Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

hej robaczki ❤️ Romantyczka-sos to ja, utworzyłam sobie nowy nick aby czasem na innym forum coś napisać, i aby tu żadnego "trola" nie ściągnąć swoim stałym nickiem,

Kawka dla wszystkich \_/> ABS- nie panimaju o co chodzi z tymi nickami:( ale pewnie dlatego, że się nie rozbudziłam :P Co do porodu- pireszy miałam szybki, prawie na kiblu w szpitalu bym urodziła a drugi..... matko, nie chcę myśleć ....:O Jacuś- życzę Ci abyś szybko poznała nowego potomka :D Buziaki 👄

dzień dobry słonka :) u mnie dalej -10 i śnieg. siedzę w domu, spłaszczam tyłek przed kompem... :O bleee ABS mówisz, że zaczynasz na wiosnę? To kiedy starujemy? 21.03 🌼 w pierwszy dzień wiosny? ;)

Witam 🌼🌼🌼 Ja juz mam wolne własnie popijam sobie piwko Zima na całego rano o 6 odgarnialam snieg i jak mi cos gruchotlo w plecach tak chodze jak polamana Jeszcze na jazde musialam jechac rozpacz na drodze DROGOWCY ŚPIĄ ABS ja już bylam w tamtym roku tak że wiem co i jak sie zkim dogadać a za darmo nikt nie chce płacic tylko trzeba zapitalac Ale zawsz troche grosza sie zarobi

Hej laski i ja mogę już z odchudzaniem się dołączyć, jestesmy u teściów ale tak tylko chwilkę o bąblach napiszę wieczorkiem jak już z wszystkim się uporam bo jak dotąd to mało mam czasu dla siebie ciągle nas ktoś odwiedza z rodziny i ze znajomych, masakra po prostu pa pa A u WAS muszę poczytać co się nowego dzieje DUżE CAłUSY

myszka❤️ wiadomo że nie ma nic za darmo, trochę mnie uspokoiłaś pisząc że już tam byłaś i wiesz co jest grane, wiesz tyle sie słyszy złych rzeczy że człowiek myśli z przerażeniem,

majka❤️ a ty myślisz ze ta łapką pomachasz tak na odczepnego, zaraz mi tu "pościka" na stronę napisać :P - proszę :-) kicia❤️, od wiosny kiedy śniegi się rozpuszczą i będzie można biegać i w ogóle się "sportować" na świeżym powietrzu, wtedy cała na przód nie ma żadnego wytłumaczenia, na lato piękna, zgrabna i pełna wigoru:P,

a widzieliście to co wkleiłam :-), to dopiero wyczyn,

ABS🌻A to ciekawe, ze odebrałam Twój nowy nick jak Romana Tyczkę, a nie Romantyczkę:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D normalnie uśmiałam się:P Będziesz dla mnie Romanem...albo Tyczką:D:D:D No chyba, że nie chcesz:P Dobra laski, ani słowa o porodach, bo śnił mi się już dzisiaj jeden i generalnie mam dość!!! Kawały obrzydliwe i sprośne też przyjmujecie? Znacie o Pani i podpasce?

ja też odebrałam jako Roman Tyczka :D ale to chyba tak miało być?!? Nie? ;) a ja sie dziś nudzę wybitnie mój kot też. R pojechał, nikt się z nim nie bawi (z kotem), nikt go nie gania, nie dręczy i kot chodzi i ... jęczy. Ewidentnie płacze za R. Ja to lubię jak kotek leży na kolanach, albo gdzieś śpi. No, ale ten mały gad ma ok. 5 m-cy, więc nie w głowie mu takie rzeczy ;) Chciałabym zabrać go do Kr, póki mały jest, żeby zżył się z moimi. A z drugiej strony... skoro ja tu zostaję, to będę sama płakać jeszcze bardziej. ;( No i znowu dylemat. Zostawić go tu, póki ja tu jestem, czy wywieźć go do PL, póki młody jest i szybko się zaaklimatyzuje? Tam miałby towarzystwo, a tu ze mną zdycha z nudów. takie to ja mam problemy dziś wieczorem :P :P :P

