Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Myślę o was ❤️❤️❤️❤️❤️❤️brak weny do pisania ,bo trochę po lekarza biegam i badanka robię tarczycy i takie tam 👄

Ja też pobiegałam po lekarzach, a konkretnie po lekarzu, z małym potworem moim, bo jakowyś wirus go posiadł. Na szczęście wszystko jest ok, choć marudzi mi bestia do obrzydzenia...:O Uśmiałam się też serdecznie, ponieważ pomimo moich parokrotnych wyjaśnieniach lekarz uparcie wypowiadał się o Małym per ONA, JĄ...no zrobił z niego dziewuchę i tyle:D:D:D:D Na odchodne tłumaczył mi bąkając, że dziecko jest tak ładne, że bardziej pasuje na dziewczynką O ZGROZO:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dobrze, że Padre tego nie słyszał, bo by go prawdopodobnie szlag trafił:classic_cool: Pisać koleżanki🌻 Ja jestem tak gruba, że ledwo dostaję dłońmi do klawiatury, a jednak sapiąc piszę:D

dziadekjacek, ❤️a co będzie w 9 miesiącu, chyba nogami bedziesz pisać:D, a tak w ogóle skąd pomysł na tak "dziwny" nick :D

wstawać i pisac:P, zapraszam na kawę (_)>

a mnie już głowa boli od rana😭 tzn obudziłam sie o 4 rano i nie wiedziałam gdzie ja mam wsadzić:O, rzucałam sie na łóżku , trochę zasnęłam a tu wstawać do pracy trzeba:P, teraz siedzę i myślę czy dam radę wytrzymać do wieczora, może mi przejdzie, :O a miałam dodatkowo prywatne rozliczenie PIT, zrobić

jakie tłumy dziś:P:P:P, po odpowiedniej dawce leków głowa jest na miejscu i mniej boli:O, nie wiem czy to ciśnienie czy może przeziębienie :O

kawa była, mineralna z cytryną była, herbata byla, nawet śniadanie było ...... nie było za to seksu :P bo od wczesnego rańca była praca :O I zaraz znowu bedzie .... praca znaczy będzie, a nie seks :P

cześć dziewcionki :P ABS jak bańka? lepiej troszkę? 👄 MAJKa nie chwal dnia przed zachodem słońca :P może jeszcze będzie? ;) :P a ja już dziś popracowałam, pouczyłam się i po obiadku znowu idę do pracki. a na razie to sama nie wiem co z takim pięknym dniem zrobić. W UA już dziś świętują pierwszy dzień wiosny :O słońce niby świeci, ale jak dla mnie to trochę za dużo śniegu i za zimno jak na wiosnę :O zauważyłam, że tak się przyzwyczaiłam do tego mrozu, że -5-6 nie robi na mnie wrażenia, a nawet jest mi za ciepło :P bo norma wynosi -10 ;)

Powitać drogie Panie 🌼🌼🌼 A ja też obskoczyłam sklepik z farbami i zakupilam wszystko co trzeba do malowania Musze pomalowac salon a że z racji moj M (nie odzywający sie) miał na popoołdniu do pracy to dyplomatycznie mu powiedzialam że trzeba jechać po środki Zakupilam sobie cudowny kolor Wiosenny Liś (kawalek ścianki pomalowalam )nawet spoko Dzis to taka spiczniala a tu by troche sie pouczyc bo za 10 dni egzamin

myszka ❤️ testy pewnie zdasz:D, można zrobić trzy błędy:O, nie spiesz się rozwiązuj w tempie takim jaki w domu i najlepiej się nie wracaj bo ci się wszystko pokiełbasi:P, i potem już w ogóle niczego nie będziesz pewna:O, najgorszy jest chyba strach przed łukiem, a tu też musisz być pewna aby ci nie zgasł:O, bo nie ma nic gorszego:O , potem człowiek sie tak spina że już prawie po egzaminie, a miasto to jak wisienka na torcie:D, spokojnie do przodu, na mieście to juz dużo zależy od egzaminatora, :D tak wiec myślę że masz zdane :D

a coś mówiłaś, ze masz egzamin 8 marca,

a u mnie chyba juz wiosna :Dostatnio nawiedzały nas mrozy:O , ale ostatnio na spacerze widziałam nieśmiało wychylające się z ziemi przebiśniegi wiec pewnie to oznaka że wiosna tuż tuż:D, dzis tez słoneczko świeci,

WiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosnaWiosna 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? gdzie? :O :O :O :O :P

heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh :P:P:P:P:p

a dzisiaj co? :P wszyscy od rana wiosny szukają? ;) kawę polewam ❤️ i miłego dnia życzę :)

Witam Kawunia juz wypita zakupy zrobione 🌼[kwiatek[ Obiadek sie robi a Imieniny Helenki (babci 0 tak ze wieczorkiem na ciacho ide

Ja mam wiosnę❤️:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Wiosennie pozdrawiam wszystkie piszące, a leniuchom po dupie trzeba naklepać chyba!!!😠 Ach....chyba się zakocham na wiosnę:classic_cool:

Jeszcze jedno:P Ile macie w planach na jutro pysznych, aromatycznych pączusiów? Hę? :classic_cool::classic_cool::classic_cool: Ja preferuję z różą...mniam, mniam:D 🌻🌻🌻

no ta :D szczeliły stronkę, to pisać już nie będą. :P no ja już też nie popiszę 💤 jakiś pojebany dzień, a na dodatek na UA nie wypłacają pensji nauczycielom, a januk dalej pierdzieli, że jest lepiej :O od nowego roku mają obsuwy. ani ja, ani moja kumpela, ani kolega co w szkole pracuje nie dostaliśmy za luty. ciekawe czy to tylko nauczycieli tak wyróżniają? :O jak jutro nie dostanę kasy, to się wk... 😡

hej kawa i pączek na śniadanie (_)> ,

dzieńdoberek :D kawka jest, pyszna, dzięki :) ale pączkami to musicie mocno rzucać, żeby doleciały :( skąd ja tu wezmę pączka??? takiego pysznego, z lukrem, z różą, ze skórką 😭 język mi do dupy zaraz ucieknie 😭 oni tu na tę okazję to jedzą naleśniki z czym popadnie. Pamiętam parę lat temu też byłam w tym okresie tutaj, to jadłam naleśniki z rybą, z mlekiem zagęszczonym, karmelem i z innymi tego typu wynalazkami ;) a ja chcę pączka!!! jednego smacznego krakowskiego pączka, czy to tak wiele??? :P

u mnie dziś spadł śnieg tzn w nocy padał :P, wczoraj wiosna a dziś znów zima:O, dobrze że chociaż świeżutkie pączki dowieźli( M przywiózł ze sklepu) to od razu humor poprawił :D, teraz w pracy mamy szaleństwo pączkowe :D

kicia❤️ ja bym ci rzuciła nawet 3 świeżutkie pączusie,:D takie jakie lubisz, :D, dziś to sobie żałować nie będę, mamy przecież "tłusty czwartek" a na dodatek ten śnieg za oknem, wiec "rozweselacz" konieczny :D

a ja jem już drugiego pączusia :D:D:D