Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Witam 🌼🌼 A może kawunie , herbatkę zielona kto co lubi Ale ostatnio wszyscy gardzą 🌼🌼 Coście sie pochowały w dziurki mysie czy coż 🌼🌼 ABS zawsze rano sie meldowałas a teraz zlewka totalna Reszta panien do pisania

TIJA napewno kawunia w nowej kuchni bedzie smakowała Ja tez mam cicha a to bardzo cicha nadzieje że może sie uda Ja tez zabieram sie za malowanie juz zakupiłam wszystko co trzeba farby wałki i inne akcesorja malownicze A ja pół nocki zerwałam tak mnie wszystko bolało wczoraj z M pracowaliśmy przy drzewie na zimę Tak jeszcze jedna sie nie skończyła a ja juz mysle o drugiej ale pomału trzeba 🌼kwiatek]🌼

witam robaczki kochane ❤️ dziadekjacek❤️ gratulacje -drugi synuś to tez dobrze trzecia będzie już córcia, i spokojnie do rozwiązania i jak lekarz każe leżeć to tak ma być :D a nie kombinujesz :P, wiec wypoczywaj i tyj :D, potem będziemy się razem odchudzać:D myszka❤️ nie myśl tak dużo o egzaminie:P, zdasz, większość ludzi nie zdaje za pierwszym razem , wiec nie jesteś wyjątkiem , masz już doświadczenie wiec pójdzie ci dobrze, może weź dodatkową jazdę przed egzaminem, podobno to pomaga, rozładujesz trochę nerwy, a ja nie piałam bo byłam w kraju i miałam dużo spraw do załatwienia i ograniczony dostęp do komputera z netem, ale dlaczego reszta nie pisze to nie wiem:O

Do2do❤️napisz słońce co tam z Twoim bratem i z bratową? oni mieszkają w Polsce czy w Japonii?? Cieszę się dziewczyny, że się odezwałyście ❤️ teskniłam

wy tu o malowaniu remontach i meblowaniu, a ja mam dom jeszcze w budowie co prawda da się w nim mieszkać ale do końca długa droga, wiec wam trochę zazdroszczę, bo już bym chciała wrócić do kraju i urządzać , malować i mieszkać, co prawda pracujemy aby mieć za co wykończyć dom, ale juz mnie to meczy' zamówiliśmy samochód i już drugi raz odkładają termin, już bym zrezygnowała ,ale nie będę znów czekać nie wiadomo ile u innego dilera wiec, tylko się denerwuje

z wielką przyjemnością napiję się z Tobą kawki ABS:)

teraz juz jestem po obiadku, u mnie pada deszcz :O, jest ponuro ale może za to wiosna przyjdzie szybciej :0, czekam końca dnia pracy, jakoś wpadłam w taka nostalgie, że nic mi sie nie chce, pewnie przez deszcz

Może powrót mojego komandosa uspokoi troszkę poszarpane przez wszystko nerwy:O:O:O Wraca jutro, cały i zdrowy! A mojemu exstaremu odbija troszkę...Zadzwonił do mnie wczoraj narąbany jak meserszmit z lamentami, że ja znowu w ciąży, a za NASZEJ kadencji nijak nie mogliśmy osiągnąć w tej materii sukcesu, że może za szybko się poddaliśmy, więc mówię matołowi, że skoro teraz oboje mamy dzieci z nowymi to chyba najlepiej świadczy, że nie było nam pisane!!! Poza tym fakt, że równocześnie utrzymywał związek poboczny, trwający zresztą szczęśliwie do teraz, to też nie najlepiej nam wróżyło:D Potem zadzwoniła Magda (czyli jego nowa stara:P) i przepraszała za te telefony po pijaku (tak, wiem...powinnam jej nienawidzić, ale SORKI:D naprawdę, jak jej kiedyś nie znosiłam, teraz ją lubię i to bardzo, w sumie chyba bardziej niż mojego ex:classic_cool:...los bywa przewrotny) Boże...jak sobie przypomnę ile mnie to kiedyś kosztowało...nie mogę uwierzyć, że normalnie z nimi rozmawiam...mało tego! W sumie dzięki całej tej aferze mam moje 3 największe skarby❤️ I jak ja mam ich nie lubić??? Dobranoc dziewuszki🌻

