Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

jakieś chujowate dni nastały :O roboty full a nic mi się nie chce, rano wstaję zła i prawie ze łzami w oczach 😭 niech to przesilenie się już skończy, bo mnie wykończy :( znowu prześladują mnie decyzje do podjęcia, jakby wiedziały, że tego nienawidzę, to właśnie mnie dręczą i znowu nie śpię po nocach, leżę, myślę czy tak, czy tak, i tak źle i tak do duupy, pewnie znowu nie tak zrobiłam, za rok będę sobie w brodę pluć i łokcie gryźć, ale trudno. Podjęłam już jedną decyzję. Zobaczymy co z tego wyniknie w najbliższych dniach. Oczywiście jedna decyzja pociąga za sobą następne, a każda z nich ma swoje konsekwencje. :O Uczyniwszy na wieki wybór, w każdej chwili wybierać muszę :O Kuźwa :O może ja za dużo myślę??? :P

dupowato leń za leniem mnie dopada :o ta pogoda i wiatrzysko doprowadza mnie do szału .razem z chłopem postanowilismy że na naszej pieknie odnowionej żółtej scianie zawisną ramy ze zdjeciami więc wertuję od 2 godz. płyty z fotkami i co otwieram kolejna to załamana coraz bardziej jestem :o jak mi ta dupa błyskawicznie rosnie :( doła dostałam jeszcze wiekszego :( :o :( nim miałam :( a tu kuźwa juz wiosna i lato tuż , tuż i znów w kostjum trzeba sie bedzie wbic i cielsko w gaciach poupychać i fałdy na swiatło dzienne wywalic mam nadzieję że morze sie nie cofnie jak mnie zobaczy :o ok uciekam was poczytac bo mam chwile bo panowie na zakupach są a jak wrócą to mi znów laptopy okupią :o ale od PONIEDZIALKU JESTEM :D KICIA- co z MAFINKĄ odezwała się jakos ???bo do mnie nie :( BUZIAKI dla WSZYSTKICH 👄❤️👄

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Dzis dla odmiany zaserwóje zilona herbatke {_}> {_}> na oczyszczenie organizmu 🌼🌼🌼 Witam w nowym tygodniu Święta tuz tuz czy zdajecie sobie z tego sprawe bo ja wogóle 🌼🌼🌼

No tak, nowy tydzień się zaczyna ... Myszko :) Ja już sie nauczylam i zmądrzałam :P Nie odliczam czasu do świąt, bo one trwają tylko 2 dni i miną nie wiadomo kiedy. Ja już odliczam czas do ... wakacji :P Maj i czerwiec będzie zapieprz, ale potem 2 MIESIĄCE WOLNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p Kicia :) a co ty dziecko znowu końbinujesz :P na tej wschodniej zagranicy? Serum :) Do2do :) pierniczyć wiosenne przesilenie !!! Zróbcie coś obrzydliwie egoistycznego :P Tak od początku do końca tylko i wyłącznie dla siebie ;) Może to trochę pomoże :) Dla reszty zresztą też tak radzę :) Wiosna powinna zdecydowanie być sygnałem , że wreszcie pora pomysleć o sobie ;) Miłego dzionka i tygodnia 🌻

Hej kochane :D MAJKA- no ja właśnie wczoraj zrobiłam sobie taki wieczór tylko dla siebie maseczka na gebulę :D pilingi pachnidełka i na koniec paznokietki na czerwono i od razu dzisiaj czuje się lepiej :D niech by jeszcze tylko słonko wylazło ...:o

MYSZKA- ja się herbatka od ciebie upajam ❤️ :D a świeta no cóż ...znów masa kalorii :o chyba same ogóry bede wpierdzielac hihi:D

Matko...ale tu puchy:O:O:O:O:O Ej dziewoje, dość już tych smutków, smuteczków i smutasów, walić przesilenie wiosenne (przepraszam..upssss:P:P), lato za pasem prawie!!! 🌻Kicia🌻 cokolwiek kombinujesz kontynuuj:D i tak będzie dobrze przecież, tylko nie smutasuj, a na brak snu polecam...setkę:P albo najlepiej dwie setki!

🌻Majka🌻 ja tam uważam, że zawsze należy myśleć o sobie, bo tak naprawdę nikt tego za nas nie zrobi, między egoizmem a egotyzmem spora przepaść i to pierwsze...nie zawsze jest złe. W każdym razie nie znam nikogo kto by wyszedł na myśleniu o sobie źle:O:P

Przepraszam, ale mam słowotok...poza tym przez kilka dni byłam odłączona od neta (przeprowadzka, totalny rozpierdziel itd. itp...), spodziewając się lektury co najmniej kilku stron wpadłam na forum, a tu...więc muszę nadrabiać. SAMA!

A brzuch mam już jak piłka, jakoś tak teraz mi wyskoczył, co ciekawe wszystkie ciążówki są za duże i lecą mi z dupy, a gacie normalne...no cóż, do poziomu bambra ok, powyżej kłopociki:classic_cool: Szybko się zapomina jaki to balast taki brzusio...

(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)>(_)> Ja się nie poddaję i zachęcam do tego koleżanki:classic_cool:

witam kochane robaczki(_)> kawa, 🌼 potem sie odezwę , brak czasu:P

To i ja sie melduję :) Na zachodzie też niewiele do deszczu brakuje, chmury tak niskie, że z głową w chmurach chodzić można :P Mam nadzieję, że trochę dziś popada, bo do myjni nie chce mi się jechać :P No i dawno nie padało, więc dobrze by było jakby trochę ludziom ogródki i trawniki podlało :) Poza tym praca praca praca ..........................................................................................

hej robaczki ❤️, wywiozłam dzieciaki do Polski do babci, teraz jestem sama z M, przez 3 tygodnie, w sobotę widziałam auto "cudeńko" a co do jazdy pozwolę się na cieszyć mężowi, ja będę jeździć swoja poczciwą cytrynką, (citroen), może trochę jestem zmęczona, ale juz jeden problem mam z głowy teraz tylko całe sprawy związane z rejestracją i ubezpieczeniem , ale to zostawiam M , niech się tym zajmie to jego auto( na razie:P) po za tym wczoraj miałam urodziny i nawet z tej okazji starzenia sie nie wypiłam porządnie, wiec dziś zamierzam nadrobić :D, i nie tylko to :D:P

ABS-❤️🌼:D 100 LAT ❤️🌼:D🌼👄SPELNIENIA MARZEŃ 🌼👄❤️ POCIEHY Z DZIECI I CHŁOPA 🌼❤️👄:D 🌼👄❤️:D I WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ ❤️👄[kwiatek spóźnione ale jak najbardziej szczere ❤️ DZIEWCZYNKI u mnie leje :( szaro i buro wiec was kawką częstuję wstawać :D

witam robaczki❤️ a czemu to nikt nie pisze😠 oprócz do2do👄,

tak wiec wczoraj byłam z moim wybrankiem w takiej fajnej knajpce na piwie, gdzie sami je warzą, zupełnie inaczej smakuje niż te z dużych browarów i wypiłam chyba ze 4 :P, jak na moje możliwości to rekord świata:D:D:D, a rano nie było tak źle trochę głowa mi ciążyła bo mało tez spałam :P,ale za to żołądek OK. a z nim mam zawsze rewolucje nawet po małej dawce alkoholu, wiec ogólnie wieczór się udał :D,