Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

majka❤️ dowcipy :D:D:D, a wierzbę to pewnie masz Mandżurską,

niestety nic takiego, pasek do spodni:), serce z piernika z napisem "MILUJEM TA"

a mi spać się chce, gadaliśmy do 1 w nocy , a wstałam 5.30 :O nie wiadomo po co ale potem już nie zasnęłam , wiec padam na klawiaturę u mnie pogoda dziś piękna ciepło słonecznie , na niebie kilka małych obłoczków , mam nadzieje że jutro też tak będzie:)

Kicia___Jeżeli Ty nadal w Grodzie, to daj znać czy byłaś na koncercie 1.05 (z okazji wiadomej) ewentualnie podziel się spostrzeżeniami, bo krążą rozmaite, choć znam głównie te zasłyszane od tzw."nadętych" Krakusów (ha...nawet nie Krakusów) czyli fatalne. Dla reszty dzień dobry:)

No więc obrzydliwie cudne :P wolne w tym roku szkolnym dobiega końca :O Od jutra żadnych długich łikendów ani nawet pojedyńczych dodatkowych dni wolnych. I tak aż do 22 czerwca :P Ale że czas szybko leci nawet sie nie obejrzę, a już będą WAKACJE !!!!!! :P Dziewczynki powiedzcie, ze moje kwiaty w ogrodzie mi nie zmarzną.... W dzień było u mnie bardzo słonecznie (zreszta tak jest cały prawie czas), ale zimnica !!!! A podobno ma jutro padać śnieg z deszczem. Ale to i tak pikuś w porównaniu z tym co dziś dzieje sie na Śląsku.... Myszko, a jak u Ciebie? Dziadek, KIcia a co sie działo w grodzie smoka? Mycha :) jak przygotowania do ślubu? Szybciej stąd wypadłaś niż wpadłaś ;) Do2do wydobrzałaś już? ;) Tija Mafinka Kasiunia Abs Serum Cudnie obudźcie się wreszcie z zimowego snu ;)

I jeszcze ....... nick*********wiek*********wzrost***********waga********** cel **********kiedy??? KICIAKOCIA____37______172_______70________65_______30.06. 2011 Majka________41______164_______63??_______60________???? ABS__________37______164_______62________56________niedł ugo Kasiunia______32______164_______58________53________????? Kasiunia Twój wiek to tak sobie szczeliłam :P bo mi sie zapomnialo troszku ;) Nie wiem jak Wy, ale ja mnie strasznie ostatnio ciągnie do slodkiego 😭

👄 dla Wszystkich dla Tiji! tija czy mozesz mi wytłumaczyc co miałaś na myśli, pisząc że przepedziłam Pimach????????? Co takiego Jej napisałam, że przestała tu pisać???? Pamięc mi chyba szwankuje...

nosz qrde skąd ta zima w maju??????????? i przez to od trzech dni wpierdzielam jak głupia najbardziej czekolade;) ale od jutra przeprasam dukana jutro moja starsza pociecha wyjezdza na pierwsza dwudniową wycieczke a ja juz mam schizy czy ta wychowawczyni napewno upilnuje stado jedenastolatków?????

Majeczko__koncert był powiedzmy, że z okazji papieskiej, ale dziwo ogromne, trochę symfoniczny, trochę narracji (niejaki Cezary Żak) i trochę rozrywki: Kayah, Rynkowski, Zakopower itd...Moja znajoma jest oburzona, że cała Polska się z tego śmieje:O, Kraków "miasto artystów"...czyli w skrócie, że syf, kiła i malaria;) Ja mam trochę do Kraka, niestety śląska kicha pogodowa mnie dotyczy:(:(:( a wiem, że Kicia tam obecnie baluje:P I to chyba nieźle, bo cisza z jej strony jak fix:D Mam totalnego hopla w temacie kuchni ostatnio, bez przerwy piekę, gotuję, i słodkie i słone...kto to wszystko zje??? Ciąża mi się na mózg rzuciła;) Donia1🖐️ Kasiunia🖐️ Reszta leniuchów dostanie tęgie lanie!!!

Donia:) dałam sobie czas i znalazłam. Strona 365.

hello laseczki,❤️🌼 coś widzę że 3 maja był dniem lenistwa:D, i dobrze czasem trzeba, ale już dziś pisać :P

właśnie polatałam sobie po naszych stronkach i patrzyłam kto z nami pisał, wiele dziewczyn już nie pisze, ale miejmy nadzieje że wrócą i w życiu im się układa, :)

Zalatane od rańca:P:P:P Wybyczone? Opite? Najedzone? To do pisania!!! Ja chyba dziś uskutecznię jogurtowe z wiśniami:classic_cool:

Hejo Dziadek czy ty bierzesz jakies dopalacze, ze masz tyle energii? Dzizas ja ledwo funkcjonuje, a w ciazy nie jestem. No wlasnie Pimaszek milczy, zdjec tez juz dlugo nie bylo... Czytasz nas czasem?? Hop hop👄 Buziak dla kazdej i milego dzionka🌼 Myszko kiedy jedziesz do pracy?? Mycha moze jakas relacja z przygotowan... wiesz gdzie:)?! Nie moge zebrac mysli... ide po kawe... kto chce?

Tija jak sie dzisiaj czujesz? Kasiunia pociagnij mnie za soba w strone dukana:D plisssssssssss!!!! Tez mam problem ze slodyczami, jeszcze tesciowka piecze takie ciasta ze szok, no i wez tu badz silny i nie jedz:( Majka nie mam sily, jakiego snu.... Wydaje mi sie ze ostatnio to spalam w lutym 2010:D Do2do gdzie sie podziewasz? Ide po ta kawe... myslalam ze ktos sie zjawi i mi przyniesie...:)

czesc Slonka:) jestem jestem nigdzie nie ucieklam... tijka do mnie przyjechac nie chciala to mnie do roboty niecnie zagoniono... dzisiaj ledwo zipie... plecy bola nogi bola rece bola... normalnie jak stara babcia... miala ktora do czynienia ze starym domem ocieplanym glina? ja niestety mam... no itrza bylo cala ta gline ze stropu zebrac do wiaderek i zniesc... ze o gruzie ze sciany nie wspomne... masakra jakas normalnie... i powiem Wam ze to straszne ale postepow wcale nie widac... mam wrazenie ze koniec bedzie za najblizsze 100 lat... cos czuje ze jako mezatka nadal bede mieszkala we wlasnym rodzinnym domu... bo na razie ta demolka zdaje sie nie miec konca a czeka nas jeszcze robienie mansardy... w kwestii slubnych przygotowan to nie jest zle... sporo juz jest ale sprawy chyba mnoza sie przez paczkowanie...

Mafinka__🌻 nie wiem...hormony? :P Muszę coś robić, bo inaczej popadnę w depresję przez tę pogodę! Bo ani z dzieckiem na taki ziąb i deszcz wyjść, nasza ostatnia wyprawa nad jeziorko zakończyła się spóźnionym smingusem, więc czytam o ile tylko młodzieniec mi pozwala i piekę:D Byle do poprawy pogody!

Tija__🌻 mam nadzieję, że odpoczęłaś trochę od durnych myśli... Mycha__jestem pod wrażeniem, tyrasz jak wykwalifikowany robotnik budowlany;P, tylko żebyś miała siłę na weselicho! A gdzie reszta? Czytające, a nie piszące się nie liczą:D:P