Chryste...chyba sama sobie ufunduję jakąś nagrodę miesiąca za ilość postów:classic_cool: Prawdziwy ze mnie przodownik pracy!l

HEJ Dziadek Jacek zgadzam sie z Tobą prawdziwy przodownik z Ciebie 😍😍😍😍 a to odemnie dla Ciebie za potrzymywanie topiku Ja od wczoraj pracuje w pocie czoła zaczelam malowanie mój M byl bardzo nie zadowolony że teraz a nie pozniej wiec mu oświadczyłam że powinnien sie cieszyc z tego że ma taka zaradna kobiete Bo inna to by pierdzieliła (ale ja to lubie takie wyzwania )

Cudnie🌻 ale może tak kilka słów o sobie? Co u Ciebie? Dlaczego się nie odzywasz, a jak już się odzywasz to malutko piszesz? Rozumiem, pity i inne, ale popraw swoją postawę kobietko:classic_cool:

Mały zaczyna mnie już kopać...tzn. pewnie kopie od dawna, ale ja zaczynam to wyczuwać❤️ i tak to właśnie wygląda...mały kopie, trochę starszy siedzi mi na głowie przez większość czasu, a przez "najstarszego" wyrywam sobie włosy z głowy ze strachu...ale nie dziś! DZIŚ WRACA❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ach Jacek... no tak pracy dużo, choć już widać duże światło w tunelu :P Pogoda pod psem od wczoraj pada, pada, pada.... ciągle pada!:( Dziś dla poprawienia humoru po południu idę sobie do solarium.... no i liczę wkrótce na WIOSNĘ. Muszę opalić moje białe nogi, bo wstyd je takie światu pokazywać. Tak myślę, że jak założę krótką spódnicczkę bez rajstop pod koniec kwietnia / początek maja- będzie jak znalazł :D,:P Buziaki dla Ciebie 👄 Laski :) 👄, 🌻, 👄, 🌻, 👄, 🌻, 👄, 🌻,

witam wszystkich cieplutko w ten deszczowy dzień , ❤️ i na dodatek zjadło mi to co napisałam😠 wiec ie chce mi sie juz powtarzać:O

ale za to że przerzuciło mnie na nową stronkę coś jeszcze napisze :D, choc humor mam taki, wisielczy

tak wiec dzieki wszystkim pisarkom że nasz tapik jeszcze jakoś sie trzyma,🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 a co się dzieje z: majka❤️ serum❤️ kicią❤️ do2do❤️ i innymi :P:P:P

❤️ WITAM KOCHANE :D JUŻ JESTEM WŚRÓD ŻYWYCH W KOŃCU MI NET DZIAŁA :D I ŻYCIE ZNÓW JEST PIĘKNE :D DZISIAJ WAS POCZYTAM A JUTRO KLIKNĘ BO MAM 2 TYG ZALEGŁOŚCI :O ALE ZA WAMI TĘSKNIŁAM ❤️

W publicznej toalecie stoi facet z rękami w kieszeniach i smutnym wzrokiem patrzy na pisuar. Gościu, który właśnie skończył sikać podchodzi i pyta: - Co sikać się chce? - Tak! - Rozpiąć? - Tak, niech pan rozepnie! - Wyjąć? - Tak! Gdy już skończył lać: - Otrzepać? - O tak bardzo proszę! - Schować? - Niech pan schowa! Wychodzą razem, a facet cały czas ręce trzyma w kieszeniach. Wreszcie ten drugi nie wytrzymał: - Przepraszam bardzo, pan to pewnie jest inwalida? - Inwalida? Nie, tylko zimno jak skurwysyn! - Józek, będziesz jadł tę zupę? Bo jak nie, to doleję śmietany i psu zaniosę! W pewnej firmie prezesi postanowili zatrudnić asystentkę zarządu. Oprócz odpowiednich wymagań osobowościowych, określili wymogi wizualne: 175 cm wzrostu, długie nogi, ładne piersi, blondynka itd. Po rozmowach kwalifikacyjnych, wskutek selekcji pozostała im jedna kandydatka spełniająca te wymogi. Zadali jej pytanie: - Jakie są pani oczekiwania finansowe? - 10 tys. PLN. - Co? U nas 6 tys. zarabia główny księgowy. - To dymajcie księgowego! Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, źle się czuję. Lekarz zbadał babę: - Niech pani codziennie rano wypija jedno jajko. - Panie doktorze, ale ja nie znoszę jajek. - A kto je pani każe znosić...