Jaka jest najczęściej spotykana Wada postawy u żonatych facetów? - Dupa na boku. Przemyślenia blondynki. Od czasu, jak spróbowałam nowego "Dove", moja skóra odmłodniała, stała się delikatna, przyjemna w dotyku - taka aksamitna wręcz. Zmarszczki się zmniejszyły, a rysy wygładziły. Poczułam się młodsza i piękniejsza. Przybyło mi nowych sił, aż sama się zdziwiłam! Chociaż w smaku - mydło jak mydło... Idzie zajączek przez las i niesie pod pachą teczkę. Spotyka go wilk i pyta: - Co tam niesiesz? - Swoją pracę magisterską. - Ha! A jaki temat? - "Zając najgroźniejszym zwierzęciem w lesie" - No! Ty chyba sobie kpisz! - To chodź za krzaczek! Wpadają za krzaczek, słychać straszliwy łomot, skowyt. Po chwili zza krzaczka wypada wilk z obłędem w oczach, sierść z niego prawie zdarta... Po chwili wychodzi zając, a za nim niedźwiedź. Misio poklepuje zająca po plecach i mówi: - Widzisz zajączku! Nie jest ważny temat pracy magisterskiej, tylko promotor. Pewna kobieta przechodziła obok domu publicznego, gdzie odbywała się wyprzedaż sprzętów. Kupiła papugę w klatce, przyniosła ją do domu. Klatka była przykryta płachtą, którą kobieta podniosła. - O, nowy burdel, nowa burdel-mama - odzywa się papuga. Kobieta szybko zakryła z powrotem klatkę płachtą. Po jakimś czasie ze szkoły przychodzą córki i dopominają się, aby im pokazać papugę. Matka postanawia zaryzykować i odkrywa klatkę: - O, nowy burdel, nowa burdel-mama i nowe panienki... Klatka zostaje z powrotem zakryta. Przychodzi z pracy mąż i też chce widzieć papugę. Kobieta postanawia dąć jej ostatnia szansę i odkrywa klatkę: - O, nowy burdel, nowa burdel-mama, nowe panienki, tylko Zygmuś ten sam stary, wierny klient... W jednej podhalańskiej wsi wilki wciąż napadały na stada owiec. W celu rozwiązania problemu zorganizowano zebranie, na którym byli obecni górale, przedstawiciele państwowej władzy i ekologowie. Górale postawili sprawę jasno: - Wilków zajeb*ć! - Zaproponowalibyśmy bardziej humanitarną metodę wystąpił młody ekolog, z bródką, w okularkach i t-shircie z Che Guevarą. W skrócie polega na tym, by zrobić wasektomię czyli przecięcie nasiennych kanalików wszystkim samcom. U wilków pozostanie instynkt rozrodczy, lecz samic nie będą mogli zapładniać. W ten sposób populacja wilków zejdzie do zera. Usłyszawszy taką propozycję, górale zaczynają coś żywo dyskutować między sobą. Wreszcie wstaje stary baca, zdejmuje czapkę i mówi, zwracając się do przedstawiciela "zielonych": - Posłuchaj, synuś, czy ty pojąłeś sedno naszych problemów? Wilki nie ruch*ją nasze owce, ale je zjadają...

A tak w ogóle to dzień dobry wsiem :) Ferie się w zasadzie skończyły, pora dalej niestrudzenie nieść kaganiec :P oświaty :D Dziś jeszcze mam spotkanko z koleżanką, dziewczyna ma potrzebę poopowiadać co nowego u męża-kutafona :P Bidulka w 1,5 miesiąca schudła 10 kilo ..... Juz nawet płaska nie jest tylko wręcz wklęsła :( Nawet w ogólniaku chyba takiej figury nie miala, ale ja wolę te swoje 10 kilo nadwagi, niż taką dietę :O Apropo mojej wagi :) Oscyluję ostatnio na 63 kg (63,3-63,8) i z coraz większą tęsknotą czekam na 62,9 :P No ale na to chyba jeszcze trochę poczekam, bo w bliskiej perspektywie @ Mimozka !!!! Witaj i pisz częściej !!!! 👄👄👄 Kicia :) ja tam uważam, że każdy ma prawo do swoich problemów, jakiekolwiek by one nie były :) Ja też takie różne tam swoje mam :P Myszka 🌻 Abs 🌻 Do2do 🌻 Mafinka 🌻 Dziadek 🌻 Tija 🌻 Kasiunia 🌻 Serum 🌻 Cudnie 🌻 To chyba wszystkie ostatnio aktywne :P

No więc chyba są nowe osóbki na topiku, więc witam 👄 a u mnie a może raczej u nas miał być bąbel jeden a okazało się, że są dwa, i tu znów "ukłon" w stronę polskiej służby zdrowia za co oni kasę biorą:( ale nie o tym chciałam, co zjadłam nerwów to moje dobrze, że się wszystko ok skończyło:):):) Maluchy trochę pośpieszyły się i urodziły się poza granicami kraju, szkoda bo chciałam żeby tutaj i właśnie obudziły się później napiszę, nie mam chwili dla siebie, pa

