Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

no co piciolki? jak tam święto? a ja od rana na robocie, już nie wiem gdzie i co, normalnie nie mam siły odbierać telefonów :O koszmar jakiś, a wszystko chcą na wczoraj, wszystko się wali :( a czuję, że jeszcze do poniedziałku - wtorku tak będzie. z okazji święta kupiłam sobie pół litra :O i dalej tłumaczymy. bo jutro deadline :( czy jak to się pisze ;) no nic, miłego wieczorku, poleńcie się za mnie 👄

kicia- buziaczki 👄! PÓŁLITRA???????? no jestem rozgrzeszona.... robię obiadek i naleję sobie lampkę winka :D

ogłaszam wszem i wobec ,że jestem "szczęśliwą " posiadaczka kamieni żółciowych 😭 mam piękne ujęcie na zdjęciu usg ....i skierowanie do szpitala...ale jeszcze nie wiem kiedy sie tam wybiorę .muszę zrobić sobie przeciwciała ,abo nie wiem czy nie będę musiał sie do szczepić.....ehhhh

SERUM na gratuluję :D i gratuluję z góry straconych kilosów :P :D dziewczyny, robimy zakłady? Serum, no jak? Prześcigniesz moją mamę? ;) A ja jutro jeszcze trochę do pracy muszę iść :O już mnie znudziło to tłumaczenie. Potem z małym do vracia, bo coś sraczkę dostał, a potem na małą imprezkę :P mam nadzieję...bo to takie moje plany :) aha... chciałam dodać, że ja kupiłam pół litra, ale wypiłam znacznie mniej ;) jeszcze mam na dzisiaj :P

ooo, sorry, jakieś jaja, jak otworzyłam stronkę, to ostatni post był SERUM o winku. Myślałam, że ktoś pousuwał.

👄 sorry dziewuszki, ale trochę się zapuścilam :P I to na kilku frontach. W pisaniu i wagowo też 😭 Normalnie siedzę i czuje jak mi brzuch i dupsko rośnie :O Unikam chodzenia do sklepow, bo bez słodycza nie wychodzę :P No ale mam plan ... musze schudnąć chociaż z 5 kilo :P nie mam jeszcze tylko planu jak to zrobić :P Może dałabym sobie na ten przykład coś zoperować albo wyciąć ? Tak ostatnio zachwalałyście, ze po takich ekscesach traci sie kilosiki :P Tylko czego by sie tu pozbyć? :P Serum 👄 jako że póki co daleko mi do jakiejkolwiek operacji - Twojej nie zazdroszczę. Zazdrosć zacznie mnie zżerać dopiero jak Tobie kilosiki zaczną spadać ;) Kicia :) się nie musisz tłumaczyc z tego pól litra :P Twoja specjalność to przecież tłumaczenia językowe i na tym poprzestań :) zdrówka dla kotka. Tija :) kręć kulki, kręć kochana !!! Przy robocie mniej sie myśli i czas szybciej leci :) Donia :) gdzie fotki Maleństwa ???? No pokaż ciotkom synusia :) Do2do 👄 Myszka 👄 Mafinka 👄 Cudnie 👄 Dziadek 👄 ps. moja córa już doszła do siebie, chociaz kaszel jeszcze jest. I jeszcze ten tydzien na zwolnieniu byla. ps2. a ja jutro do śwagra na wódkem idem. I nieuchronnie początek diety odsunie sie o kolejny dzień :P

no co jest ???? teraz ostatni u mnie post to ten Serum . Wcięło posty Kici i mojego Chyba i mnie się na oczy ta flaszka Kici rzuciła :P

aaaa, rozumiem ! 13 wolałyście nie pisać. No ale już możecie, 14 dziś mamy :P Jestem po piciu u szwagra. Nie powiem żebym była wyspana, ale grunt, ze kaca nie ma :P finladia żurawinowa jest jednak w moim przypadku nieoceniona :) i nieprzeceniona :) Dziewuszki, poszukuję filmu- Braterstwo róży. To taki starszy film, ale bardzo fajny podobno. Nie mogę niestety nigdzie go znaleźć. A do ściągniecia jest tylko w wersji angielskiej albo z napisami, a ja szukam z polskim lektorem. Jakbyście gdzieś błądziły w swoich wiekszych miastach po empikach to zapytajcie może przy okazji? Kaskę za film i przesyłkę oczywiscie przesłałabym od razu na konto.