A tak poza tym to pisać mi sie nie chce :( Przerywam diete d ..... Znowu kuźwa mam łysienie plackowate 😭 Czytałam, że to nawraca, ale mialam nadzieję, że u mnie skończy sie na 1 razie :( Co prawda teraz zorientowalam się wcześniej i nie mam jeszcze dużych ubytków, ale za to teraz są w 3 miejscach :( Lekarka dała tablety, wcierania, zaleciła przestać sie denerwowć i stresować :P badania porobić, jak najszybciej odtruć organizm, zmienić diete- na początku na warzywno-owocową, a potem jeśli dalej będę chciała sie odchudzać to jakieś mocno urozmaicone MŻ. No i ruch jakiś :P

jezdem :D kobiety, masakra. :O już miałam zespół odstawienia ;) jak można dwa tyg bez kompa??? zesrał się w niedzielę. 06.03! czułam, że coś się dzieje, bo zdążyłam napisać R, że zbliża się katastrofa. no i się stała. a do tego seria innych nieszczęść. nie wypłacali mi kasy za luty (dostałam dopiero 14.03 :O ) ten pieprzony meldunek, a tu też jak po gruzie ech... masakra :( dzisiaj odchudziłam się prawie o 100 $ ale wreszcie odebrałam kompa z serwisu :) i to się dla mnie dziś liczy :P będę żyć!! :P tak więc wracam na tak zwane łono :P i będę pisać :) fajnie, że ktoś za mną tęsknił :P :P jak się nie mylę jeden dziadek tylko 😭

Kicia🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 NARESZCIE Ty obiboku pierdutowy, miałaś być 4 dni temu, ale oki, masz usprawiedliwione przez obsuwę z komputrakiem:D Jako pełniąca funkcję pseudo dyżurnej podtrzymującej ognisko forumowe nawołuję całą resztę do uwolnienia pisarskiej fantazji i pozbycia się zahamowań, nawet ortograficznych, jako nasz prezydent i niejeden notabl pewnie, i pisania, pisania, pisania...głupot tyż:P Komandos z młodym śpią w najlepsze, kołdra podskakuje z radości, a ja wreszcie mam komplet w domu❤️

DZIADEK ❤️ kobito, te łebki z serwisu mało mnie nie wykończyły. wzięli kompa w piątek, powiedzieli, że w ciągu 3 dni zdiagnozują i zadzwonią. oczywiście do wtorku cisza, dodzwonić się też nie można. dodzwoniłam się w środę, a oni mi tu całą listę rzeczy do wymiany czytają. No nie, mówię, chłopcy, tak to nie będzie. ja wiem, że klawiatura jest zmasakrowana, że nie ma jednej literki, a reszty nie widać (mam naklejone naklejki z dwoma alfabetami i się powycierały) ale ja nie muszę mieć napisane gdzie są literki. Gorzej jak ktoś chce pisać na moim kompie to dostaje szoku :D bo łacinki nie ma ma wcale, a cyrylicy została połowa :D poza tym latały mi osłonki na zawiasach, ale sorry, nie ma to wpływu na pracę systemu!!! aha, jeszcze chcieli wymienić system chłodzący. no więc tak, system, wyciąganie danych z kompa, klawiatura, osłonki, chłodzenie :O taaaa.... myśleli nad tym od piątku do środy :P ale ja powiedziałam, że ten komp ma pracować a nie wyglądać, więc proszę tylko dane i system. pytam na kiedy to zrobią, a oni, że na poniedziałek albo środę :O 😭 i tu coś we mnie pękło :P zażądałam zwrotu choćby nienaprawionego sprzętu, bo kurnia wacuś ile można się pierdzielić z tym??? no to chłopaki powiedzieli, że zrobią do końca tyg :) no i tak to było :) ja po prostu naiwnie myślałam, że oni mi go oddadzą w środę :O takie to mieliśmy przygody z moim asuskiem :P