Łaaaaa MIMOZKA :) to masz szczęscie razy dwa ;) oj, rybko, to ty się teraz nabiegasz. chyba żadna dieta ci nie będzie potrzebna ;) Całuję i gratuluję. 👄

Kafffka??? Herbatka??? Pifffko??? :P Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola. - To nie nasze dziecko - mówi przedszkolanka. Jadą do drugiego. - Nie znamy pana synka - słyszy w drugim. Jadą do trzeciego, czwartego... wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka. W końcu młody nie wytrzymał: - Tato, zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkole i jedziemy do szkoły, bo się w końcu na lekcję spóźnię! Na łące pasie się wielki byk. Odgania ogonem muchy i szczypie zieloną trawkę. W pewnym momencie zauważa kątem oka wychodzącego zza pagórka białego królika, który coś krzyczy. Byk wraca do jedzenia a zbliżający się królik wrzeszczy: - Z drogi bo idzie królik, król zwierząt. Byk dalej zajada trawę i macha ogonem. Królik stanął za nim i mówi: - Jak zaraz nie odejdziesz, to gorzko tego pożałujesz. Liczę do trzech razzzzz..., dwaaaaaa... W tej chwili byk (tak jak to byki robią często), walnął wielkiego placka i to tak, że trafił prosto w królika, po czym wrócił do jedzenia. Po kilku minutach z kupy "wynurza" się brązowy królik i pyta: - Co, zes*ałeś się ze strachu, cwaniaczku? Mężowi zaginęła żona. Kamień w wodę! On szaleje: wydzwania na policję, pogotowie, szuka po szpitalach, dręczy rodzinę i znajomych - NIC! Po dwóch dniach usilnych poszukiwań wpada do domu i... słyszy jakiś hałas w kuchni. Zagląda i widzi, że żona krząta się przygotowując mnóstwo kanapek... - Kochanie, ja od zmysłów odchodzę, co się stało, gdzie byłaś, pół miasta cię szuka! - Ach, skarbie, nie uwierzysz co mi się przytrafiło: porwało mnie paru facetów, zawiozło "na chatę", a tam przymusili do seksu: orgie, seks w pojedynkę, dwójkami, trójkami, grupowy, pozycje takie, siakie, z przodu, z tyłu, afrodyzjaki, gadżety, no mówię ci - koszmar! I tak przez cały tydzień! - Zaraz, zaraz, skarbie, jaki tydzień? Przecież nie było cię dwa dni? - No tak, ale ja tylko wpadłam na chwilę po kanapki!

Mimozka :) GRATULACJE PODWÓJNE !!! 🌻 To teraz robisz wszystko nie tylko 2 razy więcej, ale i chyba 2 razy szybciej ;) Ile mają bobaski? Napisz coś więcej o swoich maleństwach :) A swoją drogą to cwaniarka jesteś .... jeden poród i od razu parka :) 👄

nie ma co pisać, brzuch i dupa wielkie jak u słonia, zero motywacji, na dworze zimno i cimno...nic tylko usiąść i pić :P byłam wczoraj na chlaniu, dzisiaj jestem jakaś rozbita, nic mi się nie chce. :P Mąż i żona oglądają zagraniczny program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż: - Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie szczęśliwym i smutnym w tym samym czasie. - Masz największego penisa wśród własnych kumpli.

Witam wszystkie kobiety 🌼🌼🌼🌼 Kawunia na stoliku czeka 🌼🌼 W sobote była u nas w szkole imprezkatroszke dziadków i babcie wziełyśmy(rodzice ) w obroty a i glowa mnie wczoraj tez zbolała

dzień dobry :) kaffkę pijemy, coo? ;) a do mnie od 8 rano dzwonią i dupe zawracają. Zacznę wyłączać telefon 😠

hej robaczki, dziękuje za kawkę (_)> mimozka ❤️wielkie gratulacje, ależ nas wszystkich zaskoczyła, tyle szczęścia na raz, ale to chłopcy czy dziewczynki, może para mieszana, napisz coś więcej, to dopiero niespodzianka:D:D:D

kicia, ❤️ to przez te chlanie :P, hulanki i swawole, dupa rośnie,:P a potem lenistwo,:P tu nawet "cud" dieta nie pomoże,:P ale tak jak sie umówiliśmy na wiosnę się prężymy i do lata piękne i zgrabne:D:D:D

ABS vel Romanie:classic_cool:...kto do lata piękny i zgrabny ten do lata piękny i zgrabny😭NIE DLA KAŻDEJ TEN LUKSUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!