Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

🌻ABS🌻 nie wiem co to za okazja i z jakiego dnia, ale dołączam się do życzeń:classic_cool: 🌻Myszka🌻 masz rację, na kolano trza brać i prać:( TOPIK NAM ZDECHNIE W ZAPOMNIENIU:(:(:(:(:( Może chociaż poczekajmy z tym zgonem aż urodzę? Co? :P I tak pozdrawiam wszystkie❤️

czarna dupa :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( czarna duuuupaaaa :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( czaaarnaaa duuuuppaaaaa :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Wiecie co...śnieg pada!!! To już chyba lekka przesada!!! Nie dość, że mi się piec spierdzielił i głównie go resetuję przez całą dobę, żeby cokolwiek mi zagrzał w moim nowym, pięknym domu, to jeszcze to białe gówno!!! 🌻Kicia🌻podobno poranki są mądrzejsze od wieczorów, więc może lepiej u Ciebie? A jak palić mosty to wszystkie:P 🌻Myszka]🌻 Ty jako jedna z ostatnich stoisz na straży NIEupadku tego topiku, a może histeryzuję? A nawet jeśli to mi wolno, bom w ciąży, a baby w ciąży są...no cóż...normalne inaczej:D:D:D:D

hej chudzinki ❤️, u mnie tez pogoda pod budą, wieje i leje:O, wiec czas na kawę (_)> (_)> dużo (_)> Kicia❤️,a co będziesz się czarna dupa przejmowała, ty masz białą i jak widziałam na zdj, to nawet nie najgorszą:P, a ta w ogóle co to sie stało że masz taka minę, pisać robaczki: majka🌼 próżnujesz ostatnio:P serum🌼 gdzie Ty się schowałaś , zaraz wyłaź😠 do2do🌼proszę mi tu zaraz towarzystwo rozweselić, bo smutasy jedne pisać nie chcą :D myszka🌼 chyba przez te prawko , teraz nie wychodzisz z auta i nie powiesz mam że żyjesz:P tija🌼 😠😠😡, nic dodać nic ująć cudnietak🌼może więcej weny twórczej dziadekjacek🌼trochę energii mi się udzieliło:D, wiec teraz będę was dręczyć:P:P:P

🌻Kicia🌻 to może... ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.... ...\ .../...........\ ../..............\ ./....... .....\ |...... ... ...| |...... .......| |.... .........| |.... .........| |.. ..........| |.. ..........| |......... ....| |......... ....| |_____________| Może i nie pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi:P:P:P

🌻ABS🌻 chętnie się do kawowej propozycji przychylam:D:D:D Dzisiaj taki dzień, że im więcej tym lepiej, no chyba, że ktoś może konkretniejsze procenty, czego serdecznie zazdroszczę:D:D:D:D:D:D:D:

fakt :P:O, pogodę mamy butelkowa , ale ty dziadekjacek❤️ to chyba masz ma myśli butelkę z mleczkiem:D:D:D

Absolutnie NIE!!!! Zdecydowanie nie o butelkę z mleczkiem mi chodzi:P:P:P:P Ale cierpliwi bywają wynagradzani...i przyjdzie na mnie pora, a wtedy...klękajcie narody:D:D:D

HEj kobitki :) DZIADEK- tobie flaszkę z mleczkiem a nam z malibu:p:D U mnie kochane dzisiaj małe urwanie łba:O ale niebieskie niebo wygląda :D i to jest ten optymistyczny element początku dnia :D KICIA- co tam znów sie stało :( tule mocno❤️ ABS- ja wczoraj tez na piwku z meżem byłam :D w knajpeczce ale do piwka tylko sałateczkę zjadłam :D

No dobra!!! Sama wywołałam temat flaszeczki o poranku, ale już koniec! Zabraniam wspominania o zawartości procentowej, a tym bardziej o mleku (fuj😠). bo do pierwszego tęsknica mnie bierze, a do drugiego obrzydzenia:P Co Wy tak z tymi chłopami po knajpach latacie???:P No tak...ja jestem na etapie latania z K po sklepach meblowych (jak jest w domu, a nie na kolejnej...wiadomo) Ciężko mieć faceta w mundurze i to takim jeszcze:(:(:(