witam :) No widzę że 2 tyg. mnie nie było ale prawie nikt tu za mną nie tęsknił:(:p No może z wyjątkiem MAFINKI,TIJI I ABS❤️ A więc kochane wszystko przez piękny bukiet żółtych tulipanów który dostałam od męża ...wstawiłam je w wazonik postwiłam w salonie na komodzie obok po lewej stronie stał ruter i drukarka i..........moi panowie wygłupiali się z psem jak nie pacneli piłka tenisową to ...prosto w mój wazon i woda odcieła mnie od świata :o ruter do wymiany a że to moja wina to troche trwało kiedy nas podłączyli we wtorek po ponad tygodniu to jak podłańczali to się normalnie im ruter zjarał bo dym z niego poleciał więc następny w środę ,a że okazało się że może my mieć jeszcze szybszy więc mój maż zaczął pertraktować i w rezultacie nam na trzeci wymieniali wczoraj no i w końcu wróciłam do świata żywych :D:D:Dnie będę pisać jaka radość ogarneła moje serducho :D co do moich badań tarczycowych to wygląda że wszystko ok :) 🌼 DIADEK- gratuluje z całego ❤️ chłopaczka pod serduszkiem :D 🌼TIJA- oj kotek gicołki nie zazdroszczę ja kostkę miałam załamaną w 3 miejscach i półtora roku z życia wyjęte wiec wiem czym to pachnie i ja z kolei wstałam tylko z fotela od kompa .... ale ponoć złamania skręcenia kostki często się trafiają właśnie podczas głupiego źle postawienia nogi czy zejścia z schodka ...Wiec życze szybkiego wygojenia się gicołki ❤️ co do szwagierki to są z bratem w Polsce niebawem na placówke do nowego yorku jadą .Co do rodziny to mama siostra ciotki całe i zdrowe babcia( mieszkaja w tokio) też z tatą było ok ( był w Nagano) i po ostatnich wstrzasach nie ma z nim kontaktu przynajmniej jeszcze do przedwczoraj tak było no ale tam kom wogle nie działają prawie a i net szwnkuje bo to góry ale jesteśmy dobrej myśli... zagineła rodzina dziadka ....więc nie jest jej lekko ....jej mama jest lekarzem i kiedy były te 9 skalowe wstrzasy akuracik wychodziła ze szpitala i 8,5 h wracała na piechote do domu...szwagiera jest bardzo rozbita che jechac do japo.wszyscy jej tłumaczymy że nic tam nie zdziała , płacze cały czas , krzyczy na mojego brata itd. najchetniej chciał by by rzucił prace i wyjechał z nią troche jazd mu robi z natury jest furiatką więc nie łatwo wyobrazic sobie co się dzieje z rodzina przez skaypa się kontaktuje mam nadzieje że od przedwczoraj jest juz spokojniejsza bo nie chcemy dzwonic bo płacze od razu wiec by sie nie denerwowała przez tel opowiadając brat do mnie dzwoni i mówi co i jak ...więc troszke nerwówki mamy i z przerażeniem w oczach śledzimy wiadomości w tv. 🌼MYSZKA trzymam kciukasy za zdane prawko :) 🌼MAFINKA- dziękuje za tel ❤️ kochana jesteś 👄 ja ciebie ajlowiu jak zawsze ❤️ 🌼KASIUNIA- uśmiałam się z tych rudych włosów :) cholerka a ja własnie się przefarbowałam abarocik na czekoladowy braz hihihi:) 🌼KICIA👄 🌼MAJKA👄 🌼ABS👄 🌼EMMA👄 🌼MIMOZKA- gratuluje dzieciaczków❤️