- Gdybyśmy przed baranem postawili wiadra: z wodą i z alkoholem, to czego się napije baran? - pyta prelegent usiłujący różnymi przykładami przekonać słuchaczy, że picie alkoholu jest szkodliwe. - Wody! - odkrzykują słuchacze. - Tak! A dlaczego?! - Bo baran!

Faktycznie pustawo jakoś:-P A ja, w odróżnieniu od Majki niestety, nie używałam Finlandii, mimo to padam na ryj (dosłownie i w przenośni), jestem tak potwornie zmęczona, że tracę kontakt z rzeczywistością, a mój prywatny "oprawca" ani myśli dać matce odrobinę wytchnienia:):):) Właściwie to dla mnie nie ma znaczenia...picie na umór przez całą noc i kac versus brak snu 3 dobę z rzędu i coś jak kac tylko 100000000 bardziej dobijający.... Z jedzeniem masakra....Brak jedzenia. Jeszcze coś...Pozdrawiam:-D

I kafe mnie karci i upomina, że nie można wysyłać postów w odstępach krótszych niż 1 min!!! No przepraszam, że niektórzy są nieco bardziej do przodu:):):)

Witam moje psiapsiółki😘 Dziadek Jacek:) zaczęła nową stronę, a ja zacznę nowy tydzień:D i to o jakiej godzinie:p Majka:) cieszę się że córcia zdrowieje, a powiedz jeszcze co z tym okiem? Kicia:) fajną tą fuchę wyrwałaś, a ten program będzie w polskiej telewizji? Serum:) fajnie że znowu z nami jesteś. Może faktycznie kamyki masz po to żeby pomogły Ci schudnąć:p w każdym razie trzymam kciuki żeby wszystko było ok Mafinka:) ja też mam słabość do piwka:D cudnie:) do winka niestety też mam słabość, chyba tylko wódki i koniaku nie lubię, pozostałe alkohole są ok:D Dla reszty dziewczynek słodkie 😘 Nie wiem czy ktoś w ogóle ma ochotę ze mną pić tak bardzo poranną kawę, ale jak coś, to częstuję \_/> Dziewczyny, może jestem pomylona, ale oddelegowałam dzisiaj mojego K. Wysłałam go w delegację. Musiałam odpocząć, nabrać dystansu do tego wszystkiego. Czułam się pewniej przez te 3 tygodnie kiedy był w domu, ale przecież nie mogę go trzymać tak przez całe życie. Pracował ze mną i domem praktycznie sam się zajmował, bo ja jak zwykle zasypana robotą. Przez jego zraziki, roladki, pierogi itd... znowu przybyło mi tu i ówdzie. Z jednej strony wiem, że tak należało zrobić, a z drugiej boję się, że moja niepewność i schizy mnie wykończą. Mam nadzieję jednak, że dam radę. W dużej mierze, to będzie zależało od niego i od jego zachowania. Lecę budzic pannę do szkoły. pa pa

Witam laski u mnie zero spania dziś w nocy budziłam sie co chwilke TIJU JA POPROSZE KAWUNIE Moja droga mam nadzieje żę wszystko sie ułoży i bedziecie szczęśliwi a ten twój PAN Cie doceni i na rękach jeszcze bedzie Cię nosił

Witam Tija i piję z Tobą kawkę \_/> :D. Buziaki dla pozostałych śpiochów!!!:P Ja też już w pracy i dzięki BOGU ..... jestem ZMĘCZNOANA po tym wolnym!!!:P

Już leję kawkę dziewczynki \_/> \_/> \_/> No kto by pomyślał że tyle Was z rana się zleci do kawopoju :p Wiecie, ja sama nie mogę tego zrozumieć dlaczego musieliśmy dobrnąć do takiego punktu? przecież kurcze on życiowo to jest super facet i na prawdę oddany rodzinie. Spędziłam z nim te kilka tygodni i nadal nie mogę zrozumieć DLACZEGO??!!! przysięga na dzieci, że nigdy więcej tego nie zrobi, a ja chcę mu wierzyć, tylko jak zebrać się w sobie na tyle, żeby naprawdę umieć zaufać na nowo. Ja wiem, że potrzebuję jeszcze czasu, że wszystko zbyt świeże, ale jak ciężko przetrwać ten czas i czy ktoś da mi gwarancję, że kiedyś ten ból minie?