A co wy w środku tygodniu o butelce myślicie U mnie szaro ponuro 🌼🌼 A ja jestem w trakcie robienia gołąbków pychotka juz miesiac za mną chodziły :P

Pozdrawiam Was....👄, mało czaaaaaaaaasu:( też jestem zalatana- praca a w domy mały remoncik przed Świętami.. Jacuś- to chyba ten mundur nas zblizył telepatycznie :P Twój lata a mój odpoczywa ( JUŻ)po pod belkami i gwiazdkami :D, :P choć nie latał :P a "strącął" tych co latają nie lada narzędziem!:D U mnie też zimno, deszcz ... trochę słoneczko ale temp 8 stopni... Musimy być cierpliwe. ABS - jestem, jestem... wena przy robocie ulatnia się!! :P Kicia!!!!! 👄 Miłego dnia 🌻 👄

ooooooooooooooo, ruszyło się :D tak wiec , temat butelkowy zakończony :P(szkoda) kicia, a co z tobą, jak już coś wymyślisz to napisz🌼

🌻Cudnie🌻 mój niestety nie lata, tzn już teraz nie lata, tylko "lata" z chłopakami ubranymi na czarno, opancerzony po zęby, tam gdzie najgorzej to ich wysyłają...początkowo to była dla mnie istna gehenna, życie w ciągłym strachu:( Teraz...po kilku przejściach okrzepłam i jako zwolenniczka czarnego humoru zastanawiam się od czasu do czasu czy ja mam gotować ten obiad czy nie:P

🌻ABS🌻 temat powiedzmy odroczony, choć bardzo wdzięczny do rozważań:P Niestety, dywagacje na ten temat sprawiają mi autentyczny ból:D:D:D 🌻Kicia🌻 Jesteś z nami? Ty masz dyspensę na flaszkowanie:P

No ja pierdziu:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jednak jest sprawiedliwość na świecie i kolejna stronka MOJA🌻 Dziecko kopie mnie niemiłosiernie❤️ a to pierwsze bez przerwy domaga się noszenia na rękach...on chyba wyczuwa, że niedługo będzie dzielił piedestał:P

Noooooooo- chyba się w końcu ociepliło i temp. teraz już pójdzie w górę :classic_cool: słoneczko swieci- Pyrlandia GÓRĄ! :D Jacek a Ty się oszczędzaj- miałam też taki odstęp czasu w dzieciach:D i wiem co to znaczy. Jak urodzisz będzie lżej, szybko się zorganzujesz z tą dwójką bo.... nie będziesz miała wyjścia :P ( tak, jak ja) Ale... kobieta potrafi :classic_cool: Kicia- z każdej opresji jest WYJŚCIE. Trzymaj się 👄 Miłej reszty dnia :) 🌻

mafinka❤️ a gdzie ty ptaszyno się podziewałaś,:D

a ja zaraz znikam do domku i liczę na kolejny miły wieczór z M, sam na sam:D

🌻Cudnie🌻 Ty mnie nie dobijaj tą Pyrakową temperaturą:O U mnie szaro, buro i kostropato, śnieg sypie i mam dość:( 🌻ABS🌻 Udanego wieczoru z małżonkiem:D 🌻Mafinka🌻Odnalazło się bidactwo:P {kwiat]Kicia🌻❤️ Dla reszty ❤️❤️❤️

Pewna para świeżo po ślubie.. Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze. - Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo. - A dokąd idziesz misiaczku? - pyta żona - Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko. - Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw. Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku.. ale w barze.. no wiesz.. te kufle.. - Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu.. Proszę. Mąż blady z wrażenia nie nie daje za wygraną; - No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki.. nie będę długo obiecuję. - Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki.. - Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język.. - Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to k**ewskie piwo, z j**anego kufla, żryj pie**olone przystawki!!!! Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie k**wa nie wyjdziesz!!! Pojąłeś sk**wysynu???!!! Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha.