄 Ja dzis doszłam do wniosku, że nawet jakbym schudła do 55kg (czego oczywiście za nic i nigdy nie uda mi się osiągnąć :O ) i tak wyglądałabym tragicznie i grubo, bo mam duze cycki, szeroką dupę, wiszący brzuch, grube nogi, a do tego totalny brak talii :O O rozstępach nie wspomnę 😭 Poprostu mam figurę jak ciosaną w kołku :( Tak więc każdy ciuch i tak będzie na mnie wisiał niczym na starej kobyle :O To by było na tyle ......

i jeszcze Ci Kicia nie powiedzialam, że masz opone jak koło od tracka :P

MAJKA :P śmiem twierdzić, że jesteś głupsza ode mnie :D ja też cię widziałam, i powiem WAM wszystkim. ONA PRZESADZA!!!! Majka, wariatko :P jesteś bardzo seksowna i proporcjonalna. Takie są moje spostrzeżenia po spotkaniu. Niejedna baba (w tym ja :P ) dałaby się pokroić za taki biust. Ale ja wiem, wiem. Nigdy nie doceniamy tego co mamy, chcemy tego, co ma koleżanka, sąsiadka czy pani z TV. :)

tak Kicia :) w gruncie rzeczy chodzi nam o kilka głupich centymetrów ..... Tylko, ze ja chcialabym je mieć na wysokość, a Ty w górnym obwodzie :) niby kilka głupich centymetrów, a jednak jaka różnica :P

no tak.... jak już ja sie nie odezwe to tylko dyżurna Myszka ledwo machnie ..... Kasiunia :) moja waga dzis też bez rewelacyjnych spadków :O A dokładniej bez żadnych nowych spadków :P no ale moze za dużo chciałam od razu :P Ja dziś znowu same proteiny zaczęłam, spróbuję ciągnąć 5protein/3mix ... zobaczymy co z tego wyjdzie. No i czy dam radę :)

Po czy poznać wesołego motocyklistę ? Po muchach na zębach :P

byłam dzis u mojej znajomej a ona mi hasełko żuca że jest na diecie proteinowej byłam w szoku ale żuciła palenie i 4 kilosy prztyla i wzeła sie za diete

Hej kochane :) Wczoraj mój męzus byl w domku bo dziisja jedzie do feralnego Torunia by sprawy z samochodem załatwiać ,dzisiaj ma tam z laweta znajomy podjechac i go zabrac by na cześci polazł :) A że młody wczoraj i dzisiaj w domu bo ma straszny katar wiec skocho ma w szkole dzisiaj 2 techniki , religie, muzyke i matme to dalismy mu jeszcze dzisiaj wolne by go podleczyć . i zwiąsku z tym panowie wczoraj okupowali laptopiki i nie miałam jak kliknąc do was:O Umnie bez zmian dieta jest ale jeszcze nie MAJECZKOWA :D chyba od poniedziałku się za nia wezmę bo normalnie juz nie mogę z tą pogodą :( ospała ociężała chodzę i ogółem dupowato na całej lini :( ALE ZA WAS MOJE GWIAZDECZKI MOCNO TRZYMAM KCIUKASY 👄🌼:D👄🌼:D❤️🌼:D 👄🌼:D❤️❤️🌼:D 👄🌼:D❤️👄🌼:D❤️🌼:D 👄🌼:D❤️🌼:D 👄🌼:D❤️👄👄🌼:D❤️🌼:D 👄🌼:D❤️🌼:D❤️👄🌼:D❤️👄🌼:D❤️🌼:D 👄🌼:D❤️🌼:D 👄🌼:D❤️